Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlııı olsun canımın içi kızlar toparlanın Part varEki Görüntüle 2656465
Rabbime binlerce şükürler olsun sabah yaptım testimi mucizem
3 yılın hasreti kızlar.. Sabır, dua, şükür sonucu elhamdülillah
bana ocak ayında asla normal yolla hamile kalamazsın dedi doktorum çok şükür kendiliğinden oldu..
bu süreçte her ay farklı bir kür denedim hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yoktu brokoli kürü, süt maydanoz buharı, bir ay sonra soğan kürü ve adet bitimi ile yumurtlama günüm arası adaçayı yağını tampona damlatıp koydum
Veeee sonuç sabahtan beri ağlıyorum yeni toparladım kendimi
İyiyim kuzucumm Evett ya çok mutlu oldum maşallah rabbim dileyen bütün herkese nasip etsin mutluluklarımızı beraber yaşamak nasip olsunİyiyiz kuzumm kahvecibaby Gebe ❤ sen nasılsın
O kadar sıcak ki uyumak imkansızzzHayırlı geceler bebekler uyumayanlar el kaldırsın bakım 🖐
Evet duş alıp geldim kurulanmadan klimanın önüne artık hastalık beni bekliyorO kadar sıcak ki uyumak imkansızzz
Sen yine de kurut ama bu havada kurumussundur soguk su çıkartıyorum 4 dk da ılık oluyoEvet duş alıp geldim kurulanmadan klimanın önüne artık hastalık beni bekliyor
Evet nemden terleme bitmiyor sürekli soğuk düş alıp kıyafet değiştiriyorum ama fayda etmiyor işteSen yine de kurut ama bu havada kurumussundur soguk su çıkartıyorum 4 dk da ılık oluyo
uyanıgimHayırlı geceler bebekler uyumayanlar el kaldırsın bakım 🖐
Nasılsın kuzum nasıl gidiyor iyisin inşallahuyanıgim
Çok. Şükür kuzum iyiyim sen nasılsın buralar serin çık gel bana sıcakta yanmaNasılsın kuzum nasıl gidiyor iyisin inşallah
Allah iyilik versin canım ohh mis geleyim hemen adres atÇok. Şükür kuzum iyiyim sen nasılsın buralar serin çık gel bana sıcakta yanma
Bende her sabah söyleniyorum hava çok. Kuru nefes alamıyorum diye az nem olsaydı keşke ah ah konya çık gelAllah iyilik versin canım ohh mis geleyim hemen adres at
Kız deme öyle şeyler nem insanı emiyor yeminle tabi bide sıcakla buluşunca düşün artık buharlaşıp üçucaz nerdeyseBende her sabah söyleniyorum hava çok. Kuru nefes alamıyorum diye az nem olsaydı keşke ah ah konya çık gel