Aaa kediniz mi var ne güzel benimde var Bi taneTam uyuyacağım bir instagrama bakayım dedim. Herkes bebeğiyle foto atmış. Neyse bende kedimle foto attım uyuyayım bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kediniz mi var ne güzel benimde var Bi taneTam uyuyacağım bir instagrama bakayım dedim. Herkes bebeğiyle foto atmış. Neyse bende kedimle foto attım uyuyayım bari
Aaa kediniz mi var ne güzel benimde var Bi tane
Allah'ım sen bizleri evlatsiz bırakma yarabbim ne diyeyim be kardesim Allah'ım sanada banada bütün isteyenlere daha fazla evlat hasreti cektirmesin inşallahhissetmiyorum bile artık normal su gibi dusunuyorum. 15 gün kullanıp sonra 6 ay ara verilecekmis. Bebiş olsun da her şeyi içerim ocak ayında aşılama tutmadı 6 yumurta vardı 18 mm . Şimdi ne olursa olsun diyorum ondan heralde.
Kesinlikle katılıyorum sana o olmasa ne yapardım ben bilmiyorumAy iyi ki var. Evimizin neşesi oda olmasa
Kesinlikle katılıyorum sana o olmasa ne yapardım ben bilmiyorum
Benim kedim 2 yaşında erkek doğduğundan beri benimle scottish cinsiKaç yaşında kediniz. Benm 10 aylık. Bebeğimi kaybettiğimde iyi gelir diye eşim hediye almıştı. Onun sayesinde çabuk toparladım
Amin her adet doneminde dünya başıma yıkılıyor resmen. İnşallah daha fazla bekletmez bizi. Bazen isyan edecek gibi oluyorum dışarda ergen çocuklar el ele tutuştu diye hamile kalıyor. Bi amuda kalmadığımiz kaldı tık yok valla çıldırcam dusundum de amuda bile kalktımAllah'ım sen bizleri evlatsiz bırakma yarabbim ne diyeyim be kardesim Allah'ım sanada banada bütün isteyenlere daha fazla evlat hasreti cektirmesin inşallah
Benim kedim 2 yaşında erkek doğduğundan beri benimle scottish cinsi
Ahhh ahhh neler yaptım neler yok ayağa kalkma yok tualete gitme hepsini denedim anasını satayım elalem nasıl tak diye kalıyor nasıl bir yumurtalik sistemi nasıl bir bünye o Suriyeliler hele anlamadım gitti be anlamadım gitti gercektenAmin her adet doneminde dünya başıma yıkılıyor resmen. İnşallah daha fazla bekletmez bizi. Bazen isyan edecek gibi oluyorum dışarda ergen çocuklar el ele tutuştu diye hamile kalıyor. Bi amuda kalmadığımiz kaldı tık yok valla çıldırcam dusundum de amuda bile kalktım
Bizimki de scottish ankara kedisi karışımı bişi :)
Bide şey oluyor ya hani. Ben şu an düşünmüyorum diyorlar. Sonra birden düşünüp o ay hamile kalıyorlar. Hatta doğurup cöpe atıyorlar. Sonra gel de isyan etme. Bi bildiği var diyorum kendimi avutuyorum işte ama biz de insanız hevesimiz kaçmadan verse keşke. Kuzenimin 5 sene olmadı sonra kendiliğinden kaldı. Ama ne bi hevesi ne de isteği kalmıştı artık . O kadar uğrastan sonra. Tabı daha fazla bekleyip kavuşan da çok ama ne biliyim. Konustukca neler geliyor aklımaAhhh ahhh neler yaptım neler yok ayağa kalkma yok tualete gitme hepsini denedim anasını satayım elalem nasıl tak diye kalıyor nasıl bir yumurtalik sistemi nasıl bir bünye o Suriyeliler hele anlamadım gitti be anlamadım gitti gercekten
Ben ☝Hayırlı geceler kızlar
Nasılsınız kimler uyanık
Mrb canım napyosunuz
Hayırlı geceler kızlar ❤
Nasılsınız kimler uyanık ☺
Kız ne diye parmak kaldırıyonuz ha bire tıp mı oynuyoruz
Bende ikamet degismistim size bilgi vereyim internetten e nabizdan doktorunuzu degistirebiliyosunuz aklinizda bulunsunYapamadım canım, gidemedim virüsten dolayı evden çıkmadığım için. Bi de sağlık ocağı annemlerin oraya kayıtlıyım ben, o yüzden de gidemiyorum o tarafa. Kayıt yaptıramadım.
Merhabalarrrr. felsefeye daldım. Deli olcam galiba dusunmekten yada filozof falan olurum. Maşallah Allah bağışlasın bebişini. İnşallah bizlere de nasip eder sen neler yapıyorsunMrb canım napyosunuz
Fazla düşünmekte iyi değil sanki ya dipsiz kuyu gibi ne düşünüyorsun piki amin canım Rabb'im sizlere de kısa zamanda sağlıkla nasip etsin insAllah vala yenice yattm ama uyku yok bi bakayım kk ya dedimMerhabalarrrr. felsefeye daldım. Deli olcam galiba dusunmekten yada filozof falan olurum. Maşallah Allah bağışlasın bebişini. İnşallah bizlere de nasip eder sen neler yapıyorsun