Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen iğneden korkma sinek ısırığı gibi inşallah kat kat yükselmiştir . Hem ben hergün kendime iğne yapıyorum yaklaşık 200 tane daha yapıcam haline şükret canım 🙏🏼
Inşallah canım doktor iğne derse bende hergün yapacağım inşallah bebek için en sağlıklısı olur teşekkür ederim ❤

Sinek ısırığı gibi birşey acımıyor ki 😂😂
Ah ah sorun acı değil ki mantıklı bir korku değil kendime anlatamiyorum neyse ağlayıp sizlayip verecem kanı sonrası alekta movik 😂 ama şükür namazı ve hepimiz için Meryem süresi sözü verdim kendime onları yapıcam inşallah

Hamile kalmak bunalrdna patalatak sürekli çocuk yok mu diyenlere inat🙄
Ben 2 düşük yaptım 1.5 sene hamile kalamadim bu ay yaptığım şeyler oruç tutmak bol bol ceviz kuru yemiş yemek ve ilişkiden sonra yüz üstü uzanmak oldu birde iliskiden sonra kasiklarima masaj yaparak yukarıya doğru çektim belki denemek isteyenler vardır hasret çekmek zor 😔

Hamile kalmak bunalrdna patalatak sürekli çocuk yok mu diyenlere inat🙄
Ben bakacakmısın diyorum masrafı dahil birdaha da sormuyorlar aslında içimdende aç kalırım ona yediririm diyorum da dışarıya karşı tavrım böyle

Ben 2 düşük yaptım 1.5 sene hamile kalamadim bu ay yaptığım şeyler oruç tutmak bol bol ceviz kuru yemiş yemek ve ilişkiden sonra yüz üstü uzanmak oldu birde iliskiden sonra kasiklarima masaj yaparak yukarıya doğru çektim belki denemek isteyenler vardır hasret çekmek zor 😔
Yarın güzel haberler verırsın inşallah cnm

Ya tam anlamıyla emin değilim ama galiba bnde artık düşürdüm mu bilmiyorm bitane yumurta vardı güzel gelişti çatladı değerlendirdik falan çatlama iğne din ondorduncu günü test yaptım ama negatifti sonra on dokuz gün oldu adet olmadım normalde olmam lazımdı köye gitmiştim ondan testte yapamadım sonra Bi karın ağrısı girdi aniden lavaboya koştum pit biis geldi sanki böyle seffat birisi ama içi kan damlası gibi sonra aradan iki üç saat geçti öyle kanamam geldi bu dusukmu bilmiyorm sadece iki yıldır bunu yaşadım sonrasında hersey normal ama olmadı tembellik yumurtada var bu ay pekmez incir hurma badem fındık fıstık öyle çok yedim inşallah faydası olur 😊

Sıra sende bebeğim az kaldı sabır 👍
Ağzını yerm kadinnnn sıra hepimizde Bi anda hepimiz olalam ama hep şöyle dua ediyorum bnmde yaşım küçük değil ama bebek hasretini benden daha çok yıl çekenler önce hamile olsun 🙈😍😍 yaş ilerledikçe daha stres bizden rabbim hepimize versin bana ikiz ucuz versin ne halt yemeye istiyor bilmiom ama çok istiyorum hemde ucuz 🙈🙈🙈

Ya tam anlamıyla emin değilim ama galiba bnde artık düşürdüm mu bilmiyorm bitane yumurta vardı güzel gelişti çatladı değerlendirdik falan çatlama iğne din ondorduncu günü test yaptım ama negatifti sonra on dokuz gün oldu adet olmadım normalde olmam lazımdı köye gitmiştim ondan testte yapamadım sonra Bi karın ağrısı girdi aniden lavaboya koştum pit biis geldi sanki böyle seffat birisi ama içi kan damlası gibi sonra aradan iki üç saat geçti öyle kanamam geldi bu dusukmu bilmiyorm sadece iki yıldır bunu yaşadım sonrasında hersey normal ama olmadı tembellik yumurtada var bu ay pekmez incir hurma badem fındık fıstık öyle çok yedim inşallah faydası olur 😊
Şifa olsun inşallah canım
Öyle kimyasal yaşayıp haberi olmayan çok kısa var bende geçen ay Afedersin parça düşürdüm ya kimyasal ya da rahim derisi falan dedi bir ebe inşallah hersey güzel olur bizim için

Emeklerinin karşılığını en güzel şekilde al inşallah bende birsürü test yaptırdım zorlu hir süreç oluyor ama allah en güzel zamanı ayarlıyor hepimiz için dua ediyorum ❤
Amın canm Amın ınsallah hasta olayım bitsin arayacgm cnm aynen Rabbim en dogru her zaman bılıyor cnm ALLAH RAZI OLSUN CNM TÜM MÜSLÜMAN ÜMMETİ İÇİN DUA EDİYORUM 🙌🙌🙌♥️

Şifa olsun inşallah canım
Öyle kimyasal yaşayıp haberi olmayan çok kısa var bende geçen ay Afedersin parça düşürdüm ya kimyasal ya da rahim derisi falan dedi bir ebe inşallah hersey güzel olur bizim için
Ben bilemedim neydi bide ilk klomen kullandm ilk olunca tecrübe edemedim bilsem yanıma test falan alırdım köyde bisi yoktu

Kızlar ovulasyon testine erken başlayın deeim normalde benim test 13.gün pik 14. Gün çatlar bugün 9. Günüm testim pik ve muhtemelen yarın çatlar

Ağzını yerm kadinnnn sıra hepimizde Bi anda hepimiz olalam ama hep şöyle dua ediyorum bnmde yaşım küçük değil ama bebek hasretini benden daha çok yıl çekenler önce hamile olsun 🙈😍😍 yaş ilerledikçe daha stres bizden rabbim hepimize versin bana ikiz ucuz versin ne halt yemeye istiyor bilmiom ama çok istiyorum hemde ucuz 🙈🙈🙈
Canımın içisin sen be ❤️😍

Ben bilemedim neydi bide ilk klomen kullandm ilk olunca tecrübe edemedim bilsem yanıma test falan alırdım köyde bisi yoktu
Bilemezsin ki canım inşallah birdaha kötü bir tecrübe edinmessin en güzeli olsun senin icin

X