Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canım Allah razı olsun ama karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi

İnsallah canım Allah razı olsun ama karnım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi

adet sancısı gibi çekebilirsin bu görülebiliyor canım olumsuz düşünme.. bende hep regl olacak gibi kasıklarım belim ağrımıştı çok şükür şuan 6 yaşında..
Güzel düşün:)
kan tahlili yaptırığımda 5 gün falan geçmişti bin küsürlerde çıkmıştı değerim acil doktoru daha gebesiniz diyemem gibi birşey dedi. bende yanından çıkınca daha ne olacak buda birşey bilmiyor demiştim o zamanlar bu kadar ayrıntı bilmiyordum ve daha mutluydum gerçekten.. Asla olumsuz birşey yoktu aklımda..
SAĞLIKLA İLERLEYECEK İNŞALLAH

2 düşük yaptım kan pıhtılaşmasindan yarına randevu aldım canım allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Ay hayırlı olsun iğneden korkmayın Allah nasip ederse doğum yapıcaz
Inşallah sağlıkla ilerlerse bu sefer 2 dusugum olduğu için endisem de okadar saatlerdir takıntılı bir şekilde iğne korkusundan Ağlıyorum bu halimde mantık sıfır suan mahvoldum

2 düşük yaptım kan pıhtılaşmasindan yarına randevu aldım canım allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım inşallah .muhtemelen coraspin ve her gün tapman için kan sulandırıcı iğne clexane verecek doğuma kadar yapman gerekecek.kardeşimde iki düşükten sonra bu ilaçlarlarla hamileliklerine devam etti ve çok şükür iki tane oğlu var şuanda. Sen tedbirin al inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Inşallah sağlıkla ilerlerse bu sefer 2 dusugum olduğu için endisem de okadar saatlerdir takıntılı bir şekilde iğne korkusundan Ağlıyorum bu halimde mantık sıfır suan mahvoldum

terapi gördüm demişsiniz ne kadar sürdü bu süreç acaba? korkum var korkum var diye kendinize bu şekilde telkinde bulunmanız doğru değil varolan kaygıyı arttırır maalesef.. bı süreci en az hasarla atlatacağım diye kendinizi teskin etmelisiniz.
En önemlisi de nefes egzersizleridir.. aslında sürekli aldığımız fakat değerini asla bilmediğimiz nefes bizim can kurtarıcımızdır.. basit bir 4e kadar sayarak burnunuzdan nefes alın 4e kadar sayarak ağzınızdan verin.. bu zamanda kendinize ancak siz yardımcı olabilirsiniz

Allahım sağlık versin yigenlerine ❤
Öyle olacak inşallah allaha siginiyorum herseyin iyisi o bilir inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder herkese bana

Bin küsüre de öyle deniyorsa yok artık İnsallah vardır ya 2 test pozitif kanda 3 küsür insallah yükselir

Hayır sakın öyle düşünmee üzgün olursan sende kötü olursun yapma

Bin küsüre de öyle deniyorsa yok artık İnsallah vardır ya 2 test pozitif kanda 3 küsür insallah yükselir

yükselir İnŞAllah reglinize de varmış daha.. pazartesi lan vermeye gidecem demişsiniz. Allah'ın izniyle inşAllah olacaktır olmasa da mutlaka bizim için bir sebebi vardır

Suan hicbirseyim mantıklı değil kendime de kızıyorum nefes egzersizi meditasyon herseyi yapıcam bol bol dua edicem tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 4 -5 ay ilaç ve Terapi gördüm sonrasında gidip kan vermeyi başardım bayilmiyorum artık güzel gelişmeler var ancak şimdi korkumu yonetemedim yarın daha güçlü olacağım insallah

Hayır sakın öyle düşünmee üzgün olursan sende kötü olursun yapma
Teşekkür ederim ❤ sacmaladigimin çok farkindayim kendime gelecem inşallah olaylar çok ani gelişti beklemiyordum yeniliklere açık bir insan değilim o da etkiledi çok şükür birkaç güne sapasağlam olucam allahın izniyle

çok şükür bakın neler atlatmışsınız Rabbimin izniyle bunuda atlatacaksınız.. siz gerildikçe bebeğiniz de geriliyor unutmayın.. korkunuza değilde bebeğinize odaklanın eminim kendinizi daha iyi hissedeceksinizdir :)

Çok teşekkür ederim öyle yapıcam ❤ mesajlarınız beni çok mutlu etti tek derdim cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…