Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani amh değeri tüp bebek için bile önemli.. mutlaka o değerinize bakın derim benahh be kuzum inan kaç dr.gidildi ankaranın en iyi kadın doğum uzmanları son gittiğim prof.ancak dediğim gibi kendiliğindende olabailir tüp bebekte deneyebiliriz
Yaş faktörü olduğu için zaman kaybetmeyin tüp bebek deneyin diyen doktor olmadı mı?ahh be kuzum inan kaç dr.gidildi ankaranın en iyi kadın doğum uzmanları son gittiğim prof.ancak dediğim gibi kendiliğindende olabailir tüp bebekte deneyebiliriz
oldu tabiki zaman geçiyor tüp bebeğe gidelim direk denildi ancak 18 bin tl ayrıca işlk denemede tutacak mı birde bu varYaş faktörü olduğu için zaman kaybetmeyin tüp bebek deneyin diyen doktor olmadı mı?
embriyo dondurursunuz.. birdahakine masraf öyle olmaz.. ki inşallah ilk denemede tutaroldu tabiki zaman geçiyor tüp bebeğe gidelim direk denildi ancak 18 bin tl ayrıca işlk denemede tutacak mı birde bu var
kaç yaşındasınız?sorabilir miyimembriyo dondurursunuz.. birdahakine masraf öyle olmaz.. ki inşallah ilk denemede tutar
evet maddiyat çok önemli, aynı sorun bendede var lakin yaşım sizin gibi olsaydı 1 dk bile düşünmezdim
31 olcam ben temmuzda... eşimde sıkıntı var.. gebe kalamıyorumkaç yaşındasınız?sorabilir miyim
konuyla ilgili bilgi sahibi olamamak en kötüsü bence( ne yazık ki haklısınız hormanlarda etken çevrenin baskısı bıktırdı beni birde evleneli 10 ay oldu bebek yok mu sorusundan bezdim(((31 olcam ben temmuzda... eşimde sıkıntı var.. gebe kalamıyorum
ama artık hayatta farklılaştı.. yediklerimiz eskisi gibi değil.. hormonlu vs.. o yüzden kadın olmakta zor..
çok şanslısınız ikiziniz var.. evet eşinizde haklı ama hani doğal yolla olmuyorsa ve çok istiyorsanız mutlaka bir yol bulunur.. birde rapor çıkartmayı denesiniz? devlet destekli tüp bebek o kadar pahalı olmuor
çevre baskısıda ayrı bir tantana zaten...konuyla ilgili bilgi sahibi olamamak en kötüsü bence( ne yazık ki haklısınız hormanlarda etken çevrenin baskısı bıktırdı beni birde evleneli 10 ay oldu bebek yok mu sorusundan bezdim(((
Benimde aynı canım 3üydü benmde ama sanki büyüsü bozulur diye bakmak istemiyorumSelamlar bat 2 nisandı henüz test yapmadım. Eşim negatif görüp üzülmemek için bekleyelim diyor. Çünkü geçen aylar hep üzüntü ile sonuçladı. Dayanamıyorum çok merak ediyorum.
yok canım estağfurullah burdayız demek istedik bizkime göre neye göre normal o önemli
Bende de var hata herhal ne bilim iki kişi de el kaldırınca dedim bı terslik var
gittiğimde dr.sordum dr.bana haftada 1 ilişkiye giriyorsanız öneririm dedi aksi taktirde sperm zaten 5 gün canlı duruyormuşçevre baskısıda ayrı bir tantana zaten...
keşke herkes kendi hayatına baksa... üzülmeyin lütfen.. gerekli kontrolleri yaptırmışsınız zaten.. çok şükür sorunuz yok, bu bile çok güzel birşey
ovulasyon testi kullanın isterseniz ?
İnşallah olmazsın.. daha benm yumurtlamam bile olmadı.. geç yumurtluyorum ben ama pko yok diyor doktorlar anlamadm ki
Adetten bir kaç gün önce benim pembe lekelenmem oluyor. Ozaman anlıyorum adet olacağımı ve bu sabah lekelenmem oldu bu ay da hüsran
valla ben bunu ilk duyuyorum en iyi en kaliteli en sağlm spermler bile 2 bilemeden 3 gün yaşarlarmışgittiğimde dr.sordum dr.bana haftada 1 ilişkiye giriyorsanız öneririm dedi aksi taktirde sperm zaten 5 gün canlı duruyormuş
Bal0ncuk inan hiç çocuk olmama gibi bir durum yaşamadığım için bilmiyordum dr.5 gün canlı olur diyor dedim ya şaşırdım ne yapacağımı
günaydın balımG Ü N A Y D I N N N N N
GÜZELLL BAYANLAR GECE UYUMAYIP SABAH UYANMAYANLAR
DERTLİLERE DEVA HASTALARA ŞİFA DİYENLER
Gece kocaları uyutup kk'ya kaçanlarrrr nerdesiniiizzzz
KOĞUUUŞŞŞ KAAALKKK
canım bence sen öncelikle sağlıklı beslen.. yeşillik ve yoğurt tüket mutlaka gün içerisindeBal0ncuk inan hiç çocuk olmama gibi bir durum yaşamadığım için bilmiyordum dr.5 gün canlı olur diyor dedim ya şaşırdım ne yapacağımı
sigara kullanmıyoruz ama iyi ki tanıdım sizleri diyorum moral oluyorsunuz çözüm odaklıyız burdagünaydın balım
canım bence sen öncelikle sağlıklı beslen.. yeşillik ve yoğurt tüket mutlaka gün içerisinde
kızartma felan yeme.. eşin ve sen sigarayı bırakın ve ovulasyon testi kullan bence
Şuan tek yapman gereken dizlerinin altına bi yastık koyup uzanmak ayakların biraz yukarda kalsın bende yaşadım bunları artık normal bi hamilelik kalmadı maalesef her şey için hayırlısı umarım sağlıcakla alirsin kucağınaCanım çok kararsızım ama geçmişim pek parlak değil pıhtılaşma iğnesi yapıyorum her gün göbekten.erken öğrenmek daha iyi diye düşündüm 3 ü kimyasal gebelikti çünkü bundan önce. Öyle olmasa 7. Haftaya kadar gitmem inan.