- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
Allahın izniyle inşallahYok canım maşallah senin daha var ve belirgin baya korkma yarın hayırlı haberini alıcaz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın izniyle inşallahYok canım maşallah senin daha var ve belirgin baya korkma yarın hayırlı haberini alıcaz inşallah
Annem söylemişti bana adetliyken çok iyiymiş suyunu iç maydanozunu da ye çok kaynatma ölmesin şifa olsun inşallah sende bize bu ay hayırlı haberi ver aminTamam yapıcam yarından itibaren
uçalıımmmBi hayırlı haber sen ver de füze olup uçayım ❤
Ooo daha ne olsun vesile olsun inşallahPropolis arı sütü polen yayla balı arı ekmeği karışımı yaptırıyorum bakalım nolcak
Arıları bekliyorum sabırla bakalım nolacakOoo daha ne olsun vesile olsun inşallah
Hadi bakalım bak ben bu ay olmaz dedim hiç bişey yapmadım nezaman oldu çözmeye çalışıyorum ama gerçekten şöyle bişey varki bu ay hiç düşünmedimArıları bekliyorum sabırla bakalım nolacak
YaaaEki Görüntüle 2640895 kızlar lütfen bu gerçek olsun hemen çıktı
Yaa canım maşallah çok sevindim inşallah kan değerinde güzel çıkacakEki Görüntüle 2640895 kızlar lütfen bu gerçek olsun hemen çıktı
Bende düşünmedim regl oldumHadi bakalım bak ben bu ay olmaz dedim hiç bişey yapmadım nezaman oldu çözmeye çalışıyorum ama gerçekten şöyle bişey varki bu ay hiç düşünmedim
İnşallah canım benim dua et inşallah gelmiştir bu sıpa yoksaöldürücek beniYaaa
Yaa canım maşallah çok sevindim inşallah kan değerinde güzel çıkacak
Gerçekten öyle neredeyse her hamile hiç düşünmediği takmadığı zaman hamile olduğunu öğreniyor bnde aynı şekilde hiç bekleniyordumHadi bakalım bak ben bu ay olmaz dedim hiç bişey yapmadım nezaman oldu çözmeye çalışıyorum ama gerçekten şöyle bişey varki bu ay hiç düşünmedim
Canım beklenenin ne zamandı? Adetten kaç gün sonra test yaptınİnşallah canım benim dua et inşallah gelmiştir bu sıpa yoksaöldürücek beni
İnşallah canm benim ya gerçekten ne çok beklettiler bizi hemen de doğmuyor ki 9 ayda az değilİnşallah canım benim dua et inşallah gelmiştir bu sıpa yoksaöldürücek beni
allah seni deli kız vardır elbet vakti zamanı allahım sen konuyu biliyorsunBende düşünmedim regl oldum
Evet diğer gebeliğimde de öyle olmuştu canım allah herkese nasip etsin inşallah bizede sağlıkla gelmesiniGerçekten öyle neredeyse her hamile hiç düşünmediği takmadığı zaman hamile olduğunu öğreniyor bnde aynı şekilde hiç bekleniyordum
Bi doktorun söylediği söz var yanlış hatırlamıyorsam. Bu strese çocuk olsam bende gelmek istemezdim diye
Bugün u gün oldu geçeli öğlen yaptım test yok diye salmıştım heptenCanım beklenenin ne zamandı? Adetten kaç gün sonra test yaptın
Kaç oldu kaçBugün u gün oldu geçeli öğlen yaptım test yok diye salmıştım hepten
Amin canım inşallahEvet diğer gebeliğimde de öyle olmuştu canım allah herkese nasip etsin inşallah bizede sağlıkla gelmesini
Hemen değerlendirKızlar testim pik ve uzayan akıntı ve kasık ağrusı çok fazla akıntı pikken geliyor kesin bilgi