Antalya ya çok Sık gider kalırdım oradan biliyorumKız deme öyle şeyler nem insanı emiyor yeminle tabi bide sıcakla buluşunca düşün artık buharlaşıp üçucaz nerdeyse
Sağol canım amin keşke yağmur yağsa hergün bıkmam aslaAntalya ya çok Sık gider kalırdım oradan biliyorumallah sabır versin nem de zor kuru hava da zor ben buhar makinası alicam inşallah nefes alamıyorum çünkü birde alerji olunca sabah zor kalkiyorum nefessizlikten
Sağol canım amin keşke yağmur yağsa hergün bıkmam asla
Kışıda ayrı dert şöyle avuç avuç kar yemedikten sonra neyleyim benkışa doğru artık sabır edicez sen klima ben buhar makinası idare edecez
Bekar ve evli.kavgasına dönecek şimdi burasi da buz gibi kar yağıyor ama resmen soğuk yüzünü elini kesiyor altına dön giymezsen vah haline eve dönene kadar hipotermi geçirirsinKışıda ayrı dert şöyle avuç avuç kar yemedikten sonra neyleyim ben
Ben burda kışın bile dön giymiyorum gııııı onu ne yapıcazBekar ve evli.kavgasına dönecek şimdi burasi da buz gibi kar yağıyor ama resmen soğuk yüzünü elini kesiyor altına dön giymezsen vah haline eve dönene kadar hipotermi geçirirsinhadi arttıran var mı
Tamam simdi Ikimizde yarabbi şükür diyip oturacazBen burda kışın bile dön giymiyorum gııııı onu ne yapıcaz
El mecbur artık anlaştıkTamam simdi Ikimizde yarabbi şükür diyip oturacaziklim nasıl olsa böyle devam edecek en iyisi çözüm bulup kabullenmek ben kabulleniyorum suan tamamdır evet oldu
Çok sevindimEki Görüntüle 2656465
Rabbime binlerce şükürler olsunsabah yaptım testimi mucizem
3 yılın hasreti kızlar.. Sabır, dua, şükür sonucu elhamdülillah
bana ocak ayında asla normal yolla hamile kalamazsın dedi doktorum çok şükür kendiliğinden oldu..
bu süreçte her ay farklı bir kür denedim hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yoktu brokoli kürü, süt maydanoz buharı, bir ay sonra soğan kürü ve adet bitimi ile yumurtlama günüm arası adaçayı yağını tampona damlatıp koydum
Veeee sonuçsabahtan beri ağlıyorum yeni toparladım kendimi
Bir haftadır iyiyye gidiyoe gibi canım tansiyon aynı düşük, kan şekerim düşüyor, mide bulantısı azaldı ama mide yanması devam ediyor. Ne yesem rahatsız ediyor ve ağzımdaki kötü tat güçleniyor. İştahım yok çünkü hiçbirşeyin tadını alamıyorum malesef ara sıra kasık ve bel ağrısı baya şiddetli vurup gidiyor ve karnım acıyor ya. Tuhaf ama baya acıyor dokununca. Acaba sezeryan dikiş yerinden dolayı mıdır? Hiç dikişlerimden sorun ağrı yaşamadım doğum günü ağrı oldu başkada hiiç olmamıştı ama ben doğurduğum gibi zayıfladım kiöo almaya başlıyor olmak dikiş yerini gerdiği için olabilir mi merak ediyorum bu arada varsa ikinci gebeliği olanlar bi yazarsa sevinirim buna cevapSelam kızlar nasılsınız çok sessiz buralar neden böyle oldu. M Matrakhatun nasılsın canım nasıl gidiyo gebeliğin
Hayırlı olsun cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2656465
Rabbime binlerce şükürler olsunsabah yaptım testimi mucizem
3 yılın hasreti kızlar.. Sabır, dua, şükür sonucu elhamdülillah
bana ocak ayında asla normal yolla hamile kalamazsın dedi doktorum çok şükür kendiliğinden oldu..
bu süreçte her ay farklı bir kür denedim hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yoktu brokoli kürü, süt maydanoz buharı, bir ay sonra soğan kürü ve adet bitimi ile yumurtlama günüm arası adaçayı yağını tampona damlatıp koydum
Veeee sonuçsabahtan beri ağlıyorum yeni toparladım kendimi
Canım rahmin büyüdüğü için karnın geriliyor o yüzden dikiş yerlerin ağrıyor olabilir. Zamanla daha iyi olursun inşallah canım. Bende yarın doktora gideceğim bakalım insallah bebeğim iyidirBir haftadır iyiyye gidiyoe gibi canım tansiyon aynı düşük, kan şekerim düşüyor, mide bulantısı azaldı ama mide yanması devam ediyor. Ne yesem rahatsız ediyor ve ağzımdaki kötü tat güçleniyor. İştahım yok çünkü hiçbirşeyin tadını alamıyorum malesef ara sıra kasık ve bel ağrısı baya şiddetli vurup gidiyor ve karnım acıyor ya. Tuhaf ama baya acıyor dokununca. Acaba sezeryan dikiş yerinden dolayı mıdır? Hiç dikişlerimden sorun ağrı yaşamadım doğum günü ağrı oldu başkada hiiç olmamıştı ama ben doğurduğum gibi zayıfladım kiöo almaya başlıyor olmak dikiş yerini gerdiği için olabilir mi merak ediyorum bu arada varsa ikinci gebeliği olanlar bi yazarsa sevinirim buna cevapdoktora gidicem cumartesi heyecanlıyım ve korkuyorum bu kötü belirtiler en azından iyi olduğunu düşündürüyor son zamanlarda çok fazla bebek haberi gördüm duydum kötü şekilde etkiledi sanırım beni.
Selam iyiyim ben çok şükür sen nasılsın kuzun nasılSelam yavru kuşlarım nasılsınız?
Haber ver canımCanım rahmin büyüdüğü için karnın geriliyor o yüzden dikiş yerlerin ağrıyor olabilir. Zamanla daha iyi olursun inşallah canım. Bende yarın doktora gideceğim bakalım insallah bebeğim iyidir
Çok şükür gördük fındığımiHaber ver canım ☺ ben daha yavrumun resmini almadım son gitmemde alıcam söyleyip
Çok şükür gördük fındığımiayakları ve kolları oluşmuş gördük maşallah çok güzel cikti herşey hatta 2'gün önde çıktı 10+4 cıktı ❤ 2 hafta sonra ikili test için gitcez inşallah
MaşallahÇok şükür gördük fındığımiayakları ve kolları oluşmuş gördük maşallah çok güzel cikti herşey hatta 2'gün önde çıktı 10+4 cıktı ❤ 2 hafta sonra ikili test için gitcez inşallah