Değil 7 aya kadar gören vardı komşumuzBizm bir akrabada üç ay adet olmuş hamileyken çok ilginç değilmi
Oy maşallah kuzumaKızlar keseyi gördük yolsac oluşmuş gayet iyi dedi
Ben de iyiyim, gebe haberleri gelirse daha da iyi olucamİyiyim canım ya bana bildirim gelmedi burdan girdimde göremedim... sen nasılsın bakem
Canım takmadım demişsin 6 gün önce test yapmışsın ya hamileysen boşu boşuna üzmüş olacan kendini değilsende herşey vaktine esirdir...Allahım nezaman isterse o vakit olacak.Ben de hiçbir belirti yok 13 bat ben de dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım ve tabiki negatif zaten umudum yoktu ne belirti dinledim bu ay ne gebelik olsun diye düşündüm stresten olmuyor diyorlar diye. Yine olmadı.
Birde benim regl düzenim şöyle mesela bir ay 23 günde bir ay 24 bir ay 25 sonra yeniden 24 bu şekilde bir düzen düzen midir sizce arkadaşlar? Daha yeni farkettim. Önceden 27 gündü mesela 27 günden bir gün şaşmazdı.
İnşallah canım ben inanıyorum gene gelecekBen de iyiyim, gebe haberleri gelirse daha da iyi olucam
Benim köşe kapmaca oynuyo şu andaBen de iyiyim, gebe haberleri gelirse daha da iyi olucam
Adetin düzenli bebeğim olacak hersey cok guzel olacak...İnşallah canım ben inanıyorum gene gelecek
Kuzu tüp bebek sonrası çok hamile kalan var bence olma ihtimalin çok yüksekUmarım annem de sizde yanılmış olmazsınız
Bende bende umutluyumAdetin düzenli bebeğim olacak hersey cok guzel olacak...
Amin canım cümlemizin inşallahRabbim oruclarınızı kabul ve makbul eylesin asklarımmmm
Gelip hamileyim haberi vericeksinBende bende umutluyum
Canım takmadım demişsin 6 gün önce test yapmışsın ya hamileysen boşu boşuna üzmüş olacan kendini değilsende herşey vaktine esirdir...Allahım nezaman isterse o vakit olacak.
Ayyy inşallah canım ya Allahım en yakın zamanda hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallahGelip hamileyim haberi vericeksin ❤ hep birlikte sevinicez
Canım ben hamileyken iki gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı iki gün sonra ucuz testte çıkmıştı hemen kan verdim 333 çıkmıştı ama düşük yaptım sonrasında oda ayrı mevzu. Bence çok erken yapmak doğru değil bir iki gün bile şaşıyor baksanıza. Öncesinden üzülmeyede gerek yok.Takmadım canım ama yengem biraz ümitlendirdi, onunda bebeği var yeni heves etmiş bulundum bir an söylediği gün içimde kalıp acaba diyeceğime bakıyım negatif görünce eski halime dönerim zaten dedim.
AminnnAyyy inşallah canım ya Allahım en yakın zamanda hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Takmadım canım ama yengem biraz ümitlendirdi, onunda bebeği var yeni heves etmiş bulundum bir an söylediği gün içimde kalıp acaba diyeceğime bakıyım negatif görünce eski halime dönerim zaten dedim.
Ayrıca ben test yapmıyordum eşimin zorlamasıyla test yapmıştım hiç umutlu değildim o ay paso seyahatler yapmıştık toplamda üç gece evimizde kalmıştık.o ayda hamile kaldım yani takmamak gerçekten çok önemli ama kafanın rahat olması gerek.Canım ben hamileyken iki gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı iki gün sonra ucuz testte çıkmıştı hemen kan verdim 333 çıkmıştı ama düşük yaptım sonrasında oda ayrı mevzu. Bence çok erken yapmak doğru değil bir iki gün bile şaşıyor baksanıza. Öncesinden üzülmeyede gerek yok.
Horon teptiricem inşallahGelip hamileyim haberi vericeksin ❤ hep birlikte sevinicez
P PpAaSs bu aydan umudun yok biliyorum ama yine de bat günün canım, bebek yoksa en azından gününde gelsin
@Tokerrr canım bat günü gelmiş çatmışyoksun hiç ortalarda unuttun iyice bizi
[
Canım yaa etiketlendiniz diye görünce nasıl mutlu oldum♥ şimdilik ara ara ağrı giriyor sanki afedersin ama bir şey akıyor gibi hissediyorum hah regl oldum diyorum ama yok. Yarın olurum herhalde.
Sen nasılsın bebiş nasıl?
Bilsem bende teperdim. Göbek bile atmasını bilmem o derece cahilimHoron teptiricem inşallah