Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balım nasılsın iyimisin anneciğin nasıl oldu iyidir inşallahİnşallah canım hepimizin kucağı dolsun hayırlısı ise
İnşallah bebeğin seninledir canım hiç bırakmaz seni istanbulda olmadığım için bir bilgim yok hastane konusundaMerhaba araniza bir müjdeli bir de üzücü haberle katılıyorum. Ben tekrarlayan düsükler yapıyorum. 2 kez düşük yaptım. 2.si haziran ayında kürtaj ile alınmak durumunda kaldı. Daha sonra 8 cm polikistik over görünümlü kıstım olduğunu öğrendim. Düşüklerin nedeni araştırılıyordu. Düşükle sonlanan gebeliklerimde hamile kalmak için birinde 3 ay birinde 5 ay denedik. Kan pıhtılaşması da var ve gebeliklerimde oksapar kullandım. Ona rağmen düştü. Polikistik over görünümlü kistim için doktor ilaç kullanamayacağımi çünkü kan pıhtılaşması olan hastalara doğum kontrol hapı vermediğini söyledi. Bu kistle gebe kalma dedi. Kendi kendine küçülmesini bekleyeceğiz dedi. Biz de korunduk. Normalde regllerim gecikirdi bu ay yine gecikti. Korunduğumuz için gebelikten şüphelenmedim ama içimde hep bir acaba vardı. Çünkü korunurken hamile kalan insanlar var. Sonra kahverengi leke geldi ağrım başladı. Eczaneye koştum. Testi nasil yaptim hatırlamıyordum hamile olmadigimi düşünüyordum. Sonuç pozitif çıktı. Bunlar bugün yaşandı. Ve ben çokkkk ama cokkk korkuyorum. Kahverengi Lekelenme devam ediyor. Yine düşük olursa, bu kist bebeğe zarar verirse, ya yine onu kaybedersem? Ne yapmam lazım. Istanbul'da yaşıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Hangi hastaneye gitmem lazım hangi doktora gitmem lazım bilmiyorum. Eger bildiginiz doktor varsa önerilerinizi bekliyorum.
İnşallah bebeğin seninledir canım hiç bırakmaz seni istanbulda olmadığım için bir bilgim yok hastane konusunda
Amin canımAminnn Inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu
çok iyi olur derim çok sessiz oldu buralar Biz 2 gün sonra 5 aylık oluyoruz oğluşumlaMerhaba kızlar annelerimiz anne adaylarımız ne durumdasınız topiğimiz ıssızlarmış biraz canlandırmaya ne dersiniz
Maşallah ne çabuk geçti zaman ya sağlıcakla doğsun oğluşun annesiçok iyi olur derim çok sessiz oldu buralar Biz 2 gün sonra 5 aylık oluyoruz oğluşumla
Canım iyi düşün iyi olsun inşallah bişy olmaz benim düşük riskim yoktu ama kahverengi lekelenmem ve kanamam da oldu hiçbirşey olmadı çok şükür sende de olmaz inşallahMerhaba araniza bir müjdeli bir de üzücü haberle katılıyorum. Ben tekrarlayan düsükler yapıyorum. 2 kez düşük yaptım. 2.si haziran ayında kürtaj ile alınmak durumunda kaldı. Daha sonra 8 cm polikistik over görünümlü kıstım olduğunu öğrendim. Düşüklerin nedeni araştırılıyordu. Düşükle sonlanan gebeliklerimde hamile kalmak için birinde 3 ay birinde 5 ay denedik. Kan pıhtılaşması da var ve gebeliklerimde oksapar kullandım. Ona rağmen düştü. Polikistik over görünümlü kistim için doktor ilaç kullanamayacağımi çünkü kan pıhtılaşması olan hastalara doğum kontrol hapı vermediğini söyledi. Bu kistle gebe kalma dedi. Kendi kendine küçülmesini bekleyeceğiz dedi. Biz de korunduk. Normalde regllerim gecikirdi bu ay yine gecikti. Korunduğumuz için gebelikten şüphelenmedim ama içimde hep bir acaba vardı. Çünkü korunurken hamile kalan insanlar var. Sonra kahverengi leke geldi ağrım başladı. Eczaneye koştum. Testi nasil yaptim hatırlamıyordum hamile olmadigimi düşünüyordum. Sonuç pozitif çıktı. Bunlar bugün yaşandı. Ve ben çokkkk ama cokkk korkuyorum. Kahverengi Lekelenme devam ediyor. Yine düşük olursa, bu kist bebeğe zarar verirse, ya yine onu kaybedersem? Ne yapmam lazım. Istanbul'da yaşıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Hangi hastaneye gitmem lazım hangi doktora gitmem lazım bilmiyorum. Eger bildiginiz doktor varsa önerilerinizi bekliyorum.
Amin canım inşallahdeğil mi aslında zaman nasıl çabuk geçiyor ama sanki bir yandan da geçmiyorsen nasılsın nasıl gidiyor anlat bakalımMaşallah ne çabuk geçti zaman ya sağlıcakla doğsun oğluşun annesi
Değil mi gelsinler işteİlla tek tek etiket yaptıracaklar bana
Şimdi tabi sen yol gözlüyorsun ya ondandırAmin canım inşallahdeğil mi aslında zaman nasıl çabuk geçiyor ama sanki bir yandan da geçmiyorsen nasılsın nasıl gidiyor anlat bakalım
Yani zaten etiket yapmak çok zor baktım başa çıkamıyorum bırakıyorum artıkDeğil mi gelsinler işte
Aynen canım Rabbım isteyene herkese nasip etsin bu tatlı bekleyişleriAllah iyilik versin cnm varmı bir gelişmeŞimdi tabi sen yol gözlüyorsun ya ondandır
İyiyim kuzum çok şükür bu aralar
Etiket nasıl yapılıyor hadi hepsini çağıralımYani zaten etiket yapmak çok zor baktım başa çıkamıyorum bırakıyorum artık