• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gel de yanma Yıllarıma:((((

tuana-35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
52
0
86
İzmir
6yıl boyunca neler çektiğimi bir ben bir allah bilir.altı yıl önce tanıştık birbirimizi çok sevdik başta çok iyi anlaştık hatta nie biz hiç kavga etmiyoruz diye birbirimize sorduk..şimdi miii??şimdi yıkık dökük bi viraneyim sanki.tek ben değil o da çabaladı anlaşalım diye.ama olmadı olmadı..burçlarımız bile bu iş olmaz diyor...her kavganın ardından bu sefer düzelcek her şey yoluna gircek umudu içerisinde olduk ama yine olmadı...ortada çok büyük sebeplerde yok bakış açılarımız olaylara verdiğimiz tepkiler her şey farklılık taşıyor.zıt kutuplar birbirini çeker hesabı...artık bünyem kavgaları kaldırmaz oldu kızlar..geçen gün acile kaldırdılar kalbim çok hızlı atıyordu sanki panik atak gibi...doktor kalbini çok yormuşssun dedi bu yaşta yapma yazık etme kendine dedii...tahliller filan her şey normal sebep tamamen sinirsel...üzülmesin die ben bu durumu bile ondan sakladım daha sonra dedim üstüme gelmesin die anlatayım her şey ii olsun...anlattım ona ama bi taraftanda doluyum çünkü içinde bulunduğum halden dolayı onu sorumlu tutuyorum beni bu kadar üzmesinden..bana ne dedi buyurursunuz hastaneye gittin kalbin çarptı die tamamen beni sorumlu tutamazsın dedi..düşünebiliyormusuz??bu söz söyelenebilecek bir laf mı...tmm ben de onu üzdüm ben de onu kırdım tek taraflı bakmıyorum ama insan biraz suçlanır biraz şu durumda alttan alır beni mutlu etmeye daha çok çabalar olmadı ama yapamadı..o da çok yıpranmış kendini mutlu edemiomuş beni nasıl mutlu etsinmiş....yıllarım boşa geçmiş hemde en güzel yıllarım kızlar...şimdi kırık kalbimle şu hayat yolunda yalnız yürüycem çünkü her şeye son nokta koydum...ayrıldım ondan...kırgınım çok hemde...kimse için üzülmeye yıpranmaya deymiyormuş siz siz olun kendinizden ödün vermeyin...çünkü sizden daha önemli bir varlık yok bunu anladım ama çok uzun zaman sonra....şimdi mutsuzum ve desteğinizi bekliyorum....ama yıkılmadım kendimide bırakmadım evelallah bugünleride atlatırım....:enbuyukkk:

ayrılmışsınız. hayırlı olsun önce. doğru karar. çünkü anlaşamıyor muşsunuz. ileride, daha da kötü tartışmalara ve sorunlara yol açacaktı bu farklılıklar..... 6 sene. çok ta uzun...ama 6 yıl boyunca çok şeyler yaşamışsınız. neler çektim ben bilirim dediğinize göre....
evet. önce siz olmalısınız..sonra karşınızdaki... vere vere,sonra verecek şeyiniz kalmayacak ve siz siz olmaktan çıkacaktınız...üzüleceksiniz,ama geçecek. hayat devam ediyor....

Son düzenleyen: Moderatör:

bukadar anlaşmazlığın,kavga gürültünün olduğu bir ilişkiyi,
iyiki evliliğe götürmemişsiniz ve ayrılmışsınız,
çünkü evlenince sorunlar dahada büyüyebilirdi.
İnşallah en yakın zamanda tamamen unutursunuz,
hayat sizin ve sizde ve ailenizden başka kimse sizi düşünmez...
değerinini bilin bu hayatın:teselli:

Canım benim bence kendin için en doğru kararı vermişsin ondan ayrılarak.
Sizinki artık sadece alışkanlığa dönüşmüş. Aşk, tutku, hatta sevgi bile kalmamış. Sadece yılların vermiş olduğu alışkanlık...
Böyle bir durumda mantıklı düşünebilmen ne kadar güzel.
Hayat insanın karşısına neler çıkarıyor. Kendine dikkat et ve hayata daha da bağlan. Sağlıktan daha önemli bir şey yok çünkü.
Elbet şuan yaşadığın "kara gecelerin" bir sabahı olacak.
Allah iyilerle karşılaştırsın...a.s.

iliskiler fedakarliktan once bence anlayis istiyor karsindakinin yerine kendini koymadigin muddetce onu anlamaya calismadigin muddetce fedakarlik yapmanin hicbir anlami yok cunku bunun bir degeri de yok. 6 yil cok uzun bir sure gercekten.. karsinizdakini anlamak degerlendirmek ve hakikaten evlenebilceginize kanaat etmeniz icin yeterli sure. ve hatta fazla bile..
sen hasta iken seni onemsemeyen hastalginizda size deger vermeyen bir adamdan hicbirsey beklenmez. yol verin gitsin.. Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin.

kötü giden bir ilişki bencede bu saatten sonra düzelmezdi
ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz
hani kabaca bir tabir vardır eskiyen şeyler için kullanılır yalama olmuş derler
sizin ilişkinizde eskimiş yıpranmış böyle
eskiyen bir şeyi onaramazsınız
en doğru kararı vermişsiniz sakın pişmanlık duymayın
kendinizi bunları düşünerek teselli edin
zaten üzülmüş kendinizi yıpratmışsınız bu saatten sonrada
biten ilişkiniz için üzülüp daha fazla yıpratmayın kendinizi...

Olmuyorsa olmuyor, zorla guzellik olur mu ?
6 yil boyunca çok çektim demissiniz kim bilir neler yasadiniz...Ve kimse için sagligi yitirmeye degmez bunuda anlamissiniz
O zaman bundan sonra ki hayatinizda sadece mutluluklar dilerim..Umarim artik kotuluklerden uzak durursunuz cunku gerçekten hayat çok kisa.

sizin için böylesi daha hayırlı olmuş bence..
sağlığınızdan,sizden daha önemli değil hiçbirşey..
kendinizi toparlayın,güçlü olun..
emin olun bugünler geçecek ve mutlu olacaksınız.

Olmicak bir duaya amin denmiyor degilmi arkadasim??:1hug:

Olmadimi olmuyor iste, zorlada yürütmenin hicbir anlami yok, bencede dogru karar vermissin...:delphin:

Gecen yillarinada hic yanma güzelim, hayat tecrübeden ibaretmis, bunlarida yasamak ve görmek varmis kaderde diyeceksin, hayatimin aci ama gecmis bir parcasi diyeceksin...

Olan olmus cünkü degistiremezsin...:delphin:

Umarim bundan sonra rabbim gönlüne ve kafana göre verir....zit kutuplar birbirini ceker ama uzun vaadeli bir mutluluk olmaz cogunlukla....ayni kafada, ayni freakansta huyu huyuma suyu suyuma oldugun vakit muhtemelen daha mutlu olacaksin...:teselli:

Allah yardimcin olsun.:Saruboceq:

hepinizin desteğine tşk ederim ii olmaya çalışıyorum ama bitti demek kadar kolay olmuyor bitirmek.zamana ihtiyacım var.çok yorgunum aşırı derecede hemde..iyi günler elbette olcak hiç bir acı sonsuz değildir çünkü.yaşadığım ilşkiden pişman değilim ama bana kattığı şeyler var bundan sonraki hayatımda öğrendiğim şeyler hayatımın mihenk taşını oluşturacak....

tebrik ediyorum canım seni.. :1hug:
yaşadıklarını en iyi sen bilirsin elbette bize geçmiş olsun demek ve Allah karşına hak ettiğin doğru kişiyi çıkarır inşallah temennilerinde bulunmak kalıyor :Saruboceq:
tebrik etme sebebim de yaşadığın onca şeyden bunca zamandan sonra durumu kabul edip herşeyi bitirebilmiş olman. herşeyin farkındasın akıllı mantıklısın.. duygularına kapılıp daha fazla yaralanmayacaksın en azından :1hug:

hakkında hayırlısı olsun

ne diyeyim tuanacık aynı şeyleri bizde eşimle yaşıyoruz evde iki ayrı kişiyiz boşanmak istiyorum ama cesaretim yok ben seni tebrik ederim.Daha fazla seni hırpalamasına kırmasına izin vermemişsin.

6yıl boyunca neler çektiğimi bir ben bir allah bilir.altı yıl önce tanıştık birbirimizi çok sevdik başta çok iyi anlaştık hatta nie biz hiç kavga etmiyoruz diye birbirimize sorduk..şimdi miii??şimdi yıkık dökük bi viraneyim sanki.tek ben değil o da çabaladı anlaşalım diye.ama olmadı olmadı..burçlarımız bile bu iş olmaz diyor...her kavganın ardından bu sefer düzelcek her şey yoluna gircek umudu içerisinde olduk ama yine olmadı...ortada çok büyük sebeplerde yok bakış açılarımız olaylara verdiğimiz tepkiler her şey farklılık taşıyor.zıt kutuplar birbirini çeker hesabı...artık bünyem kavgaları kaldırmaz oldu kızlar..geçen gün acile kaldırdılar kalbim çok hızlı atıyordu sanki panik atak gibi...doktor kalbini çok yormuşssun dedi bu yaşta yapma yazık etme kendine dedii...tahliller filan her şey normal sebep tamamen sinirsel...üzülmesin die ben bu durumu bile ondan sakladım daha sonra dedim üstüme gelmesin die anlatayım her şey ii olsun...anlattım ona ama bi taraftanda doluyum çünkü içinde bulunduğum halden dolayı onu sorumlu tutuyorum beni bu kadar üzmesinden..bana ne dedi buyurursunuz hastaneye gittin kalbin çarptı die tamamen beni sorumlu tutamazsın dedi..düşünebiliyormusuz??bu söz söyelenebilecek bir laf mı...tmm ben de onu üzdüm ben de onu kırdım tek taraflı bakmıyorum ama insan biraz suçlanır biraz şu durumda alttan alır beni mutlu etmeye daha çok çabalar olmadı ama yapamadı..o da çok yıpranmış kendini mutlu edemiomuş beni nasıl mutlu etsinmiş....yıllarım boşa geçmiş hemde en güzel yıllarım kızlar...şimdi kırık kalbimle şu hayat yolunda yalnız yürüycem çünkü her şeye son nokta koydum...ayrıldım ondan...kırgınım çok hemde...kimse için üzülmeye yıpranmaya deymiyormuş siz siz olun kendinizden ödün vermeyin...çünkü sizden daha önemli bir varlık yok bunu anladım ama çok uzun zaman sonra....şimdi mutsuzum ve desteğinizi bekliyorum....ama yıkılmadım kendimide bırakmadım evelallah bugünleride atlatırım....:enbuyukkk:

zararın neresinden dönülürse kardır arkadaşım...
ya evli olsaydın daha çok yaralanırdın..
bu kötü günlerini unutturacak iyi biri karşına çıkacaktır...
hep hayırlısını dile...
hakkında hayırlısı olsun...:teselli:

zaten bankacıymışşın babamda bankacıydı tüketti adamı....
hatta unutmam üniv.hocam tahtaya devasa şiringa çizmişti 35 yıllık meslek hayatında bankacının yiyeceği diye...yani anlayacağın hayatında ikinci bir hastalık sebebien gerek varmı

zıt kutupların birbirini çektiği külliyen yalan.
ha başta enteresan gelebilir,ama uzun vadede mümkün değil.
düşünsenize siz adrenalin yüklüsünüz heyecan istiyorsunuz,adamın fıtratı durgun,gazete okumak bile onun için büyük aksiyon.
zevklerin,duyguların ortak olduğu beraberliklerde yıpranma daha az olur bence,zaten farklılık için ayrı ailelerde büyümüş olmak bile yeterli.

Back