- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Canım şu anda acayip kaşık ağrısı çekiyorumInşallah 5 test yanilmamistir mutlu haberi gelip verebilirim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şu anda acayip kaşık ağrısı çekiyorumInşallah 5 test yanilmamistir mutlu haberi gelip verebilirim ❤
Geç döllenmedir belki.Ay inşallah benim bu günle beraber 6 gün oluyor silik çıkması kafamı karıştırdı
Sabır et kafanı çok takmaAy inşallah benim bu günle beraber 6 gün oluyor silik çıkması kafamı karıştırdı
Benimde 2 gündür ağrıyor batma oluyor inşallah bebekler tutundugu içindir canım olumsuz düşünme 2 hamileliğim de de kaşık ağrısı yaşamıştım sorun yoktuCanım şu anda acayip kaşık ağrısı çekiyorum
Normal şeffaf akıntı normal idrar kuzum. Ben hep çok çıkarım idrara metobolizmam hızlıdırAkintin var mı sık idrara cikiyormusun canim
2 gün daha bekle test yap kuxumİyi geceler kızlar beklenen adet tarihi 28-30 mayıs. Ben 2 gündür ilişki sırasında kasık ağrısı yaşıyorum. Özellikle bugün sanki patlıcaktı kasıklarım. Bunun sebebi adet olacağım için midir yoksa olmayacağım için midir yani gebelik varsa ondan olabilir mi? Bundan önce yoktu böyle birşey. Sürekli yaşadığım bi durum değil. Bilen varsa aydınlatabilir mi çok zorlandım 2 gündür
İnşallah kuzum inşallahSabır et kafanı çok takma
Neden olmasın canım belki de bebek vardır çünkü ozaman kasiklarda bir doluluk sızı oluyor inşallah hayırlısı olur senin içinNormal şeffaf akıntı normal idrar kuzum. Ben hep çok çıkarım idrara metobolizmam hızlıdır
İnşallah canım şu dönemi atlatalım bi allahın izniyleBenimde 2 gündür ağrıyor batma oluyor inşallah bebekler tutundugu içindir canım olumsuz düşünme 2 hamileliğim de de kaşık ağrısı yaşamıştım sorun yoktu
Bi hayırlı haber sen ver de füze olup uçayımŞuan ağrım yok ilişki sırasında oluyor 2 3 gündür
Inşallah kuzum hala içimde şüphe var 5 tane test yaptım ama ya yanlışsa diye inşallah hersey güzel geçerİnşallah canım şu dönemi atlatalım bi allahın izniyle
Olsun için temizlenir maydonoz kaynat suyunu iç tertemiz olur rahim nu son adetim de öyle yapmıştım ben işe yaradı mı bilmiyorum ama dene istersenBugün adetimin 5 günü ne zaman biter bilemiyorum
Pazartesi nyapa2 gün daha bekle test yap kuxum
pazartesi yapayım dimi biraz daha beklerim diyordum ama kasık ağrısı kafamı karıştırdı internetten de bakıyorum enfeksiyon kist falan diyor ama öyle olsa her ilişki yaşadığımda olur bu 2 3 gündür var2 gün daha bekle test yap kuxum
Tamam yapıcam yarından itibarenOlsun için temizlenir maydonoz kaynat suyunu iç tertemiz olur rahim nu son adetim de öyle yapmıştım ben işe yaradı mı bilmiyorum ama dene istersen
Yok canım maşallah senin daha var ve belirgin baya korkma yarın hayırlı haberini alıcaz inşallahInşallah kuzum hala içimde şüphe var 5 tane test yaptım ama ya yanlışsa diye inşallah hersey güzel geçer
Amin inşallah hayırlısı ise olsun. Ben pazartesiye kadar bekleyimNeden olmasın canım belki de bebek vardır çünkü ozaman kasiklarda bir doluluk sızı oluyor inşallah hayırlısı olur senin için
Sürekli değilse enfeksiyon değildirPazartesi nyapa
pazartesi yapayım dimi biraz daha beklerim diyordum ama kasık ağrısı kafamı karıştırdı internetten de bakıyorum enfeksiyon kist falan diyor ama öyle olsa her ilişki yaşadığımda olur bu 2 3 gündür var