- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Ya inşallah şükürler olsun bu günü gösteren rabbime daim olsun herkese nasip olsun inşallahİnşallahhhh ♥ Ben hissediyorum seninkisi var ve sağlıklı 2021 bebisi olacak ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inşallah şükürler olsun bu günü gösteren rabbime daim olsun herkese nasip olsun inşallahİnşallahhhh ♥ Ben hissediyorum seninkisi var ve sağlıklı 2021 bebisi olacak ♥
Ben bi test daha yapayım baktım onda da var giderim mutlaka sen git erken önlemini al inşallah devamı gelsin hepimizinCanim ben yarına randevu aldım kan pihtilasmam olduğu için ilaca başlamam gerekiyor daha 5 gün var sence çıkar mı birde sen ne zaman gideceksin kan için
Çokça amin önce canlarım sonra kendim içinAminnn rabbim herkese nasip etsin aratmasın tez vakitte kavustursun♥
Inşallah kuzum bir an önce kan verme sahnesini atlatmam lazım sağlıkla alalım inşallah ❤Ben bi test daha yapayım baktım onda da var giderim mutlaka sen git erken önlemini al inşallah devamı gelsin hepimizin
Ayyy hadi inşallah sağlıkla canım benimUzat yanacıklarını bi buse kondurayım bulaşır belki
İnşallahhh Allahım duaları kabul etsin hepimizin kucağı bebkle dolsunAminnn rabbim herkese nasip etsin aratmasın tez vakitte kavustursun♥
İnşallah allahım nasip etsinInşallah kuzum bir an önce kan verme sahnesini atlatmam lazım sağlıkla alalım inşallah ❤
Allah büyüktür canım bir gün o müjdeyi senden ve diğerlerinden de duyucaz inşallah en kısa zamandaAyyy hadi inşallah sağlıkla canım benim
Kız biz bulaştırırız çok yakınız zatenSrpgrsy canım hadi inşallah sıra bizde güzel haberlerle gelelim peşi sıra
Bak sana olucak demiştim çok sevindimmm bi kaç gün yoktum neler olmuşKızlar nerdesiniz lütfen elim ayağım tutmuyor
Umarım canım ya tez vakitte çünkü artık gücüm kalmadıKız biz bulaştırırız çok yakınız zaten
Umutsuz olma canım lütfenUmarım canım ya tez vakitte çünkü artık gücüm kalmadı
Evt canım teşekür ederimBak sana olucak demiştim çok sevindimmm bi kaç gün yoktum neler olmuş ❤
Üzülme lütfen vakti gelince öyle bir gelir ki inanamazsın allah büyüktür herkesin vakti başka başka görüyorsun işte umutsuz olma lütfenUmarım canım ya tez vakitte çünkü artık gücüm kalmadı
Ahh benim pozitif balımmm hiç bitmesin içinde ki neşeUmutsuz olma canım lütfen
İnan çok güçlü durmaya çalışsamda artık çok mutsuzum hep dua ediyorum Allaha sığınıyorum ama nafile her geçen gün daha berbat sonuçlar alıyoruz. Eşimin tüm değerleri çok iyidi baktırmıştık yazın çocuk olmayınca şimdi test yaptık değerleri çok iyi çıkmadı ileri hızımış yavaş. Sayı vs yeterli. Neoluyor bize anlamadım. Benim yaş 37 eşimin ileri hızı düşmüş ben hiçbirzaman çocuk sahibi olwmwyacakmıyımbir kere hamile kaldım onuda düşük yaptım başarısız tüp bebek denemem oldu kaç kez yumurta takibi yaptım olmuyor neyapsamda olmuyor denemediğim bir yol kalmadı bende bıraktım artık herşeyikısacası benim umudum tükendi artık...Umutsuz olma canım lütfen
Üzülme lütfen vakti gelince öyle bir gelir ki inanamazsın allah büyüktür herkesin vakti başka başka görüyorsun işte umutsuz olma lütfen ♥
Çok mutlu oldum canım sağlıkla kucağına al inşallah dikkat et kendine parmağını bile oynatma gerekirseEvt canım teşekür ederim ♥
Canım bak anlıyorum seni sana eşimden örnek vereyim iki taraflı varikiosel biri çok ilerlemiş ve mümkün değil olmaz bu şekilde dediler değer %5 allah istedikten sonra ve sonra da ameliyat vesile oldu %73 çıktı değer doktor bile şaşırdı tamam benim yaşım 25 ama 6 yıldır istiyoruz herkesin çektiği kendine tabi ama umutsuz olma ben gebe kaldığım da dedim ki tamam oldu ben anne olucam çocuğumu sevicem artık kimse çocuğu yok demiycek dedim sonra nasip molmadı biliyorsun ama ben inanıyordum o bana açılmış bir kapıydı artık olmayacak diye bişey yoktu bende korktum kaç ay geçince üstünden olmayacak yine diye ama bak allah nasip etti inşallah üzülme lütfen rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeİnan çok güçlü durmaya çalışsamda artık çok mutsuzum hep dua ediyorum Allaha sığınıyorum ama nafile her geçen gün daha berbat sonuçlar alıyoruz. Eşimin tüm değerleri çok iyidi baktırmıştık yazın çocuk olmayınca şimdi test yaptık değerleri çok iyi çıkmadı ileri hızımış yavaş. Sayı vs yeterli. Neoluyor bize anlamadım. Benim yaş 37 eşimin ileri hızı düşmüş ben hiçbirzaman çocuk sahibi olwmwyacakmıyımbir kere hamile kaldım onuda düşük yaptım başarısız tüp bebek denemem oldu kaç kez yumurta takibi yaptım olmuyor neyapsamda olmuyor denemediğim bir yol kalmadı bende bıraktım artık herşeyikısacası benim umudum tükendi artık...