Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef 2 yıllık evliyim ilk aylar istemedik bu kadar zor olduğunu bilseydim hemen başlardım ama hiç hamile kalamadım Malesef ya sen canım ilk mi sizinde
Benim de ilk canım hamile kalmayı bu kadar zor hayal etmemiştim cidden Ama bu aralar saldım tüp bebeğe bıraktım 😩

Hmm anladım ama bence sen sabah elinde varsa ve regl olmazsa bir gebelik testi daha yap 😇 Ben de adet günümde öğrenmiştim. Bazen geç çöküyor idrarda ama adetin geçince çoklar artık
Test varda eşim biraz daha bekle diyor
[/QUOTE]
Nasıl istersen canım bizi de haberdar et

MelodiminEsi MelodiminEsi canım birşey soracaktım
Bana kalite için doktor Q10 alabilirsin demişti
Onu mı alsam prowomen mı alsam kararsız kaldım
Pco değilim ama prowomen de da Q10 ve bir sürü vitamin var çok kararsızım :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Prowoman kullanıp memnun kalan çok diye duymuştum canım ben de kullanmayı düşünmüştüm bence deneyebilirsin 😉

Evet canım bu günler yumurtlama dönemleri. Yine de ovülasyon testi yapsan daha rahat eder kafan aslında. Eşin için herhangi bişey vermedi mi doktor? Hepsinin çözümü var aslında, hatta bitkisel kürler çok işe yarıyor. Onları bi araştır istersen. İnşallah en kısa zamanda bütün sorunlarınız çözülür ve bebeğinize kavuşursunuz canım. 🥰
Yok canım ileri hareket 0 çıkınca direkt aşılamaya yonlendirdiler çünkü bu 10 ayda klomen dupaston progestan tedavisi de gördüm,doktor eşimde bir sıkıntı olabileceginden şüphe etti . Sonra baktirdik durum iyi olmayınca aşılamaya yonlendirdi ve asilamami oldum tutmadı ,normalde yüksek ihtimal görmeyen doktor çok yüksek ihtimal gördü yumurta sayımda fazla olunca vs ... Ama.olmadi . Allah bizimle olsun adet olduktan sonra doktora gidince kabul etmediler korona nedeniyle şimdide belki de kendiliğinden olacak Allah çok büyük eşime , zeytinyağı içinde incir kürü ve aktardan bayağı pahalıya aldığımız macun ve keçiboynuzu pekmezi aldık onları yiyiyor çok şükür normalde biz yeni evliyiz ayıptır söylemesi kusuruma bakmayın hiç o durumda yeni evli gibi olmayan biz bu söylediklerimi 10 gündür kullandıktan sonra 😊😊 bir değişik oldu performans inşallah ise yarar inşallah hepimizin duaları kabul olur

Benim de ilk canım hamile kalmayı bu kadar zor hayal etmemiştim cidden Ama bu aralar saldım tüp bebeğe bıraktım 😩
Ben de tüp bebek denicem😧 aynen bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Ama şu illet yüzünden tup bebek de durdu ne zaman açılacak belli diil. Umarım biz o zamana kadar hamile kalmış oluruz.🤗 bi ümit işte. Sebepsiz infertilite benimkide. Şimdi soğan kürü falan deniyorum. Bakalim

Masallah kızlar ne çok konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım.. Eşim evde izinli derdi bitmiyo adamın onu yap şunu yap 😆😆 bide öğrencilerle ilgilenmiyorum Bi yandan eba Bi yandan başka iletişim şekilleri sorulara cevap ver ev işi.. 2020 çok kötü geldi kızlar ama inş bize bebekle gelir sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 😍

Korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra hastaneye gittik kontrol amaçlı. Bende sıkıntı yok eşimin değerleri çok düşük çıktı. Hastane ilaç filan derken çok şükür geçen 2 ayki değerleri düzeldi. Ben de geçen ay hsg çekildim bekliyoruz hâlâ
Bende hsg çektirdim ama malesef sonuç hüsran hala bekliyoruz bir yıl oldu

Masallah kızlar ne çok konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım.. Eşim evde izinli derdi bitmiyo adamın onu yap şunu yap 😆😆 bide öğrencilerle ilgilenmiyorum Bi yandan eba Bi yandan başka iletişim şekilleri sorulara cevap ver ev işi.. 2020 çok kötü geldi kızlar ama inş bize bebekle gelir sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 😍
inşallah bitanemm sene başına öğrencilerine sürpriz olsun 😍

Ben de tüp bebek denicem😧 aynen bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Ama şu illet yüzünden tup bebek de durdu ne zaman açılacak belli diil. Umarım biz o zamana kadar hamile kalmış oluruz.🤗 bi ümit işte. Sebepsiz infertilite benimkide. Şimdi soğan kürü falan deniyorum. Bakalim
Soğan kürü icilmiyor ki ya çok berbat tadi kokusu ama soğan kürü olayı gerçekten çok faydalı kalan çok var bu şekilde

Yok canım ileri hareket 0 çıkınca direkt aşılamaya yonlendirdiler çünkü bu 10 ayda klomen dupaston progestan tedavisi de gördüm,doktor eşimde bir sıkıntı olabileceginden şüphe etti . Sonra baktirdik durum iyi olmayınca aşılamaya yonlendirdi ve asilamami oldum tutmadı ,normalde yüksek ihtimal görmeyen doktor çok yüksek ihtimal gördü yumurta sayımda fazla olunca vs ... Ama.olmadi . Allah bizimle olsun adet olduktan sonra doktora gidince kabul etmediler korona nedeniyle şimdide belki de kendiliğinden olacak Allah çok büyük eşime , zeytinyağı içinde incir kürü ve aktardan bayağı pahalıya aldığımız macun ve keçiboynuzu pekmezi aldık onları yiyiyor çok şükür normalde biz yeni evliyiz ayıptır söylemesi kusuruma bakmayın hiç o durumda yeni evli gibi olmayan biz bu söylediklerimi 10 gündür kullandıktan sonra 😊😊 bir değişik oldu performans inşallah ise yarar inşallah hepimizin duaları kabul olur
Herşeyde bi hayır vardır canım. Belki dediğin gibi kendiliğinden olucak hayırlısıyla. Olmazsa da yine umudunu kaybetme, şu virüs olayını atlattıktan sonra herşey kolaylaşır. Kabak çekirdeği de çok iyi gelir canım. Aklında olsun. Bi de keçiboynuzu özü çok iyi gerçekten. 🥰

X