- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
aleyküm selam cnm napim uzandım kk ya bakıyorum geçmiş olsun aman dikkat et kendineSelammm kizlarr ne yapiyorusnz buraz hastayim usuttum galiba yazamadmbircok seyden eksik kalmisim birsuru yazmissnz bea
iyi akşamlar canım hadi hayırlısı gelmesin o kırmızılar insAllahİyi akşamlar kızlar neredesiniz :) bugünü atlattık galiba. Umarım kırmızıyı hiç görmem
ya sanki pozitif ama emin de olamadım canım testi yenile bence varsa testin bu kadar çıktıysa yarını beklemesende su an yine çıkar bence hemen mi çıktı bu çizgi bı de idrari ne kadar damlattnKızlar acil bakar mısınız ben test yaptım adetim biliyorsunuz 47 gündür olmuyorum bugün karnım çok ağrıyo dedim herhalde adet olucam bi yapayım dedim şuan böyle bunun boyası mı aktı yoksa çizgi mi bu
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür sen nasılsınHayırlı akşamlar beybisiler nasılsınız
Hayırlısı bklm gecikir mıydı normalde adetin belki lutuel faz süren kısadrKızlar benim bat tarihim 17 Nisan az kaldı ama henüz pik göremedim geç olucak ve buda adet geçikmesi demek
Canım geçen ay geçikmişti normalde 3 4 gün değişir tutsunda bu ay gecikmeyede razıyım ama gebelik olmadımı adet gecikmesin yaaleyküm selam cnm napim uzandım kk ya bakıyorum geçmiş olsun aman dikkat et kendine
iyi akşamlar canım hadi hayırlısı gelmesin o kırmızılar insAllah
ya sanki pozitif ama emin de olamadım canım testi yenile bence varsa testin bu kadar çıktıysa yarını beklemesende su an yine çıkar bence hemen mi çıktı bu çizgi bı de idrari ne kadar damlattn
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür sen nasılsın
Hayırlısı bklm gecikir mıydı normalde adetin belki lutuel faz süren kısadr
YorgunTeşekkür ederim iyiyim heyecanla bekliyorum bol bol dua ediyorum siz nasılsınız
Valla canım kırmızıyı bırak bi kenara bu ay okadar çalıştım ki dahada olmasa ne diyeyim yaniOo hoşgeldin iyi akşamlar. Ya gelmesinde bir taraftan kırmızıyı görmeyince seviniyorum bir taraftanda acaip korkuyorum bu salgından dolayı. Sizdede öyle oluyor mu ya
canım nasıp kısmet ya sıkma canını hiç birimizin garantisi yok ki bende ara ara çok korkuyorum doğum falan düşününce bu virüs bitecek gibi değil hani ama iyi düşünmek istiyorumOo hoşgeldin iyi akşamlar. Ya gelmesinde bir taraftan kırmızıyı görmeyince seviniyorum bir taraftanda acaip korkuyorum bu salgından dolayı. Sizdede öyle oluyor mu ya
insAllah tutar canım aynen gebelik yoksa zamanında gelir insAllahCanım geçen ay geçikmişti normalde 3 4 gün değişir tutsunda bu ay gecikmeyede razıyım ama gebelik olmadımı adet gecikmesin ya
VArsa 1 gün gecikmeyle testte çıkar mı acabaGebelikle adet belirtileri çok benzer canım. Benim de kasık ağrısı olmuştu hafif. ☺
Neler okuyorsun? Yaz merak ettmBen Tarih kitapları okuyorum boyna ☺ yada kişisel gelişim kitapları. Roman a geçemedim henüz
İnşallah canım ya nasip kısmet artıkcanım nasıp kısmet ya sıkma canını hiç birimizin garantisi yok ki bende ara ara çok korkuyorum doğum falan düşününce bu virüs bitecek gibi değil hani ama iyi düşünmek istiyorum
insAllah tutar canım aynen gebelik yoksa zamanında gelir insAllah
Sina akşın kitapları kılıç Ali'nin günlüğü kısa Türkiye tarihi ,operasyon ,nutuk :) İlber Ortaylı nin kitaplarını almayı düşünüyorum şimdideNeler okuyorsun? Yaz merak ettm
Seri bir şekilde okuyabiliyor musun? Gelisim olarak neler okuyorsun/okudun?Sina akşın kitapları kılıç Ali'nin günlüğü kısa Türkiye tarihi ,operasyon ,nutuk :) İlber Ortaylı nin kitaplarını almayı düşünüyorum şimdide
Valla canım kırmızıyı bırak bi kenara bu ay okadar çalıştım ki dahada olmasa ne diyeyim yanine yapmam gerek abudamı kalkayım yani
Valla ben direkt en erken mayısa erteledim, baktım gördüm durulma yok, daha da ertelerim kuzum. Risk almak istemiyorum..Oo hoşgeldin iyi akşamlar. Ya gelmesinde bir taraftan kırmızıyı görmeyince seviniyorum bir taraftanda acaip korkuyorum bu salgından dolayı. Sizdede öyle oluyor mu ya
İlk olarak iyi hissetmek sonra serhat yabacı kitaplarını Freud kitabı var onu okuycam birde Tanrılar okulu :)Seri bir şekilde okuyabiliyor musun? Gelisim olarak neler okuyorsun/okudun?
Seninle başlamadı kitabını tavsiye ederim, harika bir kitap canım. Ben de sosyolojik kitaplar, klasikler, cocuk gelisimi üzerine katki sağlayabilecek kitaplar, biraz agir romanlari okumayı seviyorumİlk olarak iyi hissetmek sonra serhat yabacı kitaplarını Freud kitabı var onu okuycam birde Tanrılar okulu :)
Canım ya yaptım bıraktım direkt 10 dk sonra falan böyleydi çokta damlatmadım yani 6-7 damlaaleyküm selam cnm napim uzandım kk ya bakıyorum geçmiş olsun aman dikkat et kendine
iyi akşamlar canım hadi hayırlısı gelmesin o kırmızılar insAllah
ya sanki pozitif ama emin de olamadım canım testi yenile bence varsa testin bu kadar çıktıysa yarını beklemesende su an yine çıkar bence hemen mi çıktı bu çizgi bı de idrari ne kadar damlattn
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür sen nasılsın
Hayırlısı bklm gecikir mıydı normalde adetin belki lutuel faz süren kısadr
6-7 damla çok olmuş canım 3 ya da Max 4 damla damlatman gerekiyordu genelde böyle yazar testlerde ama bı daha dene bence pozitif az damlat amaCanım ya yaptım bıraktım direkt 10 dk sonra falan böyleydi çokta damlatmadım yani 6-7 damla
Bakarım şimdi Google amcadanSeninle başlamadı kitabını tavsiye ederim, harika bir kitap canım. Ben de sosyolojik kitaplar, klasikler, cocuk gelisimi üzerine katki sağlayabilecek kitaplar, biraz agir romanlari okumayı seviyorum