Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim birtanem sanırım sende hamilesin Allah'ım bana da nasip etsin inşallah . Çok teşekkür ediyorum balım Allah'ım bizimle olsun bizde yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah

Hoşgeldin canım. Senin yoğunluk tabi normal devam ediyo, uzaktan eğitim olduğu için. Herşeyde bi hayır vardır canım, belki de senin bebiş kendiliğinden gelir de bu zamanda güzel bi haber alırsınız. Allah’tan umut kesilmez

Beni de ekler misin. 29.4.2020

Nedense umudum var umutsuz yaşanmıyor jl zaten.. Amin ins cnm inş. Senin nasıl gidiyo bebişle hayat

Demi ya ne güzel olur.. 5 yıl dolucak ağustosta ne kadarlık evlisin iz kaç çocuğunuz var dlyolardi yok deyince Aaa dlyolardi
Kuzu valla bak bu ameliyat işi sana iyi gelecek öyle hissediyorum hatta mümkünse ondan öncesi gelsin bebiş hanım mı bey mi artık yetti gariii totosuna totosuna vurasım var

Aaa evet mantıklı bir sistem teşekkürler peki bu soğan kürünun sizde olumlu etkllilerini gördünüz mü
Ben denemedim canım ama ablam denediğinde hamile kaldı. Bir süre bebek isteyip hamile kalamamıştı, soğan kürü kullanınca kaldı. Genelde rahim için çok yararlı bişey. Herhangi bir sorun olmasa bile içmek faydalı.

Çok teşekkür ederim birtanem sanırım sende hamilesin Allah'ım bana da nasip etsin inşallah . Çok teşekkür ediyorum balım Allah'ım bizimle olsun bizde yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
İnşallah canım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşsun her isteyen. Umudunu hiç kaybetme, ben seni çok olumlu gördüm. En önemlisi de stresten uzak durmak unutma.

O zaman başlamak lazım bir şekilde artık bu soğan kürü hep karşıma çıkıyor zaten hangi süreçte yapmak gerekiyordu bu kürü bilgin var mı canım

Nedense umudum var umutsuz yaşanmıyor jl zaten.. Amin ins cnm inş. Senin nasıl gidiyo bebişle hayat
Umut hep olsun canım zaten ya. Bende boşverdiğim bi zaman hamile kaldım. Hayat beklemediğin anda veriyo bazen güzellikleri. Güzel gidiyo şimdilik canım, haftaya kontrolüm var, heyecanla onu bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda darısı başına.

O zaman başlamak lazım bir şekilde artık bu soğan kürü hep karşıma çıkıyor zaten hangi süreçte yapmak gerekiyordu bu kürü bilgin var mı canım
Adetin 7. günü başlıyosun canım, 15 gün içiyosun bırakıyosun adet olana kadar içmiyosun.

Benim 10. Günüm yeni bitti işte adetim ovulasyon testine başladım hatta geç mi kalmış sayiliyorum
Bu ay ovülasyon testiyle devam et canım. Bi dahaki ay başlarsın bence istersen. Belki ovülasyon testi işe yarar ve hamile kalırsın. Küre de gerek duymazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…