- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Sağlıkla alın kucaginiza,idrarda çıktıysa kanda mutlaka doğrulanacaktir,seviniyorum ben de dualar ediyorum manevi olarak iyi geliyorİnşallah. 1.5 yıl önce düşük yapmıştım. Çok istiyordum. Bu zor günlerde ilaç gibi geldi. İnşallah kan testilyle de dogrulanir. Allahım herkese nasip etsin. Şu mübarek cuma gününde dualarım hep bu yönde
Canımm pzrtesıye kadar bekleme kararı aldım evde testlerım var hergun yapıcam ınsallah koyulasma our pzrtesı hala adet gelmezse kan veririm inşallahBaya baya kırmızı çizgi var canım kan verecek misin?
Aynen canm hayalet çizgi var . İnşallah guzell sonuçlar alırsın. Darısı bziim başımızaKizlar adetime 4 gün kala test yaptım hamileyim galiba
Ayyyy evet orda çift çizgi var hayırlı olsun canimKizlar adetime 4 gün kala test yaptım hamileyim galiba
Hadi inşallah bakalımCanımm pzrtesıye kadar bekleme kararı aldım evde testlerım var hergun yapıcam ınsallah koyulasma our pzrtesı hala adet gelmezse kan veririm inşallah
Aminnn inşaallah mayistada biz de güzel haberler veririz yaa çok istiyorumİnşallah. 1.5 yıl önce düşük yapmıştım. Çok istiyordum. Bu zor günlerde ilaç gibi geldi. İnşallah kan testilyle de dogrulanir. Allahım herkese nasip etsin. Şu mübarek cuma gününde dualarım hep bu yönde
Yarın gidemezsinki c.tesi yarın kapalı olurHepinize çok çok teşekkür ederim. Yarın sağlık ocağına gideceğim kan vermek için size de haber ederim.
AminAmiiin canım benim inşallah saglıkla ilerler ve isteyen herkese rabbim bian once nasip etsin
Günaydın kızlaaar bugun adet günüm ve sabah hamilelik testi yaptım ilk 5 dakikada çıktı boyle sizce hamilemiyim yoksa adet gunum ve adet olacagım için mi bhcg yuksek cıktı
Kizlar adetime 4 gün kala test yaptım hamileyim galiba
Aa doğru ya kafa işte gittiYarın gidemezsinki c.tesi yarın kapalı olur
Tabi ki tecrübesizsin demedim canım. Bir topikten, başka bir topiğe çağrı yapman bana mantıksız geldi. Herkes istediği başlıkta yazabilir, yönlendirmeni gereksiz buldum ben. Burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, tek amaç bu. Bu arada başın sağolsun, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıkla.Teşekkür ederim bende ovülasyon testi ile hamilelik yaşadığım için tecrübesiz sayılmam hergün herkesin test resmi attığı bi yer olması için yazdım çok Aktif bir üye değildim bebeğim ölene kadar burda bi kar amacı güdülüyor demek ben bilmiyordum bazıları zilli falan diye saldırıyor yanlış bişey yapmışım herhalde kusura bakmayın
Evet neyse sana tavsiyem baska topiklere Birdaha böyle yazma istersen yardımcı olabiliriz zaten sana yanlıs anlasılıyorsun çünkü eğer ovulasyon topiği açmak istiyorsan aç ovülasyon denemek isteyen arkadaşlar gelir zatenBen yazdım çünkü nisan ayında ovülasyon ile gebelik diye sende bunun üzerine yazmışsın başka site dediğin ne bu siteye benzer kadınlar kulübüne yani başka sitede mi var
İnşaallah bizde veririz tez zamanda böyle güzel haberlerGünaydın herkese . Ne güzel bir gün hamile haberleri ile mutlu olduk. Darısı hepimize.
Coşuyoz aradaKızlar coşmuşsunuz yine, koptum ya
Tebrik ederim canımKizlar adetime 4 gün kala test yaptım hamileyim galiba
Bazı bazıCoşuyoz arada
Ya ne kadar uğurlu bereketli bir topik buuuKizlar adetime 4 gün kala test yaptım hamileyim galiba
Var canım yarın yine tekrarla testiKizlar adetime 4 gün kala test yaptım hamileyim galiba
Yok canim asilama yapilmisti. İlk asilamaydiEstradiol değeri sürekli bakılan... tüp bebekmi yapıldı