- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullan faydasını gören çok canım ama kendini strese sokma sakınBide ovulasyon testi sizce kullanmaalimiyim
Evet bende denedim ve gerçekten oradaki hareketlenmeyi hissediyor insanBak bunda çok haklısın canım regl olmayınca çok hızlı yürüyüş yapıyorum ben işe yarıyor
Canim bende bu ay ovulasyon testleri ile takip yapiyorum bakalim hayirlisi olsun inşAllah. Bir tane kızım var Rabbim insallah onu kardessiz birakmazBide ovulasyon testi sizce kullanmaalimiyim
Yumurta takıbını doktorun yapıyorsa gerek yok.. Kendınden emin olmak için deneyebilirsin.Aslında duzensizdi klomen kullanınca düzene girdi bende kararsız kaldım doktror hep 14 dunde çağırıyor yumurta için ama ozman tam gelişmemiş oluyor
Bende kullandım klomen gelişme olmadı malesef ortalık biraz düzelsin tedaviye baslicam nasipse ve iğne kullanmak istiyorum doktoruma söyleyipBende de pko var canım ama klomen kullandıktan sonra adetim düzene girdi 1 2 gün oynuyodu bu sefer 1 hafta gecikti sadece
Hadi inşallah miniğe kardeş gelirBenimde 9 yaşında kizim var tekrardan cok istiyorum ilk denememiz gecen ay madt nasip opmafi ins bu ay olur. Rabbim ins herkese nasip etsin
Rabbim sana sağlıklı bi şekilde gebelik nasip etsin kuzumKızlar sadece hamile kalayım diye dua etmeyin sağlıklı bir hamilelik isteyin Allah'tan ben de ovulasyon takibiyle Aralık ta hamile kalmıştım rabbim gebe kalmayı nasip etti ama nihayete ermedi 12+3 te kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj olmak zorunda kaldım doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm şuan adetin bitmesini bekliyorum yine test aldım kısmetse takip edip tekrar çocuk çalışmasına başlicam rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler ömürlü bebekler versin
Pikolu olduğum için düzenli bi zamanım yok yoksa bende vermek istiyorum batı ama kendim bile bilmiyorum hep takip ettiğimde düzensiz olduBatlarını verenlerin hepsini ekledim görmediklerim olmussa etiket ile yazsın kızcelerimmmm
Elimde degildi inan agliyasim geliyor sürekli ne bilim eşim çok istiyir bide sanki benim yüzümden çocuğa hasret mis gibi hissediyorumKullan faydasını gören çok canım ama kendini strese sokma sakın
Yarıyor canım ben de inanmazdım ama kuzenim almış instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfadan bende aldım Kasım aralık ayında takip ettim kasımda tutmadı Aralık ayında tuttu çok doğru gösteriyo yumurtlama gününü yumurtlama gördüğüm gün doktor da ultrason da yumurtayı gördüRabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah canım bu ovulasyon testi işe yarıyor mu bnde 1 buçuk yıldır istiyorum hiç kullanmadım nasıl oluyor
Canım klomeni bırakmayın Dr nasıl uygun görürse öyle devam edin bildiğin gibi klomen hormon ilacı hormonları uyarmak için veriyo benim eşimde kullandı 6 ay boyunca bizde de çok ciddi sperm azlığı var ve olanlar da kalitesiz 5 defa tüp bebek denedim ilk defa 4.denemefe pozitif olmuştu ı zaman eşim 6 aylık klomen ve vitamin ilaçları kullanmıştı kışa doğru tekrar tüp bebek deneyevez 6Daha 1 ay oldu klomen kullanalı .Şimdi gün aşırı verdi .Doktor ilk ay böyle olabilir dedi .Mayısta tekrar gideceğiz . açıkçası bıraksak mı karar veremedik :/
Bir gebelik hikayen varsa devamı kolay olur derler Hadi inşallah bakalım sağlıklı pıt pıt kalbi atan bir melek gelsinBende 8 yıldır evliyim 3 yılı korunarak geçti sonrası olmadı eşim varikosel ameliyatı oldu herşey yolunda şimdi çok şükür 4 ay önce boş gebelik yaşadım şimdi bekliyorum inşallah rabbim bu ay nasip eder herkese ve bana ayrıca bu ay ovu testiyle takip ediyorum
Amin canım inşallah hayırlısıyla hamile haberini alırsın sağlıklı bir şekildeCanim bende bu ay ovulasyon testleri ile takip yapiyorum bakalim hayirlisi olsun inşAllah. Bir tane kızım var Rabbim insallah onu kardessiz birakmaz
Soğan suyu deneyin pkosu olanlar adeti düzenler hamile kalmayı kolaylaştırır ve ovulasyon takibi yapın illa yumurtlama günü gelecek
Canım tuplerin açılma imkanı yok muymuş?Kızlar ıyi geceler hepinize.
Böyle böyle bi topik güzell olmuş en azından kafa dağıtırız bu zor günlerde.
Biz 1 yıllık evliyiz. 6. Aydan sonra sürekli hastanelerdeyim k çatlatma iğneleri klomen femara derken sonuç alamayınca anestezili rahim filmi çekildim ve iki tüpümde tikaliymis bunu ogrendim ve nasıl yıkıldm tahmin edersiniz üzerine birde tayinimiz cıktı ailemdende ayrılıp gelice yeni yeni atlatmaya başladım. Tüpleri tıkalı olupda hamile kalan duydunuzmu hiç doğal yolla. Yada beylikdüzü veya yakın yerlerde ıyi bir tüp bebek merkezi biliyor musunuz.
Ben ilk kullandım çok gelişti çatlatma iğnesi verdi kimyasal yaşadım sonra ki ay kullandım büyümedi yani sınırda16 cm olmustubu ayda hastalık yüzünden tedavi yarıda kaldiBende kullandım klomen gelişme olmadı malesef ortalık biraz düzelsin tedaviye baslicam nasipse ve iğne kullanmak istiyorum doktoruma söyleyip
Nereden aldığın farkeder mi nasıl yapılıyor falan yazıyor değil miYarıyor canım ben de inanmazdım ama kuzenim almış instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfadan bende aldım Kasım aralık ayında takip ettim kasımda tutmadı Aralık ayında tuttu çok doğru gösteriyo yumurtlama gününü yumurtlama gördüğüm gün doktor da ultrason da yumurtayı gördü
Amin Dilerim gönlü evlat hasretiyle yanip tutuşan yolunu gözleyen herkese versin rabbim.Amin canım inşallah hayırlısıyla hamile haberini alırsın sağlıklı bir şekilde❤