Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım takmadım demişsin 6 gün önce test yapmışsın ya hamileysen boşu boşuna üzmüş olacan kendini değilsende herşey vaktine esirdir...Allahım nezaman isterse o vakit olacak.

Canım takmadım demişsin 6 gün önce test yapmışsın ya hamileysen boşu boşuna üzmüş olacan kendini değilsende herşey vaktine esirdir...Allahım nezaman isterse o vakit olacak.

Takmadım canım ama yengem biraz ümitlendirdi, onunda bebeği var yeni heves etmiş bulundum bir an söylediği gün içimde kalıp acaba diyeceğime bakıyım negatif görünce eski halime dönerim zaten dedim.

Takmadım canım ama yengem biraz ümitlendirdi, onunda bebeği var yeni heves etmiş bulundum bir an söylediği gün içimde kalıp acaba diyeceğime bakıyım negatif görünce eski halime dönerim zaten dedim.
Canım ben hamileyken iki gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı iki gün sonra ucuz testte çıkmıştı hemen kan verdim 333 çıkmıştı ama düşük yaptım sonrasında oda ayrı mevzu. Bence çok erken yapmak doğru değil bir iki gün bile şaşıyor baksanıza. Öncesinden üzülmeyede gerek yok.

Ayrıca ben test yapmıyordum eşimin zorlamasıyla test yapmıştım hiç umutlu değildim o ay paso seyahatler yapmıştık toplamda üç gece evimizde kalmıştık.o ayda hamile kaldım yani takmamak gerçekten çok önemli ama kafanın rahat olması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…