Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb canm evt herkes bi sessiz..nerelerdesnz...napiyorsun canm nasil geciyor süreç..ben beklemedeym..adet gunum 27 agustos..ama belirti yok..rahim filmi düsunuyorum diger ay..esime de sperm artirici bi hap verdi..deniycez artik
Yaa inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder ne kadardır istiyorsunuz canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde de hiç belirtim yoktu

Selam kızlar doktorum bana letu hap verdi büyümedi yumurtam gonalf e geçtik 50ml ile başlattı 4 gün büyümedi şuan 75ml Pazartesi kontrolüm var büyümezse ne olur bilmem pcosum var yumurts büyütme için tavsiyeleriniz var mı?

Yaa inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder ne kadardır istiyorsunuz canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde de hiç belirtim yoktu
2.yi istiyoruz canim 4 aydir..görünurde büyük bi problem yok..klomen ve duphaston verdi..duphaston bugün bitiyo..şiddetli bel agrim var..tam bel de degil kuyruksokumu üstü..alt bel..akintim oluyor ara ara ama haptandır diyorum..ayaklarm üşüyo sanirim bikaç güne adet olurum..keske olmasam ahh ahh..bundan sonraki sürecte de rahim filmi cekinicem..doktor 3 ay dahabekleyelm dedi ama ben yaptiriym kafamda soru isareti olmasn diyorum..sen gebeydn dimi ..nasil gidiyor canm..belirtilerin nelerdi

Canm kilo var mi en basta kilo vermemizi istiyolar pco da..hareket etmemizi..ben q10 vitamin omega kullanmaya basladm..benim klomenle 17.günde oldu..klomensiz de ayniydi...doktor bana pco lu bir yapin var hareket et dedi..umarim büyür ve mucizen gelir

Bugün gittim canım kontrole gonalf450 kullanıyordum 4 gün 50ml kullandım büyümedi 75 ml 4 gün kullandım bugün gittim çok az büyümüş bundan önce ki kontrolümde 10.8 miş şuan 12.8 olmuş inşallah tekrar büyür devam ediyorum iğneye

Canım 4 ay çok değilki bide 2. Cocuğu düşünüyorsunuz daha önce hamile kalmışsın sonuçta benim 1 yıl 4 ay sonra oldu 1 hafta sonra 5 aylık olacağız inşallah çok fazla düşünme sırf çocuk için ilişkiye girmeyin hiç beklemediğin anda vaktinde gelecektir ben hamile olduğumu öğrendiğimde inanmamıştım çünkü hiç belirtim yoktu adet olacakmışım gibi karnım göğüslerim ağrıyordu bi anda kalktığımda gözlerim kararıyordu oruç tutuyordum ondandır diye düşünüyordum onun dışında hamile olduğumdan şüphelenecek bi belirtim olmadı

Harika büyüyor ne güzel..benim de 2 ay sonra igneye baslaticak doktor..bikac gune 18-20olur sikma canını..bak baslamis buyumeye

Orucluyken mi ogrendin ne guzel masallah 5 aylik mi büyümüş ..bilmiyoru. dua ediyorum bazen bunaliyorum bazen de diyorum ki hic olmayanlar napsın ve en basta onlara ver Allahm diye dua ediyorum

Orucluyken mi ogrendin ne guzel masallah 5 aylik mi büyümüş ..bilmiyoru. dua ediyorum bazen bunaliyorum bazen de diyorum ki hic olmayanlar napsın ve en basta onlara ver Allahm diye dua ediyorum
evet oruçluyken canım 1 hafta sonra 5.aya giriyoruz inşallah benim bi akarabamın 18 yıldır birininde 10 yıldır olmuyor o yüzden ne kadar şükretsek az

Aa hayırdır inşallah cnm ben iyiyim çok şükür herşy yolunda sen nasılsın nasıl gidiyor
Sevindim iyi bak bebişine kendinede
Bende aynı ev iş iş ev 2.tüp bebiş için rapor hazırlıkları sürüyor bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…