Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıkla alın kucaginiza,idrarda çıktıysa kanda mutlaka doğrulanacaktir,seviniyorum ben de dualar ediyorum manevi olarak iyi geliyor

Aminnn inşaallah mayistada biz de güzel haberler veririz yaa çok istiyorum

Günaydın kızlaaar bugun adet günüm ve sabah hamilelik testi yaptım ilk 5 dakikada çıktı boyle sizce hamilemiyim yoksa adet gunum ve adet olacagım için mi bhcg yuksek cıktı

Hayırlı olsun canım . Sağlıkla kucağına al inşallah .

Kizlar adetime 4 gün kala test yaptım hamileyim galiba

Süper gayette gebesin . Maşallah allah sağlıkla kıcağına almanı nasip etsin .

Tabi ki tecrübesizsin demedim canım. Bir topikten, başka bir topiğe çağrı yapman bana mantıksız geldi. Herkes istediği başlıkta yazabilir, yönlendirmeni gereksiz buldum ben. Burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, tek amaç bu. Bu arada başın sağolsun, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıkla.

Ben yazdım çünkü nisan ayında ovülasyon ile gebelik diye sende bunun üzerine yazmışsın başka site dediğin ne bu siteye benzer kadınlar kulübüne yani başka sitede mi var
Evet neyse sana tavsiyem baska topiklere Birdaha böyle yazma istersen yardımcı olabiliriz zaten sana yanlıs anlasılıyorsun çünkü eğer ovulasyon topiği açmak istiyorsan aç ovülasyon denemek isteyen arkadaşlar gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…