Çok teşekür ederim canım benim inşallah nasip olmuştur kanda ki değeri görünce inanırım o zaman dikkat etmeye çalışıyorum rabbim varsa korusun inşallahÇok mutlu oldum canım sağlıkla kucağına al inşallah dikkat et kendine parmağını bile oynatma gerekirse
Allahın işine karışılmaz banada sadece tüp bebek demişlerdi asla olmaz demişlerdi kendiliğinden geçen ay kimyasal oldu işte kan testide yaptık o corona zamanında bizim hemşire evde kanımı alıp götürdü hastaneye sadece idrar testi değildi yaniİnan çok güçlü durmaya çalışsamda artık çok mutsuzum hep dua ediyorum Allaha sığınıyorum ama nafile her geçen gün daha berbat sonuçlar alıyoruz. Eşimin tüm değerleri çok iyidi baktırmıştık yazın çocuk olmayınca şimdi test yaptık değerleri çok iyi çıkmadı ileri hızımış yavaş. Sayı vs yeterli. Neoluyor bize anlamadım. Benim yaş 37 eşimin ileri hızı düşmüş ben hiçbirzaman çocuk sahibi olwmwyacakmıyımbir kere hamile kaldım onuda düşük yaptım başarısız tüp bebek denemem oldu kaç kez yumurta takibi yaptım olmuyor neyapsamda olmuyor denemediğim bir yol kalmadı bende bıraktım artık herşeyi kısacası benim umudum tükendi artık...
Allah ol deyince oluyor işte balım kimse bilemezAllahın işine karışılmaz banada sadece tüp bebek demişlerdi asla olmaz demişlerdi kendiliğinden geçen ay kimyasal oldu işte kan testide yaptık o corona zamanında bizim hemşire evde kanımı alıp götürdü hastaneye sadece idrar testi değildi yani
Allahım ol derse olur Sağlıkla inşallah kucağına alırsın biliyorum bu acıyı o yüzden kim hamile kalsa brnim olmuş gibi srviniyorum. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim eşimdede varikosel çıkmıştı ama değerlerini etkilemediği için ameliyat önermediler sonra baktık ileri hareketi yavaşlatmış 6 ayda. Ameliyat olmalımı bilmiyorum henüz doktora gitmedik.ama yazdıkların bana umut oldu inşallah bende mucizeyle karşılaşırımCanım bak anlıyorum seni sana eşimden örnek vereyim iki taraflı varikiosel biri çok ilerlemiş ve mümkün değil olmaz bu şekilde dediler değer %5 allah istedikten sonra ve sonra da ameliyat vesile oldu %73 çıktı değer doktor bile şaşırdı tamam benim yaşım 25 ama 6 yıldır istiyoruz herkesin çektiği kendine tabi ama umutsuz olma ben gebe kaldığım da dedim ki tamam oldu ben anne olucam çocuğumu sevicem artık kimse çocuğu yok demiycek dedim sonra nasip molmadı biliyorsun ama ben inanıyordum o bana açılmış bir kapıydı artık olmayacak diye bişey yoktu bende korktum kaç ay geçince üstünden olmayacak yine diye ama bak allah nasip etti inşallah üzülme lütfen rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize♥
Hehh şöyle işte umut hep olsun hiç ummadığın anda olucak zaten kiiiiiAllahım ol derse olur Sağlıkla inşallah kucağına alırsın biliyorum bu acıyı o yüzden kim hamile kalsa brnim olmuş gibi srviniyorum. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim eşimdede varikosel çıkmıştı ama değerlerini etkilemediği için ameliyat önermediler sonra baktık ileri hareketi yavaşlatmış 6 ayda. Ameliyat olmalımı bilmiyorum henüz doktora gitmedik.ama yazdıkların bana umut oldu inşallah bende mucizeyle karşılaşırım
Canım iyleşme süresi nekadar sürüyor çünkü bizim değerler düşmeden yaparsak düzelir belki. Nerde yaptırdınız amaliyatıCanım bak anlıyorum seni sana eşimden örnek vereyim iki taraflı varikiosel biri çok ilerlemiş ve mümkün değil olmaz bu şekilde dediler değer %5 allah istedikten sonra ve sonra da ameliyat vesile oldu %73 çıktı değer doktor bile şaşırdı tamam benim yaşım 25 ama 6 yıldır istiyoruz herkesin çektiği kendine tabi ama umutsuz olma ben gebe kaldığım da dedim ki tamam oldu ben anne olucam çocuğumu sevicem artık kimse çocuğu yok demiycek dedim sonra nasip molmadı biliyorsun ama ben inanıyordum o bana açılmış bir kapıydı artık olmayacak diye bişey yoktu bende korktum kaç ay geçince üstünden olmayacak yine diye ama bak allah nasip etti inşallah üzülme lütfen rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize♥
İnşallah Allahım duydun bizi bizlerde sağlıkla bebrklerimize kavuşalım.Hehh şöyle işte umut hep olsun hiç ummadığın anda olucak zaten kiiiii
İnşallah canım benim hepimizin hikayesi farklı ama kalbimiz aynı şey için çarpıyor umutsuz olma seninde olmuş bi kere yine olur allahın izniyle gidin doktora detaylı baksınlar eşine inşallah gerek kalmadan alırsın hayırlı haberiAllahım ol derse olur Sağlıkla inşallah kucağına alırsın biliyorum bu acıyı o yüzden kim hamile kalsa brnim olmuş gibi srviniyorum. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim eşimdede varikosel çıkmıştı ama değerlerini etkilemediği için ameliyat önermediler sonra baktık ileri hareketi yavaşlatmış 6 ayda. Ameliyat olmalımı bilmiyorum henüz doktora gitmedik.ama yazdıkların bana umut oldu inşallah bende mucizeyle karşılaşırım
Canım 6 ay bekle demişti doktorumuz 6 aydan sonra tekrar test yaptık şükür yüzümüze güldü rabbim antalyada yaptık canım doktor çok önemli ilaçlarıyla birlikte 7000 civarı ödemiştik ameliyattan 1 saat sonra eşim taburcu oldu ertesi gün işe başladı ha bide eşin iç çamaşırı baxsır giymesin sıcak suyla duş almasın sıcak iyi gelmiyor bu durumlarda yine de bir araştırın bizim çok ilerlediği için hemen ameliyat dediler bildiğim kadarıyla ameliyat olmayanlar da varmış dediğim gibi inşallah gerek kalmaz bütün bunlaraCanım iyleşme süresi nekadar sürüyor çünkü bizim değerler düşmeden yaparsak düzelir belki. Nerde yaptırdınız amaliyatı
Aslında 6 ay uzun bir süreç değil benim yaştan folayı sıkıntım var.ama donuçta hız azalmış morfolojide %4 ten % 3 e düşmüş.sayı felan çok iyi ama hız az ise nasıl olacak.ben istanbulda doktor araştırmaya başlayayım bakalım belki ameliyat olur.ya ben değerleri düşmeden olsun istiyorum 6 ay önceki testi çok iyidi ileri hareket sayı vs herşey olması gerektiği gibiydi. İstqnbulda varikosel ameliyatı yapan iyi bir doktor bulursan yol yakınlen düzelir.bugün kendi doktorumla konuştum çok kötü değil ama çokta iyi değil istersen aşılama deneyebilirsiniz bu değerlerle dedi.ama aşılamada başarı şansı az diye duymuştumCanım 6 ay bekle demişti doktorumuz 6 aydan sonra tekrar test yaptık şükür yüzümüze güldü rabbim antalyada yaptık canım doktor çok önemli ilaçlarıyla birlikte 7000 civarı ödemiştik ameliyattan 1 saat sonra eşim taburcu oldu ertesi gün işe başladı ha bide eşin iç çamaşırı baxsır giymesin sıcak suyla duş almasın sıcak iyi gelmiyor bu durumlarda yine de bir araştırın bizim çok ilerlediği için hemen ameliyat dediler bildiğim kadarıyla ameliyat olmayanlar da varmış dediğim gibi inşallah gerek kalmaz bütün bunlara
Bunlar hiç umutsuz konuşmalar değil ki hem olsa ne olur Allahın işine karışılmaz tedavi ise tedavi ile olur zaten bir şekildeAslında 6 ay uzun bir süreç değil benim yaştan folayı sıkıntım var.ama donuçta hız azalmış morfolojide %4 ten % 3 e düşmüş.sayı felan çok iyi ama hız az ise nasıl olacak.ben istanbulda doktor araştırmaya başlayayım bakalım belki ameliyat olur.ya ben değerleri düşmeden olsun istiyorum 6 ay önceki testi çok iyidi ileri hareket sayı vs herşey olması gerektiği gibiydi. İstqnbulda varikosel ameliyatı yapan iyi bir doktor bulursan yol yakınlen düzelir.bugün kendi doktorumla konuştum çok kötü değil ama çokta iyi değil istersen aşılama deneyebilirsiniz bu değerlerle dedi.ama aşılamada başarı şansı az diye duymuştum
Dimjii insallahhhhhhAyyy ne güzel olur hastanelerde uğraşmadan beklemeden tedavisiz kendiliğinden gelse
Sadece kontrollere falan gitsek görmek için
Ayyyhhhh düşüncesi bile ne güzel
Tebrik ederimEki Görüntüle 2640895 kızlar lütfen bu gerçek olsun hemen çıktı
Bata ne kadar vardı kan testi yaptırdığınızdaYa insallah vardır 2 gün önce beta hcg 3.6 çıktı
Kızlar nerdesiniz lütfen elim ayağım tutmuyor
Benim adetim düzensiz testi yaptırdığımda adetin 30. Günüydü ama normalde 45-60 gün arasında oluyorumBata ne kadar vardı kan testi yaptırdığınızda
Eki Görüntüle 2640895 kızlar lütfen bu gerçek olsun hemen çıktı
Kızlar bugün testi yenilendim sanki daha koyu :)
Bu ay senden de güzel haber alacağız canım içime doğuyor hadi inşallah .Kız ben başladım ağlamaya ayyy çok sevindim durduramayrum
Hayırlı olsun canım gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kızlar ben test yaptım hepsi pozitif silik çıktı yarın kan vermeye gitmem gerekiyor adetimë 5 gün var en kötüsü iğne fobim var az cesaretlendirin arkadaşınızı 2 gündür korkudan yemek yemiyorum Ağlıyorum lanet igne fobisi
Ay hayırlı olsun iğneden korkmayın Allah nasip ederse doğum yapıcazEki Görüntüle 2640949 2.5 sene sonra iki dusukten sonra çok şükür suan ki sıkıntım iğne fobim birde bata 5 gün var