Ilk çocuğum olacaktı benimde 34 haftalıkken yaptım normal doğum yaptım ben canım sebebi yoktu benimde senin gibi doktor pıhtılasmadan şüphelendi 40im çıkınca şu illette biterse eğer araştırmada testleri yaptircam canımAmin canım inşallah sen kac haftalıkken ölü dogum yaptın cnm sezeryan mı oldun bir sebebi var mıydı başka evladın var mı pekı canım
Tam zamanı gelmiş canım rabbim aratmadan nasıp eder inşallahbana gecmıyo aylar bir an önce agustos gelsın istiyorum karnımda yeni bir can olsun istiyorum
Bize de genetık test yapılacak cnm ben 37+3 haftalıktım doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi bakalım su illet biterse ben de genetık test yaptırcam ne güzel senın normal dogum olmş cnm benım sezeryan en az 6 ay beklemek zorundayım Allahım aratmadan oğullarımza kardeş nasıp eder inşallahIlk çocuğum olacaktı benimde 34 haftalıkken yaptım normal doğum yaptım ben canım sebebi yoktu benimde senin gibi doktor pıhtılasmadan şüphelendi 40im çıkınca şu illette biterse eğer araştırmada testleri yaptircam canım
İnşâllah canım rabbim bizi tekrardan sevindirsin inşallahAh kuzum Ahh inşallah dün senin için buradakiler için isteyen herkes için okadar dua ettim ki Rabbim tez vakitte versin sağlıkla sıhatle diye
Doktor korunmana gerek yok dedi ama pko var bende benide çocuğun olmasi konusunda o çok korkutuyor 7 sene sonra olmuştu kuzum ama melek oĺmak istemiş o umarım arkasından hemen kardeşi olur bizi ancak yeni bi can mutlu eder cunkuBize de genetık test yapılacak cnm ben 37+3 haftalıktım doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi bakalım su illet biterse ben de genetık test yaptırcam ne güzel senın normal dogum olmş cnm benım sezeryan en az 6 ay beklemek zorundayım Allahım aratmadan oğullarımza kardeş nasıp eder inşallah
Şu cümleyi kurman bile okadar umutlandırdı ki beni tam zamanı gelmiş dedin ya içim ılık ılık olduTam zamanı gelmiş canım rabbim aratmadan nasıp eder inşallahbana gecmıyo aylar bir an önce agustos gelsın istiyorum karnımda yeni bir can olsun istiyorum
Allah ne derse o olur canım rabbim isterse her sey olur ben inanıyorum rabbim sabrımızın mükafatını verecek inşallahDoktor korunmana gerek yok dedi ama pko var bende benide çocuğun olmasi konusunda o çok korkutuyor 7 sene sonra olmuştu kuzum ama melek oĺmak istemiş o umarım arkasından hemen kardeşi olur bizi ancak yeni bi can mutlu eder cunku
Olacak canım inşallah rabbim bizim de mükafatımızı verecekŞu cümleyi kurman bile okadar umutlandırdı ki beni tam zamanı gelmiş dedin ya içim ılık ılık oldu
Umarım en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız ve bu acı günlerin yerini mutlu mesut fotograflarimizla yazılarımızla alirizŞu cümleyi kurman bile okadar umutlandırdı ki beni tam zamanı gelmiş dedin ya içim ılık ılık oldu
Benim alındı ama bi sıkıntı yok dedi doktorum ama genetik testleri yinede yaptır dedi banaKızlar plesantadan biyopsi alınmadı mı onda da çıkıyor genetik bişey olup olmadığı
Ah inşallah canım o günler hemencecik gelse Allahım aratmadan nasıp eder inşallahUmarım en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız ve bu acı günlerin yerini mutlu mesut fotograflarimizla yazılarımızla aliriz
Bende de bir sıkıntı cıkmadıKızlar plesantadan biyopsi alınmadı mı onda da çıkıyor genetik bişey olup olmadığı
Inşallah canım inşallah şu mübarek üç aylarda Allah ne duamız ne dileğimiz varsa gerceklestirsinAllah ne derse o olur canım rabbim isterse her sey olur ben inanıyorum rabbim sabrımızın mükafatını verecek inşallah
Anladım canım yaptır tabiki benimkinde suyun bitmesine bağlı enfeksiyon çıktıBenim alındı ama bi sıkıntı yok dedi doktorum ama genetik testleri yinede yaptır dedi bana
Yerleşme kanaması adetten 3-4 gün önce pembe ya da kahverengi renkte akıntıyle birlikte ya da damlama şeklinde geldiği söyleniyor. Yaşamadığım için bilemiyorum tabi. Ama yorumları kendinize göre düzenleyebilirsiniz.P PpAaSs @bi prenses annesi Evet ya 14 martyanlış yazmışım. Şimdi ben normalde 28de bir oluyodum. Doğum kontrol hapını bıraktığım için sanırım geçen ay 35. Gün oldum. O yüzden batı tam kestiremiyorum. 28 gün sonra olursam bat 11 nisan 35 gün sonra olursam bat 18 nisan.
Bizde ne cikcak bakalım umarım sebebi olurda ona gore önlemimizi alırız canım sen bıraktın mi korunmayı canmAnladım canım yaptır tabiki benimkinde suyun bitmesine bağlı enfeksiyon çıktı
Selam canım, geçmiş olsun. Dikkat et kendine, bol bol c vitamini depola. Portakal falan ye.Selammm kizlarr ne yapiyorusnz buraz hastayim usuttum galiba yazamadmbircok seyden eksik kalmisim birsuru yazmissnz bea
Tesekkurler kuzum yedim simdi pek adam yok meyve ile ama yedim sifa olsnSelam canım, geçmiş olsun. Dikkat et kendine, bol bol c vitamini depola. Portakal falan ye. ☺