- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Hangisini yeni yaptın canım 2 yazan HCG miEki Görüntüle 2616537 Eki Görüntüle 2616537 Yaptım şimdi böyle hangisine inanayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisini yeni yaptın canım 2 yazan HCG miEki Görüntüle 2616537 Eki Görüntüle 2616537 Yaptım şimdi böyle hangisine inanayım
İnşallah canım inşallah aminnAhahahah valla çok haklısın. Çok iyi anlıyorum seni. Olacak bu sefer olacak :)
Allahhhhhhhh Gebesinnnnn kuzummmmmmm yasasinnnnn ulan gobecik atacamEki Görüntüle 2616537 Eki Görüntüle 2616537 Yaptım şimdi böyle hangisine inanayım
2 ve 3 aynı anda yaptım cnm 1 yazan ilk attıgımdıHangisini yeni yaptın canım 2 yazan HCG mi
Hahahahahha ay emin misin yaaa 3. De bomboş amaAllahhhhhhhh Gebesinnnnn kuzummmmmmm yasasinnnnn ulan gobecik atacam
Ayyy sen kan testi ver bence var :)Hahahahahha ay emin misin yaaa 3. De bomboş ama
Canım üçü de hcg miHahahahahha ay emin misin yaaa 3. De bomboş ama
Allah Allah çok ilginç kız markalar aynı mi ay 3. Test bozuktur insAllah 2. Baya baya net ya2 ve 3 aynı anda yaptım cnm 1 yazan ilk attıgımdı
Canım bencede hastaneye git eldiven le maskeyle onlemini de al inşallah hayırlı olurŞimdi kesinn heveslenirim kanda değildir Çıkar
Bir çift çizgi uğrunaydi her şey,hadi be Allahım güldür yüzünü şu kullarınin bu ay tertemiz delirdim arkadaşlar kusuruma bakmazsanizAllahın izni ile herkes çift çizgiyi Görecekkk. Olacak olacak...
Bu konu için delirmek serbest.. Valla ben gebe haberlerini alınca çok seviniyorum mutlu oluyorum yüzüm gülüyor. Rabbim herkese nasip etsin. Dost düşmana hiç ayrım yapmam. Kendimin miş gibi sevinirim. Allahım mm Gebeleri çoğalt yarabbim. Bütün mümin kullarına gebe kalmayı nasip et....Bir çift çizgi uğrunaydi her şey,hadi be Allahım güldür yüzünü şu kullarınin bu ay tertemiz delirdim arkadaşlar kusuruma bakmazsaniz
2 ay klomen kullandım ama olmadı şimdi virüsten dolayı gidemiyoruz doktoraRabbim büyüktür. Tedavi görüyor musun
Peki tanı ne koydular?2 ay klomen kullandım ama olmadı şimdi virüsten dolayı gidemiyoruz doktora