Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gördünüz mü haberlerde 1 günlük kız bebek atmışlar çöpe yaşıyor muş şimdilik

Bir de şuna gelin bir tane eski futbolcu koronadan hastanede yatan 5 yaşındaki oğlunu yastıkla tobe yarabbi öldürmüş gerekçe olarak da doğduğundan beri sevmiyorum demiş
Bizde yırtıyoruz af edersin şeyimizi yapmadığımız kalmadı nasıl bir kıymet bilmezlik bu bebek o çocuk o çöp mü

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şişkinlik de var kuzum zaten adet sinyali olunca yaptım

Ben de hiçbir belirti yok 13 bat ben de dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım ve tabiki negatif zaten umudum yoktu ne belirti dinledim bu ay ne gebelik olsun diye düşündüm stresten olmuyor diyorlar diye. Yine olmadı.

Birde benim regl düzenim şöyle mesela bir ay 23 günde bir ay 24 bir ay 25 sonra yeniden 24 bu şekilde bir düzen düzen midir sizce arkadaşlar? Daha yeni farkettim. Önceden 27 gündü mesela 27 günden bir gün şaşmazdı.

Erken değil sanki kuzum yaa burda hep okudum 5 6 gün önce silik de olsa çıkar diye ki örnekleri de çok 😔
Herkeste bir olmaz canım yumurta erken olgunlaşır erken çatlar ve döllenme olur da anca 5-6 gün önceden çıkar. Benim arkadaşım ikinci bebeğini cinsiyet haftası öğrendi 😅 Kız bi gitti bebeğin cinsiyetini öğrendi düşün, o zamana kadar hep adet olmuş

Ben de hiçbir belirti yok 13 bat ben de dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım ve tabiki negatif zaten umudum yoktu ne belirti dinledim bu ay ne gebelik olsun diye düşündüm stresten olmuyor diyorlar diye. Yine olmadı.

Birde benim regl düzenim şöyle mesela bir ay 23 günde bir ay 24 bir ay 25 sonra yeniden 24 bu şekilde bir düzen düzen midir sizce arkadaşlar? Daha yeni farkettim. Önceden 27 gündü mesela 27 günden bir gün şaşmazdı.
Çok erken daha altı gün var canım. Bir iki gün oynamayı doktorlar dikkate almıyor. Evlendikten sonra benim de tüm düzenim şaşmisti

X