- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 33
Belki kısa gelicek Bir buçuk yol oldu ilk aylarda hazır değilim dedim şimdi de çok pişmanım sürekli bu düşünce olsun diye diye stres oluyorBende öyle sanıyordum. Kaç yıllık evlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki kısa gelicek Bir buçuk yol oldu ilk aylarda hazır değilim dedim şimdi de çok pişmanım sürekli bu düşünce olsun diye diye stres oluyorBende öyle sanıyordum. Kaç yıllık evlisin
Telaş yapma hemen ben 9 yıllık evliyim Allahın izni ile temmuzda 9 bitecek. Sabır edecezBelki kısa gelicek Bir buçuk yol oldu ilk aylarda hazır değilim dedim şimdi de çok pişmanım sürekli bu düşünce olsun diye diye stres oluyor
İnşallah inşallah artık hamile birini görünce o kadar üzülüyorum ki sanıyorum eşime o duyguyu hiç yasatamicagim hep hayaller kuruyoruz onla inşallah tez vakitte gerçekleşir hepimizin hayalleriRabbim in bir bilidği vardır. Bu vesileyle sohbet ediyoruz dertleşiyoruz kuzum. Rabbim hepimize sağlıklı gebelik versin muhabbetimizi arttırsın
Kuzummm hosgeldin Aramıza sorun yoksa elbet olur. Sakın kendine stres yapma.Merhaba arkadaşlar. 18 aydır korunmuyorum eşimde de bende de bir sorun görünmüyor. Spermiyografi, rahim filmi, hormonlar her şey yolunda. Son 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi de denedim bu ay 5. Ay olacaktı fakat koronadan dolayı gitmedim doktora. Zaten istemiyordum da artık bahane oldu... haziran ayında tüp bebek deneyelim istiyorduk ama bu durumda o da ertelenecek gibi görünüyor
Telaş yapma hemen ben 9 yıllık evliyim Allahın izni ile temmuzda 9 bitecek. Sabır edecez
İlk mi olacak senin canımAh o kadar pişmanım ki eşim isterken hayır ben daha hazır değilim dediğime
Valla canım ayıptır söylemesi benim saldırmama gerek kalmıyor bitmiyor adamdaki enerji maşlahKızlarrrrr Yansın Ortalık Herifleri boş tutmuyoruz... Sürekli Saldırı ve Taaruz yapıyoruz.... Adamları iyi güzel besleyin Sonra Saldırınnn
Çocuğum yok.İlk mi olacak senin canım
Bende o durumdayım canım aşılama denesen tüp bebekten önce çok yıpratıcı bir süre. Diye anlatıyorlar tüp bebeğiMerhaba arkadaşlar. 18 aydır korunmuyorum eşimde de bende de bir sorun görünmüyor. Spermiyografi, rahim filmi, hormonlar her şey yolunda. Son 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi de denedim bu ay 5. Ay olacaktı fakat koronadan dolayı gitmedim doktora. Zaten istemiyordum da artık bahane oldu... haziran ayında tüp bebek deneyelim istiyorduk ama bu durumda o da ertelenecek gibi görünüyor
Ben de senle aynı durumdayım 18 aylık evliyim bence acele ediyorsun tüp bebek için aşılama denedin mi bnm durumum da öyle ama acele ettikçe tersine gidiyor her şey bence biraz daha beklemelisinMerhaba arkadaşlar. 18 aydır korunmuyorum eşimde de bende de bir sorun görünmüyor. Spermiyografi, rahim filmi, hormonlar her şey yolunda. Son 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi de denedim bu ay 5. Ay olacaktı fakat koronadan dolayı gitmedim doktora. Zaten istemiyordum da artık bahane oldu... haziran ayında tüp bebek deneyelim istiyorduk ama bu durumda o da ertelenecek gibi görünüyor
Oh ne güzel işte :) hayıt tohumu kaynat iç sende Bi deprem olsun sallansın ortaklıkValla canım ayıptır söylemesi benim saldırmama gerek kalmıyor bitmiyor adamdaki enerji maşlah
Olursa ilk olcakİlk mi olacak senin canım
Yaş kaç canımÇocuğum yok.
Teşekkür ederim stres yapmadığımı düşünüyorum ancak bilinçaltıımda neler oluyor bilmiyorum nasipse eğer birgün olacaktır mutlakaKuzummm hosgeldin Aramıza sorun yoksa elbet olur. Sakın kendine stres yapma.
Hayır tohumunu bn de kullanıyorum da hiç etkisi yok bi yol dokunmasa istemem heraldeOh ne güzel işte :) hayıt tohumu kaynat iç sende Bi deprem olsun sallansın ortaklık
30 canım :)Yaş kaç canım
Canım hiç bilmiyorum içmedimde neye iyi geliyor bende içeyim ah kuzum 2020 bi deprem daha kaldıramazOh ne güzel işte :) hayıt tohumu kaynat iç sende Bi deprem olsun sallansın ortaklık
Tohumu ezip hazır suda 7 dk kaynat içine yayla balı koy yuvarla insülin direncin mi var acaba?Hayır tohumunu bn de kullanıyorum da hiç etkisi yok bi yol dokunmasa istemem heralde
Estradiol yani E2 hormonuyla mı alakalı kaç olması gerekiyor biliyor musun30 canım :)