Vaktin sabrın maddi manevi birikim resmen kumarBende tüp bebek istiyorum
Tahmin edebiliyorum canım,ben de aralikta bi kimyasal gecirdim tam dedik olmuş ama tutmamış öğrendik hcg 44 3 gün sonra kanama ile gitti inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur bi dahakilereTüp bebiş te oluyo en çok yıkım transferde izliyorsun koyduklarını görüyorsun
12 gün sonra yok yok buharlaştı gitti sanki
Haklısın canım martta acibadem e gittik dr yapmadi sen kendi kendine gebe kalabilirsin tüp bebeğin de garantisi yok dedi açık açıkVaktin sabrın maddi manevi birikim resmen kumar
O sağlıksız embriyo biliyorsun dimiTahmin edebiliyorum canım,ben de aralikta bi kimyasal gecirdim tam dedik olmuş ama tutmamış öğrendik hcg 44 3 gün sonra kanama ile gitti inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur bi dahakilere
Maddiyat umrumda değil. Allah rızkı mızı verir.. Cocuk için çorba soğan da yerim.. Maneviyat süreci zor onu biliyorumVaktin sabrın maddi manevi birikim resmen kumar
Evet biliyorum ama o dakkaya kadar bilmiyorsunki 3 gün leyla gibi gezdik biz kocamlaO sağlıksız embriyo biliyorsun dimi
Son çare ya lpg bebekHaklısın canım martta acibadem e gittik dr yapmadi sen kendi kendine gebe kalabilirsin tüp bebeğin de garantisi yok dedi açık açık
Aglattin kız beni inşallah bebeğin gelir inşallahMaddiyat umrumda değil. Allah rızkı mızı verir.. Cocuk için çorba soğan da yerim.. Maneviyat süreci zor onu biliyorum
30 dk çıkamamıştım wc den dondum kaldımMaddiyat umrumda değil. Allah rızkı mızı verir.. Cocuk için çorba soğan da yerim.. Maneviyat süreci zor onu biliyorum
Amin.. Ben istiyorum ki hep beraber gebe kalalımAglattin kız beni inşallah bebeğin gelir inşallah
Yani o acı o boşluk hissi bana geçti30 dk çıkamamıştım wc den dondum kaldım
Öyle böyle değil yıkımı
Allaha güveniyorum. Vermezse baş üstüne boynum kıldan ince. Rabbim için o sıkıntıyıda çekerim ❤ dinlemeseydik bizler diliyemezdik onuda biliyorum30 dk çıkamamıştım wc den dondum kaldım
Öyle böyle değil yıkımı
İş yerinde aramıştım embriyonun durumu için döllendi dediklerinde çıglık attım o nasıl güzel bir gündüYani o acı o boşluk hissi bana geçti
Inşallah guzellikler bulsun her birinizi
Senin yüzünden güzellik merkezine gidesim geldiİş yerinde aramıştım embriyonun durumu için döllendi dediklerinde çıglık attım o nasıl güzel bir gündü
Ama nasıl olur nasıl gider nasıl yok olur aklım almıyorİş yerinde aramıştım embriyonun durumu için döllendi dediklerinde çıglık attım o nasıl güzel bir gündü
Allahın işine karışamaz dünyanın en bilgili doktoru bile dualarını eksik etmeAma nasıl olur nasıl gider nasıl yok olur aklım almıyor
Gitmemesi için bir yol bir reçete yok mu
Bilsem derdim bebeğim bilemedim rabbim bilir. Vaktimiz var bekliyoruzAma nasıl olur nasıl gider nasıl yok olur aklım almıyor
Gitmemesi için bir yol bir reçete yok mu
Allahın işine karışamaz dünyanın en bilgili doktoru bile dualarını eksik etme
ol der olur üstüne söz denmez
Haklısınız canlarBilsem derdim bebeğim bilemedim rabbim bilir. Vaktimiz var bekliyoruz