- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 34
Yaa ilgiyi oda biliyor uuzn kulakBildiğin resmen çocuk sürekli yanında olayım istiyor. Ben yanından ayrılınca çocuk gibi ağlıyor bağırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ilgiyi oda biliyor uuzn kulakBildiğin resmen çocuk sürekli yanında olayım istiyor. Ben yanından ayrılınca çocuk gibi ağlıyor bağırıyor
Allahtan hiç yanımda yatırmadım uzun kulak büyüsün içim rahatlasın. Annesi terk etmiş ya içim cok acıyor resmen o yüzden peşinde deli divane oluyorumYaa ilgiyi oda biliyor uuzn kulak
Bilemedim canım ya her zamankinden farklı gibi beyaz renksiz akıntı var iki gündür sürekli geldi gelecek stresindeyim. 4 yıldır bekliyorum her adet zamanı büyük stresHayırlısı olsun Canım reglin 3-4 gün gecikince tekrarla bence testini
Çok tatlı maşallahKızlar olmuyor diye kafaya takmayın bir hobi falan edinin. Bana züleyha çok iyi geldi. O benim kızım canım ciğerim oldu mesela. Onunla ilgilenmek beni acayip mutlu ediyor.. Onu bana rabbim yolladı biliyorum ki Rabbim armağan etti onu sabrıma yoldaş olsun diye ❤❤❤❤ üzülmeyin Alemlerin Rabbi Yüce Allah hepimize verecek.. Ümitsizlik yok yorulmak olabilir ama pes etmek yok... Eki Görüntüle 2648167
Güncelledim canımAybush benim bat 19 temmuz
Sağol aşko güncelle bakalım nereye kadarGüncelledim canım
Çok uzun sürmez benceSağol aşko güncelle bakalım nereye kadar
Yok be aybuşum zor gibi testi yaptım ya inandım tabi çok güzel bir duygu insana ulaşılmaz gibi geliyor hayal kırıklığından sonraÇok uzun sürmez bence
Brokoli kürü nasil oluyo ?ben adetin 2.günü başladım canım da sanirim yanlış başlamışım adet bitiminin 2.günüymüş.. çok sancım oldu ilk günlerde bide..
benim tüplerim tıklalıymış bu yüzden tüp bebek dedi doktorum direk ama malum dönem korona dönemi hastaneye gidemiyorum bende brokoli kürü soğan kürü maydanoz süt buharı sırayla deniyorum.. Bir etkisi olur Allah'ın izniyle
Bende çok yaşadım o duyguyu seni anlıyorum. Bana hiç gebe kalmamayacak mışım gibi geldi kabul et olmuyor dedim kendime Tüp bebek düşünürken . Züleyha çıktı karşıma Borç biter bitmez tüp bebek tedavisi uygulamak istiyorum rabbimin izni ile.Yok be aybuşum zor gibi testi yaptım ya inandım tabi çok güzel bir duygu insana ulaşılmaz gibi geliyor hayal kırıklığından sonra
Inşallah canım benim rabbim hepimize kısa zamanda nasip etsin inşallah züleyha sana uğur getiricek bak görürsün rabbim borçlarınıza eda nasip etsin herşeyin başı sağlık gerisi gelirBende çok yaşadım o duyguyu seni anlıyorum. Bana hiç gebe kalmamayacak mışım gibi geldi kabul et olmuyor dedim kendime Tüp bebek düşünürken . Züleyha çıktı karşıma Borç biter bitmez tüp bebek tedavisi uygulamak istiyorum rabbimin izni ile.
Aynen.. Züleyha büyüsünde gerisini takmıyorum. Ön dişleri daha çıkmadı şimdi o stresim var. Ben kafayı yedim galibaInşallah canım benim rabbim hepimize kısa zamanda nasip etsin inşallah züleyha sana uğur getiricek bak görürsün rabbim borçlarınıza eda nasip etsin herşeyin başı sağlık gerisi gelir
Kız deli hele dur bebe o daha senin bebişi düşünemiyorum biz uykusuzluktan bebelerle uğraşırken sen konu açıyorsun bide kızlar dişleri çıkmadı nezaman çıkıcak diye ay ne güzel hayaller allahım öncümüze nasip etsin de bebelerden sonra da burda konuşalımAynen.. Züleyha büyüsünde gerisini takmıyorum. Ön dişleri daha çıkmadı şimdi o stresim var. Ben kafayı yedim galiba
Tabiki de ayrılmak yok allahın izni ileKız deli hele dur bebe o daha senin bebişi düşünemiyorum biz uykusuzluktan bebelerle uğraşırken sen konu açıyorsun bide kızlar dişleri çıkmadı nezaman çıkıcak diye ay ne güzel hayaller allahım öncümüze nasip etsin de bebelerden sonra da burda konuşalım
Yok tabiTabiki de ayrılmak yok allahın izni ile
Brokoli kürü nasil oluyo ?
Allah allah akıntı hamilelik belirtisidir genelde ama bi kan mi versen acabaBilemedim canım ya her zamankinden farklı gibi beyaz renksiz akıntı var iki gündür sürekli geldi gelecek stresindeyim. 4 yıldır bekliyorum her adet zamanı büyük stres