Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
burda 41 yaşında olan sanırım sadece benim bu bile üzüyor beni fazlasıylaaa:KK43:
Hamile topiklerinde senin yaşında ve üstü olan arkadaşlar var. Çok geç bi yaş değil aslında. Hatta senden 20 yaş küçük olup hamile kalamayan bir sürü insan var. Önemli olan tahlillerinde çıkan iyi sonuçlar. Ama ben de senin yerinde olsam beklemem, tüp bebeğe başlarım. ☺️

Bilmiyorum dün gece bir erkek bebeği seviyordum rüyamda cok güzeldi ama benim bebeğim miydi bilmiyorum cünkü bana oğlumu göstermediler 😔
Bende görememiştim oğlumu rüyamda bende hep erkek bebek görüyorum sanırım oğlum geliyor garip bir şekilde sanki hep benim yanımda varlığını hissediyorum 😔

Bende görememiştim oğlumu rüyamda bende hep erkek bebek görüyorum sanırım oğlum geliyor garip bir şekilde sanki hep benim yanımda varlığını hissediyorum 😔
İnşâllah oğullarımıza hayırlı zamanda hayırlı uzun ömürlü kardeşler nasıp olur senın bebeğini kaybetme sebebin neydi canım kac haftalıktı 😔

İnşâllah oğullarımıza hayırlı zamanda hayırlı uzun ömürlü kardeşler nasıp olur senın bebeğini kaybetme sebebin neydi canım kac haftalıktı 😔
Amiin canım amiiin suyun bitmesine bağlı enfeksiyon çıktı plesentadan alınan patalojide otopsi istemedik 30 haftalıktı

Amiin canım amiiin suyun bitmesine bağlı enfeksiyon çıktı plesentadan alınan patalojide otopsi istemedik 30 haftalıktı
Anladım canım cennette bizi bekleyecek inşallah oğullarımız bizim bir sebeb yok maalesef ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi bakalım genetık test yapılacak hayırlısı olsun inşallah 🙏 😔

Hamile topiklerinde senin yaşında ve üstü olan arkadaşlar var. Çok geç bi yaş değil aslında. Hatta senden 20 yaş küçük olup hamile kalamayan bir sürü insan var. Önemli olan tahlillerinde çıkan iyi sonuçlar. Ama ben de senin yerinde olsam beklemem, tüp bebeğe başlarım. ☺
düğün borcumuz bitmedi ama düşünmüyorda değiliz:KK61:

düğün borcumuz bitmedi ama düşünmüyorda değiliz:KK61:
Biizmde ddugun araba borcu var Allah buyukkk herssyi ince ince duaunmeyin canm. Elbette tedirgin oluyoruz borc konusunda rabbim bebeleri nasip etsin ac acik birakamz dusun tabi ama maalesef duauncelerimz gibi yasadigimiz seyler dort dortluk degil. Allah kerim de bebeye basla borc bitmez hic bir zamn ama giden yasimiz bebeler olsn ♥️🙏

Anladım canım cennette bizi bekleyecek inşallah oğullarımız bizim bir sebeb yok maalesef ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi bakalım genetık test yapılacak hayırlısı olsun inşallah 🙏 😔
Allahım sabrımızın mükafatını versin inşallah genetik de Bi sorun çıkmaz umarım canım

Allahım sabrımızın mükafatını versin inşallah genetik de Bi sorun çıkmaz umarım canım
İnşâllah canım yarın berat kandili benim için cok önemli bir gece ben gecen yıl berat kandilinde Allaha dua etmiştim rabbim bana hayırlı bir evlat nasip edersrn adını berat koycam demiştim bu gece hürmetine koydum da şimdi de yarın berat aydınıma hayırlı uzun ömürlü bir kardeş için dua etcem yarın rabbim dualarımızın cevabını hayırlısyla verir inşallah 🙏 😔

Bat yarından sonra :) Yarın da evliliğimizin ikinci yıl dönümü o çift çizgiyi görebilsek, bize en büyük hediye olacak :KK36:

X