- 20 Mart 2011
- 13.742
- 32.274
Canım senin gördüğün çizgi pembe miydi?Ben çıplak gözle daha net gördüm de akşama başladı lekelenme tam da adet günüm
Benim annemde 4.aya kadar adet olmuş karnı şişince öğrenmiş umutsuz olmayalımHerkeste bir olmaz canım yumurta erken olgunlaşır erken çatlar ve döllenme olur da anca 5-6 gün önceden çıkar. Benim arkadaşım ikinci bebeğini cinsiyet haftası öğrendiKız bi gitti bebeğin cinsiyetini öğrendi düşün, o zamana kadar hep adet olmuş
Çok erken daha altı gün var canım. Bir iki gün oynamayı doktorlar dikkate almıyor. Evlendikten sonra benim de tüm düzenim şaşmisti
ilişkiden beş altı gün sonra bebek daha yerlesmemis oluyor. Bebek yerleşince hcg önce kana SONRA idrara karışıyor. Yani ilişkiden beş altı gün sonra kan versen bile çıkmaz inanma senTamam canım teşekkür ederim. Şu comfort markalı olanla yaptım ilişkiden 5/6 gün sonra yazıyor ya ondan hassasiyeti yüksektir diye. Ne bileyim umudum yok hayır olsun inşallah
Benim test ana çizgisi mor silik çizgi de çok açık morCanım senin gördüğün çizgi pembe miydi?
Hayra çıksın tabi, Allah büyük umudumuz bakiTamam canım teşekkür ederim. Şu comfort markalı olanla yaptım ilişkiden 5/6 gün sonra yazıyor ya ondan hassasiyeti yüksektir diye. Ne bileyim umudum yok hayır olsun inşallah
İşte canım renkli ise silik çizgi var demektir renkli değilse kuruma çizgisi oluyor. Biraz daha bekleyelim bakalım inşallah güzel haber gelirBenim test ana çizgisi mor silik çizgi de çok açık mor
Bu lekelenme pazara kadar sürerse normal adet de olsam yapıcam anneme çekmiş olabilirim karnım ağrımıyor çünküİşte canım renkli ise silik çizgi var demektir renkli değilse kuruma çizgisi oluyor. Biraz daha bekleyelim bakalım inşallah güzel haber gelir
Bekliyoruz heyecanlaBu lekelenme pazara kadar sürerse normal adet de olsam yapıcam anneme çekmiş olabilirim karnım ağrımıyor çünkü
Ben tüp bebek transferi sonrası iki test almıştım birini 12.gün yapmıştım kan vermiştim tutmadıgını ögrendim buda kaldıBekliyoruz heyecanla
Kuzum inşallah bebek gelmiştirBen tüp bebek transferi sonrası iki test almıştım birini 12.gün yapmıştım kan vermiştim tutmadıgını ögrendim buda kaldı
Onu yaptığımda gölge bile yoktu bunda oldu cidden ondan çok üstüne düştüm
İyiyim canım ya bana bildirim gelmedi burdan girdimde göremedim... sen nasılsın bakemNasılsın bakalım güzelliknerde bizim gebeler hadi gelin müjde verin ya
Gözün aydın canımKızlar keseyi gördük yolsac oluşmuş gayet iyi dedi
Yeşil elma yada çubuk kraker, leblebi canım bildiklerim bunlarKızlar mide bulantısına ne iyi gelir
Teşekkür ettim cnmYeşil elma yada çubuk kraker, leblebi canım bildiklerim bunlar
Oluyor canım üzerine gören çok ya ben olsam hemen kan testi yapardım lekelenmemi yoksa bildiğin kanamamıBen çıplak gözle daha net gördüm de akşama başladı lekelenme tam da adet günüm
Umarım annem de sizde yanılmış olmazsınızYaaa çıkmış resmen inşallah hamilesindir canım inşallah
Bizm bir akrabada üç ay adet olmuş hamileyken çok ilginç değilmiAnnem tam 4 ay adet olmuş bana hamile iken
Açık kırmızı leke kıvamsızOluyor canım üzerine gören çok ya ben olsam hemen kan testi yapardım lekelenmemi yoksa bildiğin kanamamı