Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selammm kizlarr ne yapiyorusnz buraz hastayim usuttum galiba yazamadm bircok seyden eksik kalmisim birsuru yazmissnz bea
aleyküm selam cnm napim uzandım kk ya bakıyorum geçmiş olsun aman dikkat et kendine
İyi akşamlar kızlar neredesiniz :) bugünü atlattık galiba. Umarım kırmızıyı hiç görmem
iyi akşamlar canım hadi hayırlısı gelmesin o kırmızılar insAllah
ya sanki pozitif ama emin de olamadım canım testi yenile bence varsa testin bu kadar çıktıysa yarını beklemesende su an yine çıkar bence hemen mi çıktı bu çizgi bı de idrari ne kadar damlattn
Hayırlı akşamlar beybisiler nasılsınız
iyi akşamlar canım iyiyim Şükür sen nasılsın
Kızlar benim bat tarihim 17 Nisan az kaldı ama henüz pik göremedim geç olucak ve buda adet geçikmesi demek
Hayırlısı bklm gecikir mıydı normalde adetin belki lutuel faz süren kısadr

Oo hoşgeldin iyi akşamlar. Ya gelmesinde bir taraftan kırmızıyı görmeyince seviniyorum bir taraftanda acaip korkuyorum bu salgından dolayı. Sizdede öyle oluyor mu ya

Canım geçen ay geçikmişti normalde 3 4 gün değişir tutsunda bu ay gecikmeyede razıyım ama gebelik olmadımı adet gecikmesin ya

Oo hoşgeldin iyi akşamlar. Ya gelmesinde bir taraftan kırmızıyı görmeyince seviniyorum bir taraftanda acaip korkuyorum bu salgından dolayı. Sizdede öyle oluyor mu ya
Valla canım kırmızıyı bırak bi kenara bu ay okadar çalıştım ki dahada olmasa ne diyeyim yani ne yapmam gerek abudamı kalkayım yani

canım nasıp kısmet ya sıkma canını hiç birimizin garantisi yok ki bende ara ara çok korkuyorum doğum falan düşününce bu virüs bitecek gibi değil hani ama iyi düşünmek istiyorum
Canım geçen ay geçikmişti normalde 3 4 gün değişir tutsunda bu ay gecikmeyede razıyım ama gebelik olmadımı adet gecikmesin ya
insAllah tutar canım aynen gebelik yoksa zamanında gelir insAllah

İnşallah canım ya nasip kısmet artık

Valla canım kırmızıyı bırak bi kenara bu ay okadar çalıştım ki dahada olmasa ne diyeyim yani ne yapmam gerek abudamı kalkayım yani

Ahahahah valla çok haklısın. Çok iyi anlıyorum seni. Olacak bu sefer olacak :)

Valla ben direkt en erken mayısa erteledim, baktım gördüm durulma yok, daha da ertelerim kuzum. Risk almak istemiyorum.. Suan ciksa mutlu olamam en azindan..

İlk olarak iyi hissetmek sonra serhat yabacı kitaplarını Freud kitabı var onu okuycam birde Tanrılar okulu :)
Seninle başlamadı kitabını tavsiye ederim, harika bir kitap canım. Ben de sosyolojik kitaplar, klasikler, cocuk gelisimi üzerine katki sağlayabilecek kitaplar, biraz agir romanlari okumayı seviyorum

Canım ya yaptım bıraktım direkt 10 dk sonra falan böyleydi çokta damlatmadım yani 6-7 damla

Canım ya yaptım bıraktım direkt 10 dk sonra falan böyleydi çokta damlatmadım yani 6-7 damla
6-7 damla çok olmuş canım 3 ya da Max 4 damla damlatman gerekiyordu genelde böyle yazar testlerde ama bı daha dene bence pozitif az damlat ama

Seninle başlamadı kitabını tavsiye ederim, harika bir kitap canım. Ben de sosyolojik kitaplar, klasikler, cocuk gelisimi üzerine katki sağlayabilecek kitaplar, biraz agir romanlari okumayı seviyorum
Bakarım şimdi Google amcadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…