Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim annemde 4.aya kadar adet olmuş karnı şişince öğrenmiş umutsuz olmayalım

Çok erken daha altı gün var canım. Bir iki gün oynamayı doktorlar dikkate almıyor. Evlendikten sonra benim de tüm düzenim şaşmisti

Tamam canım teşekkür ederim. Şu comfort markalı olanla yaptım ilişkiden 5/6 gün sonra yazıyor ya ondan hassasiyeti yüksektir diye. Ne bileyim umudum yok hayır olsun inşallah

Tamam canım teşekkür ederim. Şu comfort markalı olanla yaptım ilişkiden 5/6 gün sonra yazıyor ya ondan hassasiyeti yüksektir diye. Ne bileyim umudum yok hayır olsun inşallah
ilişkiden beş altı gün sonra bebek daha yerlesmemis oluyor. Bebek yerleşince hcg önce kana SONRA idrara karışıyor. Yani ilişkiden beş altı gün sonra kan versen bile çıkmaz inanma sen

İşte canım renkli ise silik çizgi var demektir renkli değilse kuruma çizgisi oluyor. Biraz daha bekleyelim bakalım inşallah güzel haber gelir
Bu lekelenme pazara kadar sürerse normal adet de olsam yapıcam anneme çekmiş olabilirim karnım ağrımıyor çünkü

Oluyor canım üzerine gören çok ya ben olsam hemen kan testi yapardım lekelenmemi yoksa bildiğin kanamamı
Açık kırmızı leke kıvamsız
Üzerine annemin hikayesi olunca umut var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…