Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acil bakar mısınız ben test yaptım adetim biliyorsunuz 47 gündür olmuyorum bugün karnım çok ağrıyo dedim herhalde adet olucam bi yapayım dedim şuan böyle bunun boyası mı aktı yoksa çizgi mi bu

Eklentiler

• 8F836ED9-D5A9-4E62-8872-F450BD4F5539.jpeg
    8F836ED9-D5A9-4E62-8872-F450BD4F5539.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar acil bakar mısınız ben test yaptım adetim biliyorsunuz 47 gündür olmuyorum bugün karnım çok ağrıyo dedim herhalde adet olucam bi yapayım dedim şuan böyle bunun boyası mı aktı yoksa çizgi mi bu
Kuzum emin olamadım sankı acaba bir test daha mı yapsan inşallah bebiş gelıyordur cnm

2 gün sonra tekrarla hadi inşallah gebesindir

Biraz dağılmış gibi çok damlattın sanırım daha sonra tekrarla bence. Büyük ihtimal hamilesin :)

Kızlar çatlatma iğnesi 14.gun yarın iki gündür adet olacam gibi ağrım giriyor arada böyle olup hamile kalan oldumu tecrübesi olan

Göğüslerim bir haftadır şiş zaten arada sızlıyor kasik ağrım ama sanki adet sancısı olurya oda giriyor arada iğnenin 9.gunu test yapmıştım silik çıkmıştı ama adet olacam diyede korkuyorum iste
Gebelik belirtisi de adet belirtisi gibi olabikiyormus. İnşallah gebesindir kuzum rabbim sağlıkla sihatle gebe kalmayı nasip etsin

Gebelik belirtisi de adet belirtisi gibi olabikiyormus. İnşallah gebesindir kuzum rabbim sağlıkla sihatle gebe kalmayı nasip etsin
Amin amin inşallah Rabbim istiyen herkese versin inşallah dua edin bu ay çok umutluyum aslında 5 yumurtam gelişmişti şimdi olmazsa yine hayal kırıklığı iki yıldır istiyoruz

Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti mi var?

Ay o bende var göğüslerim sızlıyor. Sol kasık ağrım var birde bu saatlerde başlayıp zor uyutan mide yanması ve mide bulantısı var. Valla bu belirtilerden sonra kırmızıyı görürsem. Hormonlarım çok ayıp eder ama🤦‍♀️

X