Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 salavat okudum canm rabbim hepimize tez zamanda buraya hamileyim yazmayı nasip etsin inşallah. Sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Allah'ım uzun sağlıklı ömürler versin inşallah bebeğine de sana da soğan kürünu kullandığın ay mi kaldın yoksa
Yok canım ya ben soğan kürü kullanmadım. Ovülasyon testi denedim ben 2 ay. Olmadı o zaman. 6 ay normal denedik, olmayınca kendimi motive ettim. Üzülmeme gerek yok, dünyanın sonu değil diye. Stresten herşeyden kurtuldum. Son iki ay hiç bişey kullanmadım, kafama da hiç takmadım. Ovü testlerini de bıraktım. 7. ayda hamile olduğumu öğrendim. Biraz kafada bitiyomuş herşey onu anladım.

Önemli olan zaten bunu yapabilmek basarabilmek ama ben basaramiyorum aklimdan silip atamıyorum olmuyor her ay beklenen o ümit varya hani sen bilirsin onu işte o benden hiç gitmiyor

Bende yaptım soğan kürünü Diyarbakır bahçeci düşünüyoruz ama bakalım inşallah gerek kalmaz

Bnde konyadayim adana uzak baya bize de bakalim nasip artik bi şu virüs u hayırlısıyla atlatabilsek gideceğiz doktora tekrar

Önemli olan zaten bunu yapabilmek basarabilmek ama ben basaramiyorum aklimdan silip atamıyorum olmuyor her ay beklenen o ümit varya hani sen bilirsin onu işte o benden hiç gitmiyor
Ama sen umutsuz olursan tabi başaramazsın. Kendini motive et, herkes başarabiliyosa bende yapabilirim de. Kafanı meşgul edecek şeyler bul. Ben sürekli konsol oyunlarına ve dizilere sarmıştım. Aklıma gelmiyodu o zaman. Sende yapacak bişeyler bul kendine ve başaracağına inan. Önemli olan inanmak canım.

Haklısın canım çok haklısın sevmiyorum o tip seyleri işte ben namaz kılıyorum dua ediyorum öyle olunca da aklindan hiç çıkmıyor tabi kek pasta işlerine dalınca çok iyi geliyor Allah'tan hayırlısıni istiyorum artık

İnşallah canım herşeyin hayırlısı öncelikle ve herşeyin zamanı var. Ben hep buna inandım. Hep en doğru zamanı Allah bilir, ona bırakıyorum dedim. Ben elimden geleni yaptıktan sonra, hayırlısını beklemek kalmıştı. Allah’a şükür çok beklemeden bu güzel haberi aldım. İnşallah darısı sana ve isteyen herkese.

İnşallah canım benim eğer olurda bir gün güzel haberi alirsam sana yazicam hemen

Soğan kürü icilmiyor ki ya çok berbat tadi kokusu ama soğan kürü olayı gerçekten çok faydalı kalan çok var bu şekilde
hissetmiyorum bile artık normal su gibi dusunuyorum. 15 gün kullanıp sonra 6 ay ara verilecekmis. Bebiş olsun da her şeyi içerim ocak ayında aşılama tutmadı 6 yumurta vardı 18 mm . Şimdi ne olursa olsun diyorum ondan heralde.

Bende yaptım soğan kürünü Diyarbakır bahçeci düşünüyoruz ama bakalım inşallah gerek kalmaz
Ben de istanbul bahçeci de yaptırcaktım nasip olmadı bekliyorum hala. Ama 35 yaş altına ikiz yerlestirme olmuyormuş. Yeni öğrendim. Olmuşken 2 taneyi tek seferde olsun diyodum ama aslında düşününce 5 de olurdu da yasalar izin vermiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…