Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon testine erken başlayın deeim normalde benim test 13.gün pik 14. Gün çatlar bugün 9. Günüm testim pik ve muhtemelen yarın çatlar
Evet canım adet bitince başlamak gerek her ay aynı değil bende geçen aya göre 3 gün erken gıdakladım 😋

Evet canım adet bitince başlamak gerek her ay aynı değil bende geçen aya göre 3 gün erken gıdakladım 😋
Kesinlikle ve adetim 6. Gün bitti bende o gün başladı yumurtlama akıntısı şaşırdım dedim erken olacak galiba yumurtlama ve öylede oldu.

Ayyy inşallah canım hepinizden alalım o güzel haberleri. Bu ay omega 3 ,çinko , vit b 12 ,d vit ve kullanıyorum sanırım takviyeler erken olgunlaştırdı yumurtayı.
Aaa olur mu ondan bende fazlası ile balık yedim üstüne multivitamin, arı sütü bide testeredişli aslan pençesi kullandım

Aaa olur mu ondan bende fazlası ile balık yedim üstüne multivitamin, arı sütü bide testeredişli aslan pençesi kullandım
Ben etkilediğini düşünüyorum canım yumurta kalitesini artıran şeyler. Birde birgebenin günlüğünde adeti gecikenlere bir karın masajı gösteriyor o hem adeti olduruyor hemde yumurtalıkları uyarıp olgunlaştırıyormuş onu yapmıştım ben adet gecikince.

İyi geceler kızlar beklenen adet tarihi 28-30 mayıs. Ben 2 gündür ilişki sırasında kasık ağrısı yaşıyorum. Özellikle bugün sanki patlıcaktı kasıklarım. Bunun sebebi adet olacağım için midir yoksa olmayacağım için midir 🙂 yani gebelik varsa ondan olabilir mi? Bundan önce yoktu böyle birşey. Sürekli yaşadığım bi durum değil. Bilen varsa aydınlatabilir mi çok zorlandım 2 gündür

İyi geceler kızlar beklenen adet tarihi 28-30 mayıs. Ben 2 gündür ilişki sırasında kasık ağrısı yaşıyorum. Özellikle bugün sanki patlıcaktı kasıklarım. Bunun sebebi adet olacağım için midir yoksa olmayacağım için midir 🙂 yani gebelik varsa ondan olabilir mi? Bundan önce yoktu böyle birşey. Sürekli yaşadığım bi durum değil. Bilen varsa aydınlatabilir mi çok zorlandım 2 gündür
Akintin var mı sık idrara cikiyormusun canim

X