Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ederim yanitiniz icinonerdiginiz bir marka var mi peki?
[/QUOTE]
Düzenli 3 ay kullanımda 0.68 amh 0.79 oldu canım benim extra olarak multivitamin de kullandım 1 gün arı sütü bir gün multivitamin şeklinde adet sonrası da testere dişli aslan pençesi içtim yumurtlamaya kadar onuda ovülasyon testi ile takip ederek uyguladım 16.günde yumurtlayan ben önce 14 sonra 12.günde yumurtladım amh yükseldi fsh düzeldi tavsiye ederim

Rabbim nasil eder insallah bekleyisinizin mükafati olur

Mrb arkadaslar ben de 2.cocuğu istiyorum..ilki de pco oldugu icin 7 ay sürdü hemen tedaviye basladm 2 asilama ve sonrasi dis gebelik..cok zorlu bi surecti sonra tup bebek o da olmadi ..doktor sadece bi kutu yumurta gelistirici verdi ve biz tatile cikacaktik bir iki ay dinlen gel dedi ve mucize..kendiliginden oldu..inanin burda okurken bu tarz hikayeler hadi canim diyordum nasil olur..umut olsun diye yazdm arkafaslar..gel gelelllim ben de o anlari yasamamis gibi suan ümitsizlige kapiliyorum.simdi ise yumurtam kendilignden catlio hareket ve beslenme ye dikkat ediyorum..3 aydir dusunuyoruz.ilk ay yumurtlama testleri kullandm olmadi..2 aydir catlatma igne deniyoruz..doktor sorun yok sende diyor.bugun test yaptm catlatmadan sonra 10.gün negatif olmadi yani..clife kullandm d vitamini ve folikasit kullaniyorum..balik yagi basladim..yapabilecegimin en iyisini yapmaya calisiyorum..ilahi zamanlamaya cok inaniyorum ama emek verilmis mucadele edilmisse icin de rahatsa..sizin var mi onerileriniz adete 4 gun var ve bu ay esimin degerlerine bakilacak

İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder 3 ay uzun bir süre değil canım çok düşünme vaktinde gelecektir

Olmadı bu kezde canım malesef
Lutfen moralini bozma..soyledgm gibi en umutsuz animda geldi ustelik benim arkadaslarmdan cocugu olmayan cok kisi vardi hepsi kavustu bebeklerine..neden sen de olmayasn..ben adet olunca hemen toparlaniyorum yumurtalarima yogunlasmaya calisiyorum..bi bitisin yasını mı tutayim yoksa bir baslangicin heyecanini mi yasayaym..olmadi olmadi..olan kisiler ki ilk cocugumda ben de hep ayni asamalardan gectm..bu ay biraz daha yakinlastirdi bebegime diye dusun..farkli metotlar farkli tedavi belki vesile olacak

Şuan yeni bir tedaviye başlama gücüm yok canım biraz zaman geçsin öyle başlayacağım inşallah Rabbim o mutluluğu bana da yaşatır

Umut kaybetmek yok. Benimde 12 yaşında çocuğum var 2.için çabalıyoruz harcamadığım para kalmadı. Bu ay yine iğne tedavisindeyim yarın kontrolüm var bakalım

Umut kaybetmek yok. Benimde 12 yaşında çocuğum var 2.için çabalıyoruz harcamadığım para kalmadı. Bu ay yine iğne tedavisindeyim yarın kontrolüm var bakalım
Ben de rahim filmi cektiricem belki..esimin degerlerine bakilacak..klomen istiycem doktordan..2 dir kendi buyuyo catlatma yapiyoruz..bu kez tersini onericem ve catlatma ignesiz denicem..farklı kombinasyonlar yani napalım nasipse olacak.umarim guzel bi tedaviden sonra burada paylasirsinz sevincinizi ben dualarla da destekliyorum istegimi manevi anlamda rahatlatiyor.ctesi 1900 kez okunan bi dua var nette arastirirsanz onu okudum..4 cuma ya evvel cektim.belki meryem suresine basliycam..tibbi anlamsa birseyler yaparken manevi bosluk da doluyor dualarla..her ay yapilacaklar diye yeni bi sayfa aciyorum plan sayfasi..elbet emeklerimizin karsiligi olacaktir

Canım Allah niyetini kabul etsin inşallah. Biz isteyecek Allah verecek zaten. Neden klomen bile vermedi ki sana her ay hüsran oluyor zaten. 3 yumurtam varmış Çarşamba çatlatma iğnesini yapacak. Durumumu yazarım tabiki

Pko nedeniyle ganal f e başladım bugün ..
İlk gebeliğim ilaç tedavisi sonrası normal şekilde gelişen yumarta ile olmuştu .
Şimdi zaman kısıtlı olduğundan iğneye başladık ..
Umarım başarılı sonuç alırız ..
Herkese hayırlı gebelik nasip olur inşallah

Canım Allah niyetini kabul etsin inşallah. Biz isteyecek Allah verecek zaten. Neden klomen bile vermedi ki sana her ay hüsran oluyor zaten. 3 yumurtam varmış Çarşamba çatlatma iğnesini yapacak. Durumumu yazarım tabiki
Önce yumurtama bakmak istesi kendiliginden buyuyor mu diye..simdi klomen verdi doktordan geldm.kan aldi fsh hormona bakilacak.esimden sperm istedi..olmazsa 3 aysonra rahim filmi dedi..

Bana da 3 ay sonra igne dedi canim ..Hayirlı olsun arkadasim insallah..güzel bir ay olur..

Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık olarak 4.5 aylık hamileyim.
2'li tarama yapıldı şükür bir sorun yok.
Doktorum ağustosun ortasında yapacağı muayene için çoklu organ taraması ve şeker yüklemesi yapacağız dedi.
Şeker yüklemesine olumsuz bakan biriyim ve doktora bunu söyledim.
O da kilolu olduğum için (bebekten önce) yapılması gerekiyor, gizli şeker varsa bebeğe çok zarar verir ve önlem alamayız dedi.
Bende pko+insülin direnci var. Aklımı kurcalayan bir durum.
Eşim kesinlikle yaptırmamı istemiyo.
Aile hekimi de yaptır dedi.
Çok karışık aklım.
Siz neler düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…