- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
aleyküm selam cnm napim uzandım kk ya bakıyorum geçmiş olsun aman dikkat et kendineSelammm kizlarr ne yapiyorusnz buraz hastayim usuttum galiba yazamadm bircok seyden eksik kalmisim birsuru yazmissnz bea
iyi akşamlar canım hadi hayırlısı gelmesin o kırmızılar insAllahİyi akşamlar kızlar neredesiniz :) bugünü atlattık galiba. Umarım kırmızıyı hiç görmem
ya sanki pozitif ama emin de olamadım canım testi yenile bence varsa testin bu kadar çıktıysa yarını beklemesende su an yine çıkar bence hemen mi çıktı bu çizgi bı de idrari ne kadar damlattnKızlar acil bakar mısınız ben test yaptım adetim biliyorsunuz 47 gündür olmuyorum bugün karnım çok ağrıyo dedim herhalde adet olucam bi yapayım dedim şuan böyle bunun boyası mı aktı yoksa çizgi mi bu
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür sen nasılsınHayırlı akşamlar beybisiler nasılsınız
Hayırlısı bklm gecikir mıydı normalde adetin belki lutuel faz süren kısadrKızlar benim bat tarihim 17 Nisan az kaldı ama henüz pik göremedim geç olucak ve buda adet geçikmesi demek