İyi olmana sevindim bizde aynı koşturmaca hepKızlar beni düşünmeniz yeter vallaha nasıl olsun bu sıralar eşimin işleri çok karışık. Birtakım sıkıntılar var onlarla uğraşıyoruz.bebek mevzusuda şimdilik askıda canlarsiz nasılsınız
ay maşallah çikolata kistine rağmen hamile mi kaldınız?AA kimler varmış burdaselam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..
Cok sukur kaldim cnm.. Bi sene icerisinde tedavi gordum dioformin miydi tam hatırlamıyorum ilacın adını diger yumurtalık zayıftı biraz. Hayıt kapsülü clife macun sogan kürü impryl kullandim dönüşümlü. Bu süreçte rahim filmi de çekildim onda da sıkıntı yoktu cok şüküray maşallah çikolata kistine rağmen hamile mi kaldınız?
bende de var 2 cm rahm yumurtalıklar temiz sukur amh 0.81 ama doktor sagda ve solda toplamda 8-9 tane folikul gördü bizde istiyoruz 8 aydır deniyoruz yok bakalım nasip.neler kullandınız acaba bu sürecte?
Hayıtı bir cok kişiden duydum ama korkuyorum çikolata kistlerini arttırma gibi bir durum olur mu diye .Soğan kürünü yıllardır biliyorum ama icemiyorum o da benim eşşekliğimCok sukur kaldim cnm.. Bi sene icerisinde tedavi gordum dioformin miydi tam hatırlamıyorum ilacın adını diger yumurtalık zayıftı biraz. Hayıt kapsülü clife macun sogan kürü impryl kullandim dönüşümlü. Bu süreçte rahim filmi de çekildim onda da sıkıntı yoktu cok şükür
Soğan kurunu ben enfeksiyon icin yapmistim aslında cok faydali bence yapmalisin.. Hayıt in kapsülünu kullandım cnm benHayıtı bir cok kişiden duydum ama korkuyorum çikolata kistlerini arttırma gibi bir durum olur mu diye .Soğan kürünü yıllardır biliyorum ama icemiyorum o da benim eşşekliğimaktardan mı alıyoruz nasıl yapıyoruz
İyiyiz seni sormalı nasıl gidiyor hamişlikMerhaba arkadaşlar,
Uzun süredir buralarda yoktum.
Nasılsınız?
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahBurası çok sessiz kalmış yaa hiç sohbet yok nerdeyse kızlar sesiniz pek çıkmıyor ☺ bize doktor erkeğs benziyor ama net birşey diyeemem dedi ikinci oğluş gelebilirmiş
Evet sesiz bıraktık galiba hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla gelsinBurası çok sessiz kalmış yaa hiç sohbet yok nerdeyse kızlar sesiniz pek çıkmıyor ☺ bize doktor erkeğs benziyor ama net birşey diyeemem dedi ikinci oğluş gelebilirmiş
İyi gidiyor çok şükür.İyiyiz seni sormalı nasıl gidiyor hamişlik
Hayırlı olsun canım. bana da dün doktorum kız'a benziyor ama kesin diyemem dediBurası çok sessiz kalmış yaa hiç sohbet yok nerdeyse kızlar sesiniz pek çıkmıyor ☺ bize doktor erkeğs benziyor ama net birşey diyeemem dedi ikinci oğluş gelebilirmiş
Hayırlısı olsun canım ikili testi yaptırdım sonuç gösterirken tekrar soracağım bakalım :)Hayırlı olsun canım. bana da dün doktorum kız'a benziyor ama kesin diyemem dedisağlıkla gelsinler insallah
Bende yaptırdım canım sonucu bekliyorum bakalımHayırlısı olsun canım ikili testi yaptırdım sonuç gösterirken tekrar soracağım bakalım :)