Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana botox şart oldu sen kaşındın karar verdiğinde beni bul nalannnnnn
Nayır nolamaz deme nolurrrrrr
Evva Evva
İndirim yapıcam çünkü seni çok güldürüyorum vicdan azabı çekiyorum:KK71:

Herkeste bir olmaz canım yumurta erken olgunlaşır erken çatlar ve döllenme olur da anca 5-6 gün önceden çıkar. Benim arkadaşım ikinci bebeğini cinsiyet haftası öğrendi 😅 Kız bi gitti bebeğin cinsiyetini öğrendi düşün, o zamana kadar hep adet olmuş
Aa bi gidiyosun hem hamile olduğunu hem de cinsiyetini öğrenip geliyorsun suprize bak😅
Testte de yumurtlamadan 5-10 gün sonra çıkar yazıyor olunca hep gaza gelip yapıyorum 🙈 Gene de bekliim ben tabi

P PpAaSs Biz de iyiyiz canımm 😊 illâ etiket bekleme uğra sohbet edelim♥
Gelirse de üzülmek yok önümüzdeki aya heyecanla bekliycez güzel haberi 😊 stres yapmak yok bunu da unutma ovulasyonu eşlere söylemek hiç yok 😅😚

Çorba gibi erken gebelik testi silik çıktı bugün de pembe lekelenmeler arada kalmak berbat bir his

Canım hayırlı olsun ilk gebeliğimde bende de aynısı olmuştu açık pembe lekelenme daha sonra kahverengi kahve telvesi givi olmuştu şüphelenip kan testi yaptıdım hamile olduğumu öğrendim be acilde düşük tehdidi için iğne yaptılar ve o lekelenme 3 ay sürdü. Bende yarın bir kan ver derim .ve biliyormusun bu ay hamile olduğunu hissetmiştim sadece senin ümitlendirmemek için sana söylememiştim aksi olurs üzülme diye .
Bir kaç gündür bulantılarımız var canım iştahım hiç yok onunda dışında güzel çok şükür 🤗

Canım yeşil elme , peynir givi tuzlu ve ekşi şeyler iyi gelir . Birde limonlu ve zencefilli su iç oda işe yarıyor. Çık sıcak şeyler tületme bulantını artırır.
Pazar gününe kadar adet kanamasına dönüşmezse yapıcam
Acayip dogru bir paylaşım yapmışlar belki işinize yarar

Bence hamilesin inşallah

Aa bi gidiyosun hem hamile olduğunu hem de cinsiyetini öğrenip geliyorsun suprize bak😅
Testte de yumurtlamadan 5-10 gün sonra çıkar yazıyor olunca hep gaza gelip yapıyorum 🙈 Gene de bekliim ben tabi
Yok yok canım bekle sen 🙂 adet gününde veya geçince yapmak en mantıklısı

Canım hayırlı olsun ilk gebeliğimde bende de aynısı olmuştu açık pembe lekelenme daha sonra kahverengi kahve telvesi givi olmuştu şüphelenip kan testi yaptıdım hamile olduğumu öğrendim be acilde düşük tehdidi için iğne yaptılar ve o lekelenme 3 ay sürdü. Bende yarın bir kan ver derim .ve biliyormusun bu ay hamile olduğunu hissetmiştim sadece senin ümitlendirmemek için sana söylememiştim aksi olurs üzülme diye .

Canım yeşil elme , peynir givi tuzlu ve ekşi şeyler iyi gelir . Birde limonlu ve zencefilli su iç oda işe yarıyor. Çık sıcak şeyler tületme bulantını artırır.

Bence hamilesin inşallah
Hadi inşallah kapıda davul zurna horon çalacak o kadar yaniiii bekleyenler

X