İyi akşamlar canım. Hadi hayırlı haberlere inşallah.İyi akşamlar kızlar neredesiniz :) bugünü atlattık galiba. Umarım kırmızıyı hiç görmem
ben çalışıyorum kuzum anca yeni geldimİyi akşamlar kızlar neredesiniz :) bugünü atlattık galiba. Umarım kırmızıyı hiç görmem
ben çalışıyorum kuzum anca yeni geldim
Bu 6 ay nasıl gececek ya artık ben de şu korunmayı bıraksamİyi akşamlar kızlar neredesiniz :) bugünü atlattık galiba. Umarım kırmızıyı hiç görmem
Kızlar acil bakar mısınız ben test yaptım adetim biliyorsunuz 47 gündür olmuyorum bugün karnım çok ağrıyo dedim herhalde adet olucam bi yapayım dedim şuan böyle bunun boyası mı aktı yoksa çizgi mi bu
Patron izin vermiyor kocam olur kendisi :)Hadi ya sana izin yok mu
Kuzum emin olamadım sankı acaba bir test daha mı yapsan inşallah bebiş gelıyordur cnmKızlar acil bakar mısınız ben test yaptım adetim biliyorsunuz 47 gündür olmuyorum bugün karnım çok ağrıyo dedim herhalde adet olucam bi yapayım dedim şuan böyle bunun boyası mı aktı yoksa çizgi mi bu
2 gün sonra tekrarla hadi inşallah gebesindirKızlar acil bakar mısınız ben test yaptım adetim biliyorsunuz 47 gündür olmuyorum bugün karnım çok ağrıyo dedim herhalde adet olucam bi yapayım dedim şuan böyle bunun boyası mı aktı yoksa çizgi mi bu
Bu 6 ay nasıl gececek ya artık ben de şu korunmayı bıraksaminşallah cift cizgiyi görürsn cnm
Patron izin vermiyor kocam olur kendisi :)
Kızlar acil bakar mısınız ben test yaptım adetim biliyorsunuz 47 gündür olmuyorum bugün karnım çok ağrıyo dedim herhalde adet olucam bi yapayım dedim şuan böyle bunun boyası mı aktı yoksa çizgi mi bu
Kuzum bende nasıl geçecek dedim bak 7 ay oldu. Çok çabuk geçiyor emin ol
Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti mi var?Kızlar çatlatma iğnesi 14.gun yarın iki gündür adet olacam gibi ağrım giriyor arada böyle olup hamile kalan oldumu tecrübesi olan
Göğüslerim bir haftadır şiş zaten arada sızlıyor kasik ağrım ama sanki adet sancısı olurya oda giriyor arada iğnenin 9.gunu test yapmıştım silik çıkmıştı ama adet olacam diyede korkuyorum isteKasık ağrısı göğüs hassasiyeti mi var?
Gebelik belirtisi de adet belirtisi gibi olabikiyormus. İnşallah gebesindir kuzum rabbim sağlıkla sihatle gebe kalmayı nasip etsinGöğüslerim bir haftadır şiş zaten arada sızlıyor kasik ağrım ama sanki adet sancısı olurya oda giriyor arada iğnenin 9.gunu test yapmıştım silik çıkmıştı ama adet olacam diyede korkuyorum iste
Amin amin inşallah Rabbim istiyen herkese versin inşallah dua edin bu ay çok umutluyum aslında 5 yumurtam gelişmişti şimdi olmazsa yine hayal kırıklığı iki yıldır istiyoruzGebelik belirtisi de adet belirtisi gibi olabikiyormus. İnşallah gebesindir kuzum rabbim sağlıkla sihatle gebe kalmayı nasip etsin
Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti mi var?