- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
Edelim canım edelim işte duygusallik duygular karıştı bugün ☺Bol bol dua edelim hem iğne ne ki beni de kan tutuyor ama dayanıcaz ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edelim canım edelim işte duygusallik duygular karıştı bugün ☺Bol bol dua edelim hem iğne ne ki beni de kan tutuyor ama dayanıcaz ♥
Bebeğini istiyorsun bunuda atlatacaksın kısa ve net hamişşşşşşÇok teşekkür ederim öyle yapıcam ❤ mesajlarınız beni çok mutlu etti tek derdim cesaret
Çok teşekkür ederim öyle yapıcam ❤ mesajlarınız beni çok mutlu etti tek derdim cesaret
Allahın izniyle kan verince gelip yazıcam sizlere hatta baya bir dua edicem özel Meryem süresi okuyacağım hepimiz için patron çıldırdıBebeğini istiyorsun bunuda atlatacaksın kısa ve net hamişşşşşş
Inşallah ederim tabiki her ezber yaptığımda sizlere de dua ediyorum o güzel kuranin hatrina hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olsunmutlu olmanıza sevindim:) zira hamile bir insanın mutlu olması bebeğinde mutlu olması demektir.. bebeklerin gülüşü dünyaya bedeldir Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bizlere de dua edin inşAllah
Olmasam da dua ediyorum Niyetimiz bir hepimizin Bir sorum olduğunda direkt sizlere danışıyorum Allah razı olsuntüm hamişleri tekrardan tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. hamilelerin duası kabul olur bizlere de dua edin
Olmasam da dua ediyorum ♥ Niyetimiz bir hepimizin ♥ Bir sorum olduğunda direkt sizlere danışıyorum Allah razı olsun
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimayy çok heyecanlandım maşallah var canım kabak gibi ortada.. çok şükür
Çok teşekür ederim canım benim amin inşallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah, hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah rabbim herkese nasip etsinTebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın olsun ♥♥
Allah razı olsun hayırlısı olsnnn bebis sağlıklı dogsnnAllahın izniyle kan verince gelip yazıcam sizlere hatta baya bir dua edicem özel Meryem süresi okuyacağım hepimiz için patron çıldırdı
Hoşgeldin canimCennet kokulularım ben geldimmmmmmm
Hggg gel opim muahh muahhCennet kokulularım ben geldimmmmmmm
Hoş gelinCennet kokulularım ben geldimmmmmmm
Muaaahhhhhhhhh kocamannnnHggg gel opim muahh muahh
Hoşbuldum mm birtane mmmHoşgeldin canim