Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Ben de 10 yıllık evliyim. İlk beş yıl istemedim, sonra da Allah belamı verdi 😄
3 ameliyat, 3 klomen, 2 aşılama, 2 tüp bebek sonunda kızıma kavuştum. Sebepsiz infertilite diyorlar. İkiniye ilk denemede doğal hamile kaldım ama düşük yaptım 😔 Şimdi yine olur inşallah

Rabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri🤗🤗🤗🤗
@Murpyy 08.04 2020
Aybush Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
@Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020

:anneadayı:Gebe Kalan Annelerimiz:anneadayı:
Satın Tarihleri
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020

Venuseva Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi MelodiminEsi 31.01.2020
Cnm DOMESTOS SEVER
onu da ekler misin

Merhaba. Ben de 10 yıllık evliyim. İlk beş yıl istemedim, sonra da Allah belamı verdi 😄
3 ameliyat, 3 klomen, 2 aşılama, 2 tüp bebek sonunda kızıma kavuştum. Sebepsiz infertilite diyorlar. İkiniye ilk denemede doğal hamile kaldım ama düşük yaptım 😔 Şimdi yine olur inşallah
Çok tatlısın ya. 😂 Hamile kalabiliyosan devamı gelir, umudunu kaybetme canım. 😊

Hikayem uzun aslında 7 yıllık evliyim 3 yıl önce istedik olsun 2 yıl olmadı 2. Yılın sonunda bihayet tuttu ama 9 haftalık kalbi durdu 1 yıl sonra kürtaj kaynaklı yapışıklık oldu dediler histereskopi oldum 2 ay önce histereskopide takılan spiral çıktı doktor 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi bi daha anne olucak mıyım bilmiyorum 33 yaşındayım temmuzda 34 olucam yarışmacı arkadaşlara bebek diliyorum 😁🤰🏻İnşallah hamiş olarak ayrılırız 🤰🏻

Hikayem uzun aslında 7 yıllık evliyim 3 yıl önce istedik olsun 2 yıl olmadı 2. Yılın sonunda bihayet tuttu ama 9 haftalık kalbi durdu 1 yıl sonra kürtaj kaynaklı yapışıklık oldu dediler histereskopi oldum 2 ay önce histereskopide takılan spiral çıktı doktor 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi bi daha anne olucak mıyım bilmiyorum 33 yaşındayım temmuzda 34 olucam yarışmacı arkadaşlara bebek diliyorum 😁🤰🏻İnşallah hamiş olarak ayrılırız 🤰🏻
Ben 36 yaşındayım, doğal yollarla hamile kaldım canım. Sende kalırsın, yaşını umursama. Yeterki içinde o istek ve umut olsun. ☺️

Beni de ekleyebilirsiniz ama ben umutsuz vakayım şimdilik .Çünkü eşimde doğru dürüst sperm yok.Tedavi yolundayız şimdilik .Virüsten sonra tüpe başlayacağız :)

X