Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi olmana sevindim bizde aynı koşturmaca hep

AA kimler varmış burda selam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..
ay maşallah çikolata kistine rağmen hamile mi kaldınız?

bende de var 2 cm rahm yumurtalıklar temiz sukur amh 0.81 ama doktor sagda ve solda toplamda 8-9 tane folikul gördü bizde istiyoruz 8 aydır deniyoruz yok bakalım nasip.neler kullandınız acaba bu sürecte?

Cok sukur kaldim cnm.. Bi sene icerisinde tedavi gordum dioformin miydi tam hatırlamıyorum ilacın adını diger yumurtalık zayıftı biraz. Hayıt kapsülü clife macun sogan kürü impryl kullandim dönüşümlü. Bu süreçte rahim filmi de çekildim onda da sıkıntı yoktu cok şükür

Hayıtı bir cok kişiden duydum ama korkuyorum çikolata kistlerini arttırma gibi bir durum olur mu diye .Soğan kürünü yıllardır biliyorum ama icemiyorum o da benim eşşekliğim aktardan mı alıyoruz nasıl yapıyoruz

Soğan kurunu ben enfeksiyon icin yapmistim aslında cok faydali bence yapmalisin.. Hayıt in kapsülünu kullandım cnm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…