Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülüyorum ama yumurtlamadan sonra hep içimi kemiriyor bu düşünce hemen yapiveriyorum böyle işteBöyle yaparsan üzülürsün canım ben 1 buçuk yılın sonunda hamile kaldım çok şükür şimdiye kadar sadece 2 test yaptım emin olmadan
Bir de şuna gelin bir tane eski futbolcu koronadan hastanede yatan 5 yaşındaki oğlunu yastıkla tobe yarabbi öldürmüş gerekçe olarak da doğduğundan beri sevmiyorum demişGördünüz mü haberlerde 1 günlük kız bebek atmışlar çöpe yaşıyor muş şimdilik
İnan ki düşünmediğin anda olacak bunu herkes diyor ve gerketen öyle oluyo ne zman ki düşünmeyip takmazsan o zman oluyo bnde de öyle olduÜzülüyorum ama yumurtlamadan sonra hep içimi kemiriyor bu düşünce hemen yapiveriyorum böyle işte
Evet ya hiç sevmemiş çocuğunu dediğine göreBir de şuna gelin bir tane eski futbolcu koronadan hastanede yatan 5 yaşındaki oğlunu yastıkla tobe yarabbi öldürmüş gerekçe olarak da doğduğundan beri sevmiyorum demiş
Bizde yırtıyoruz af edersin şeyimizi yapmadığımız kalmadı nasıl bir kıymet bilmezlik bu bebek o çocuk o çöp müBir de şuna gelin bir tane eski futbolcu koronadan hastanede yatan 5 yaşındaki oğlunu yastıkla tobe yarabbi öldürmüş gerekçe olarak da doğduğundan beri sevmiyorum demiş
Seven birileri vardı mutlakaEvet ya hiç sevmemiş çocuğunu dediğine göre
rabbim kıymet bilen hak edene nasip etsinSeven birileri vardı mutlaka
Sinirlerim bozuldu ağlıyorumrabbim kıymet bilen hak edene nasip etsin
Neden kızSinirlerim bozuldu ağlıyorum
Ben de ağladım sabah sabah,mübarek ramazan günün de o bebeği çöpe atanları da Allah zaten bilir napicaaniSinirlerim bozuldu ağlıyorum
Bebeği çöpe atmışlar ve darp izleri varNeden kız
Başımıza gelecek var biz doğru bildiğimizden şaşmayalım Rabbim büyükBebeği çöpe atmışlar ve darp izleri var
Çok kötü oldum
Yazık günah ya hiç mi acıma merhamet duygusu yok dün doğmuş masum bebeğe yapılır mı bu Allah bildiği gibi yapsın onlarıBebeği çöpe atmışlar ve darp izleri var
Çok kötü oldum
adet olmadıkça umut herzaman vardır kaldı ki erken yapmışsın canımErken degil standart Laboquick,neyse iyi oldu şimdi oturtup düşüneyim bari gelecek ay ne kürü yapsam ne içsem diye
Bir şişkinlik de var kuzum zaten adet sinyali olunca yaptımadet olmadıkça umut herzaman vardır kaldı ki erken yapmışsın canım
Bir şişkinlik de var kuzum zaten adet sinyali olunca yaptım
Herkeste bir olmaz canım yumurta erken olgunlaşır erken çatlar ve döllenme olur da anca 5-6 gün önceden çıkar. Benim arkadaşım ikinci bebeğini cinsiyet haftası öğrendi Kız bi gitti bebeğin cinsiyetini öğrendi düşün, o zamana kadar hep adet olmuşErken değil sanki kuzum yaa burda hep okudum 5 6 gün önce silik de olsa çıkar diye ki örnekleri de çok
Çok erken daha altı gün var canım. Bir iki gün oynamayı doktorlar dikkate almıyor. Evlendikten sonra benim de tüm düzenim şaşmistiBen de hiçbir belirti yok 13 bat ben de dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım ve tabiki negatif zaten umudum yoktu ne belirti dinledim bu ay ne gebelik olsun diye düşündüm stresten olmuyor diyorlar diye. Yine olmadı.
Birde benim regl düzenim şöyle mesela bir ay 23 günde bir ay 24 bir ay 25 sonra yeniden 24 bu şekilde bir düzen düzen midir sizce arkadaşlar? Daha yeni farkettim. Önceden 27 gündü mesela 27 günden bir gün şaşmazdı.