- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 42
Sende var var yeme bizi oynarsın senn maymun resimleri attın sonra topik şokBilsem bende teperdim. Göbek bile atmasını bilmem o derece cahilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende var var yeme bizi oynarsın senn maymun resimleri attın sonra topik şokBilsem bende teperdim. Göbek bile atmasını bilmem o derece cahilim
Ne şok u kız anlamadımSende var var yeme bizi oynarsın senn maymun resimleri attın sonra topik şok
Gerçek halini görünce şok çirkinim diyordun yaNe şok u kız anlamadım
Aa bi gidiyosun hem hamile olduğunu hem de cinsiyetini öğrenip geliyorsun suprize bakHerkeste bir olmaz canım yumurta erken olgunlaşır erken çatlar ve döllenme olur da anca 5-6 gün önceden çıkar. Benim arkadaşım ikinci bebeğini cinsiyet haftası öğrendi Kız bi gitti bebeğin cinsiyetini öğrendi düşün, o zamana kadar hep adet olmuş
Kendimden botoxluyum kız benSana botox şart oldu sen kaşındın karar verdiğinde beni bul nalannnnnn
Nayır nolamaz deme nolurrrrrr
Evva
İndirim yapıcam çünkü seni çok güldürüyorum vicdan azabı çekiyorum
Aminnn hamdolsun Rabbimize gerçektenMerhaba bebeklerim ben geldim bizi doyuran rabbime şükürler olsun ne bereketli bi ay böyle hamd olsun hepimizin orucu kabul olsun inşallah
Gerçek halini görünce şok çirkinim diyordun ya
Ben kendimi beğenmiyorum.Merhaba bebeklerim ben geldim bizi doyuran rabbime şükürler olsun ne bereketli bi ay böyle hamd olsun hepimizin orucu kabul olsun inşallah
Çorba gibi erken gebelik testi silik çıktı bugün de pembe lekelenmeler arada kalmak berbat bir his
Bir kaç gündür bulantılarımız var canım iştahım hiç yok onunda dışında güzel çok şükür
Pazar gününe kadar adet kanamasına dönüşmezse yapıcam
Acayip dogru bir paylaşım yapmışlar belki işinize yarar
Yerleşme Kanaması (Üstüne Görme) Nedir, Ne Zaman Olur? - Bahçeci
Çocuk sahibi olmak isteyen veya hamilelikten şüphelenen kişiler hamileliğe ilişkin belirtiler üzerinde sıklıkla araştırma yapar ve bunlardan bazılarınınbahceci.com
Maşallah bende aynı genetik bişey bu biliyor musun annemde 73 yaşımda hâlâ kaz ayakları yokKendimden botoxluyum kız ben
Yok yok canım bekle sen adet gününde veya geçince yapmak en mantıklısıAa bi gidiyosun hem hamile olduğunu hem de cinsiyetini öğrenip geliyorsun suprize bak
Testte de yumurtlamadan 5-10 gün sonra çıkar yazıyor olunca hep gaza gelip yapıyorum Gene de bekliim ben tabi
Kaz ayağı nedir?Maşallah bende aynı genetik bişey bu biliyor musun annemde 73 yaşımda hâlâ kaz ayakları yok
Hadi inşallah kapıda davul zurna horon çalacak o kadar yaniiii bekleyenlerCanım hayırlı olsun ilk gebeliğimde bende de aynısı olmuştu açık pembe lekelenme daha sonra kahverengi kahve telvesi givi olmuştu şüphelenip kan testi yaptıdım hamile olduğumu öğrendim be acilde düşük tehdidi için iğne yaptılar ve o lekelenme 3 ay sürdü. Bende yarın bir kan ver derim .ve biliyormusun bu ay hamile olduğunu hissetmiştim sadece senin ümitlendirmemek için sana söylememiştim aksi olurs üzülme diye .
Canım yeşil elme , peynir givi tuzlu ve ekşi şeyler iyi gelir . Birde limonlu ve zencefilli su iç oda işe yarıyor. Çık sıcak şeyler tületme bulantını artırır.
Bence hamilesin inşallah
Evet çok şükür ama yaşlanıp bunalıma girersem gelirim sanaMaşallah bende aynı genetik bişey bu biliyor musun annemde 73 yaşımda hâlâ kaz ayakları yok
Göz kenarları gülünce kırışıyor ya gülmeden de o hale gelince yada gelmeden botox yapıyoruz oluşunca 4 ay dayanıyor oluşmadan yapılınca 8 ay 1 yıl kullanan varKaz ayağı nedir?
Ben bu kıza gülmeyeyim de ne yapayım söyle banaKaz ayağı nedir?
Gıdıklayalım oniiiiii daha bi datlu olur her ne kadar kendini beğenmiyor olsadaBen bu kıza gülmeyeyim de ne yapayım söyle bana