Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahın işine karışılmaz banada sadece tüp bebek demişlerdi asla olmaz demişlerdi kendiliğinden geçen ay kimyasal oldu işte kan testide yaptık o corona zamanında bizim hemşire evde kanımı alıp götürdü hastaneye sadece idrar testi değildi yani

Allah ol deyince oluyor işte balım kimse bilemez

Allahım ol derse olur Sağlıkla inşallah kucağına alırsın biliyorum bu acıyı o yüzden kim hamile kalsa brnim olmuş gibi srviniyorum. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim eşimdede varikosel çıkmıştı ama değerlerini etkilemediği için ameliyat önermediler sonra baktık ileri hareketi yavaşlatmış 6 ayda. Ameliyat olmalımı bilmiyorum henüz doktora gitmedik.ama yazdıkların bana umut oldu inşallah bende mucizeyle karşılaşırım

Hehh şöyle işte umut hep olsun hiç ummadığın anda olucak zaten kiiiii

Canım iyleşme süresi nekadar sürüyor çünkü bizim değerler düşmeden yaparsak düzelir belki. Nerde yaptırdınız amaliyatı

İnşallah canım benim hepimizin hikayesi farklı ama kalbimiz aynı şey için çarpıyor umutsuz olma seninde olmuş bi kere yine olur allahın izniyle gidin doktora detaylı baksınlar eşine inşallah gerek kalmadan alırsın hayırlı haberi

Canım iyleşme süresi nekadar sürüyor çünkü bizim değerler düşmeden yaparsak düzelir belki. Nerde yaptırdınız amaliyatı
Canım 6 ay bekle demişti doktorumuz 6 aydan sonra tekrar test yaptık şükür yüzümüze güldü rabbim antalyada yaptık canım doktor çok önemli ilaçlarıyla birlikte 7000 civarı ödemiştik ameliyattan 1 saat sonra eşim taburcu oldu ertesi gün işe başladı ha bide eşin iç çamaşırı baxsır giymesin sıcak suyla duş almasın sıcak iyi gelmiyor bu durumlarda yine de bir araştırın bizim çok ilerlediği için hemen ameliyat dediler bildiğim kadarıyla ameliyat olmayanlar da varmış dediğim gibi inşallah gerek kalmaz bütün bunlara

Aslında 6 ay uzun bir süreç değil benim yaştan folayı sıkıntım var.ama donuçta hız azalmış morfolojide %4 ten % 3 e düşmüş.sayı felan çok iyi ama hız az ise nasıl olacak.ben istanbulda doktor araştırmaya başlayayım bakalım belki ameliyat olur.ya ben değerleri düşmeden olsun istiyorum 6 ay önceki testi çok iyidi ileri hareket sayı vs herşey olması gerektiği gibiydi. İstqnbulda varikosel ameliyatı yapan iyi bir doktor bulursan yol yakınlen düzelir.bugün kendi doktorumla konuştum çok kötü değil ama çokta iyi değil istersen aşılama deneyebilirsiniz bu değerlerle dedi.ama aşılamada başarı şansı az diye duymuştum

Bunlar hiç umutsuz konuşmalar değil ki hem olsa ne olur Allahın işine karışılmaz tedavi ise tedavi ile olur zaten bir şekilde

Srpgrsy hadi bakalmmm sıra bizde Allahimmmm herkese nasip etsin isteyennnnnnnnn merhaba Evva işi misi bırak artikkk uğraşma kuzummmmm
Ayyy ne güzel olur hastanelerde uğraşmadan beklemeden tedavisiz kendiliğinden gelse
Sadece kontrollere falan gitsek görmek için
Ayyyhhhh düşüncesi bile ne güzel

Eki Görüntüle 2640895 kızlar lütfen bu gerçek olsun hemen çıktı

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Canım önceki gebeliğinde düşük mü olmuştu . Eğee düşükse bence kanda da çıktıntan sonra doktoruna gitmeni tavsiye ederim belki koryucu ila verir.
Kızlar bugün testi yenilendim sanki daha koyu :)

Evet daha koyu canım bence yükselmiş tir dğerin.
Kız ben başladım ağlamaya ayyy çok sevindim durduramayrum
Bu ay senden de güzel haber alacağız canım içime doğuyor hadi inşallah .
Hayırlı olsun canım gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…