Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂 hissetmiyorum bile artık normal su gibi dusunuyorum. 15 gün kullanıp sonra 6 ay ara verilecekmis. Bebiş olsun da her şeyi içerim 🤗 ocak ayında aşılama tutmadı 6 yumurta vardı 18 mm . Şimdi ne olursa olsun diyorum ondan heralde. 🤔
Allah'ım sen bizleri evlatsiz bırakma yarabbim ne diyeyim be kardesim Allah'ım sanada banada bütün isteyenlere daha fazla evlat hasreti cektirmesin inşallah

Kesinlikle katılıyorum sana o olmasa ne yapardım ben bilmiyorum 😐

Kaç yaşında kediniz. Benm 10 aylık. Bebeğimi kaybettiğimde iyi gelir diye eşim hediye almıştı. Onun sayesinde çabuk toparladım

Allah'ım sen bizleri evlatsiz bırakma yarabbim ne diyeyim be kardesim Allah'ım sanada banada bütün isteyenlere daha fazla evlat hasreti cektirmesin inşallah
Amin🙏 her adet doneminde dünya başıma yıkılıyor resmen. İnşallah daha fazla bekletmez bizi. Bazen isyan edecek gibi oluyorum dışarda ergen çocuklar el ele tutuştu diye hamile kalıyor. Bi amuda kalmadığımiz kaldı tık yok valla çıldırcam😫😬 dusundum de amuda bile kalktım 😂😂😂😂

Amin🙏 her adet doneminde dünya başıma yıkılıyor resmen. İnşallah daha fazla bekletmez bizi. Bazen isyan edecek gibi oluyorum dışarda ergen çocuklar el ele tutuştu diye hamile kalıyor. Bi amuda kalmadığımiz kaldı tık yok valla çıldırcam😫😬 dusundum de amuda bile kalktım 😂😂😂😂
Ahhh ahhh neler yaptım neler yok ayağa kalkma yok tualete gitme hepsini denedim anasını satayım elalem nasıl tak diye kalıyor nasıl bir yumurtalik sistemi nasıl bir bünye o Suriyeliler hele anlamadım gitti be anlamadım gitti gercekten

Eklentiler

• IMG_20190322_090648.jpg
    IMG_20190322_090648.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 14
Ahhh ahhh neler yaptım neler yok ayağa kalkma yok tualete gitme hepsini denedim anasını satayım elalem nasıl tak diye kalıyor nasıl bir yumurtalik sistemi nasıl bir bünye o Suriyeliler hele anlamadım gitti be anlamadım gitti gercekten
Bide şey oluyor ya hani. Ben şu an düşünmüyorum diyorlar. Sonra birden düşünüp o ay hamile kalıyorlar. Hatta doğurup cöpe atıyorlar. Sonra gel de isyan etme. Bi bildiği var diyorum kendimi avutuyorum işte ama biz de insanız hevesimiz kaçmadan verse keşke. Kuzenimin 5 sene olmadı sonra kendiliğinden kaldı. Ama ne bi hevesi ne de isteği kalmıştı artık . O kadar uğrastan sonra. Tabı daha fazla bekleyip kavuşan da çok ama ne biliyim. Konustukca neler geliyor aklıma 😣

Yapamadım canım, gidemedim virüsten dolayı evden çıkmadığım için. Bi de sağlık ocağı annemlerin oraya kayıtlıyım ben, o yüzden de gidemiyorum o tarafa. Kayıt yaptıramadım. 😊
Bende ikamet degismistim size bilgi vereyim internetten e nabizdan doktorunuzu degistirebiliyosunuz aklinizda bulunsun😊

Merhabalarrrr. 🤗 felsefeye daldım. Deli olcam galiba dusunmekten yada filozof falan olurum. Maşallah Allah bağışlasın bebişini. İnşallah bizlere de nasip eder 🙏 sen neler yapıyorsun
Fazla düşünmekte iyi değil sanki ya dipsiz kuyu gibi 😃 ne düşünüyorsun piki amin canım Rabb'im sizlere de kısa zamanda sağlıkla nasip etsin insAllah 🤲🤗 vala yenice yattm ama uyku yok bi bakayım kk ya dedim 🤭

Merhaba kizlar
Herkese hayırlı geceler.Cakşır suyunu duyan deneyen varmi aranızda cok methetmişler bilgisi olan varmi acaba🤔🤔

X