Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz burda ovülasyonla ilgili herşeye cevap veriyoruz canım. Sorun olursa buradan danışabilirsin. Çoğumuz ovülasyon testiyle alakalı tecrübeli insanlarız. Bu konuda tecrübeli insanlardan yararlanmak daha mantıklı olur.
Teşekkür ederim bende ovülasyon testi ile hamilelik yaşadığım için tecrübesiz sayılmam hergün herkesin test resmi attığı bi yer olması için yazdım çok Aktif bir üye değildim bebeğim ölene kadar burda bi kar amacı güdülüyor demek ben bilmiyordum bazıları zilli falan diye saldırıyor yanlış bişey yapmışım herhalde kusura bakmayın

Yanlış anladınız herhalde benim bi çıkarım yok topikten 🤷🏼‍♀️burada olmaktan da mutluyum ama diğer yanda da her gün test resmi atılacak bir yer olması için yazdım ne sitesi ne tutunması anlamadım ben yakında bebeğimi kaybettim ovülasyon ile takip etmiştim adet gördüm tekrardan teste başladım yumurtlaması olup atanları görünce birbirimize moral olması açısından açtım burdan ne para kazanılıyor ne bebek veriyorlar topik açana öyle biliyorum hiç tanımadığın hakkında ne yaşadığı hakkında fikir sahibi olmadığın biriyle böyle konuşman uygun değil bu topiğide açana teşekkürler hepimiz aynı amaçla burdayız inşallah Allah herkesi beklediği bebeğe kavuşturur
Bunu neden üzerine alındın seni etiketlemedim bile kaldıki ne yaşadığını ben nerden bilebilirim başın sağolsun ben senin için yazmadım üzerine alınma seni tanımam bilmem başka siteden takip edenler düşünsün 🤣

Bunu neden üzerine alındın seni etiketlemedim bile kaldıki ne yaşadığını ben nerden bilebilirim başın sağolsun ben senin için yazmadım üzerine alınma seni tanımam bilmem başka siteden takip edenler düşünsün 🤣
Ben yazdım çünkü nisan ayında ovülasyon ile gebelik diye sende bunun üzerine yazmışsın başka site dediğin ne bu siteye benzer kadınlar kulübüne yani başka sitede mi var

Günaydın kızlaaar bugun adet günüm ve sabah hamilelik testi yaptım ilk 5 dakikada çıktı boyle sizce hamilemiyim yoksa adet gunum ve adet olacagım için mi bhcg yuksek cıktı 😱😱
Baya baya kırmızı çizgi var canım kan verecek misin?

@Venuseva yazık baska sitelerde Tutunamayanlar sahte hesap açıp burdan adam toplamaya kadar düşmüşler ayyy beni çok eğlendirdiler burası kimsenin zorla tutunduğu biryer değil kızzz zilliiiii görüyorsan iyi bak isteyen istediği topiğe gider burda yardımlaşma yapılıyor daldan dala yok yani anacım he size gelince kıskançlıktan kudurmaya devam edin biz burda çok eğleniyoruz 😂😂😂😂😂😂😂
Kızlar coşmuşsunuz yine, koptum ya :KK70:

Kizlar adetime 4 gün kala test yaptım hamileyim galiba 😭😭

Eklentiler

• IMG_20200410_120634.jpg
    IMG_20200410_120634.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 44
Gözyaşları sel oldu akiyordu 😍 Maşallah hamilesiniz devamli olmasını diliyorum🙏 Rabbim herkeslere sevincten aglamalar nasip etsin
İnşallah. 1.5 yıl önce düşük yapmıştım. Çok istiyordum. Bu zor günlerde ilaç gibi geldi. İnşallah kan testilyle de dogrulanir. Allahım herkese nasip etsin. Şu mübarek cuma gününde dualarım hep bu yönde 🤲

X