InşallahŞuan tek yapman gereken dizlerinin altına bi yastık koyup uzanmak ayakların biraz yukarda kalsın bende yaşadım bunları artık normal bi hamilelik kalmadı maalesef her şey için hayırlısı umarım sağlıcakla alirsin kucağına
her zaman burdayızsigara kullanmıyoruz ama iyi ki tanıdım sizleri diyorum moral oluyorsunuz çözüm odaklıyız burda
can canım
sizinde hiç karamsarlığa kapıldığınız oluyor mu kızlar ben inanın adet öncesi hep stres doluyum bu ayda olacak diye bu bile yetiyor insanaher zaman burdayız
elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.. yeterki bebişlerimiz olsun :)
tabiki olacaksın... o cenneten annesine güzel enerji gönderiyor..Günaydın kızlar gün gectıkce iyi olacak mıyım dersiniz
tabikide oluyor hemde nasılsizinde hiç karamsarlığa kapıldığınız oluyor mu kızlar ben inanın adet öncesi hep stres doluyum bu ayda olacak diye bu bile yetiyor insana
Bebek için degıl de yanı hamıle kalabılecek mıyım dıye degıl de bebeğim bu sefer yasayacak mı diye karamsarlığa kapılıyorum ilk bebeğim 7 haftalıkken ikincisi de 25 gun önce 38 haftalıkken kalbı durdu artık korkuyırum yine kaybedecek mıyım diyesizinde hiç karamsarlığa kapıldığınız oluyor mu kızlar ben inanın adet öncesi hep stres doluyum bu ayda olacak diye bu bile yetiyor insana
Bilmiyorum dün gece bir erkek bebeği seviyordum rüyamda cok güzeldi ama benim bebeğim miydi bilmiyorum cünkü bana oğlumu göstermedilertabiki olacaksın... o cenneten annesine güzel enerji gönderiyor..
annesi tekrar gebe kalacak ve sağlıkla evladına kavuşacak
tabikide oluyor hemde nasıl
ama stres gebeliği engelliyor.. o yüzden takmamamız gerekiyor
bu bir işaret demek ki en yakın zamanda sağlıklı bir erkek evladın olacak inşallahBilmiyorum dün gece bir erkek bebeği seviyordum rüyamda cok güzeldi ama benim bebeğim miydi bilmiyorum cünkü bana oğlumu göstermediler
bolca dua et kuzum bu defa herşey yolunda olacak buna inan dua,duaBebek için degıl de yanı hamıle kalabılecek mıyım dıye degıl de bebeğim bu sefer yasayacak mı diye karamsarlığa kapılıyorum ilk bebeğim 7 haftalıkken ikincisi de 25 gun önce 38 haftalıkken kalbı durdu artık korkuyırum yine kaybedecek mıyım diye
burda 41 yaşında olan sanırım sadece benim bu bile üzüyor beni fazlasıylaaaBilmiyorum dün gece bir erkek bebeği seviyordum rüyamda cok güzeldi ama benim bebeğim miydi bilmiyorum cünkü bana oğlumu göstermediler
Allah sabır versin Başın sağolsun canımBebek için degıl de yanı hamıle kalabılecek mıyım dıye degıl de bebeğim bu sefer yasayacak mı diye karamsarlığa kapılıyorum ilk bebeğim 7 haftalıkken ikincisi de 25 gun önce 38 haftalıkken kalbı durdu artık korkuyırum yine kaybedecek mıyım diye
Ah keşke canım ah keşke o kadar güzel bir bebekti kibu bir işaret demek ki en yakın zamanda sağlıklı bir erkek evladın olacak inşallah
Allah razı olsun canımAllah sabır versin Başın sağolsun canımçok zor
sabır şükür dua ile kuzum... olacak inşallahAh keşke canım ah keşke o kadar güzel bir bebekti ki