Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar erken evlenmişsin yaşın daha müsait senin aman sigara içme bn o yaşlardayken kokusundan bile rahatsız olurdum son bi yıldır kullanıyorum yazık vücuduna
Birakmistim bir ara ama insanın canı sıkılınca da eli gidiyor eşimde çok kızıyor ama tekrar deniyorum bırakmayı

Birakmistim bir ara ama insanın canı sıkılınca da eli gidiyor eşimde çok kızıyor ama tekrar deniyorum bırakmayı
Yumurtalara tahmin edemediğin kadar çok zararı var eşini dinlemelisin sigara her organi tahrip ediyor kaldı ki yumurta ilar çok hassas stresten bile etkileniyor sigara kim bilir ne kadar etkiliyordur ağzına bile sürmemen gerekiyor

Yumurtalara tahmin edemediğin kadar çok zararı var eşini dinlemelisin sigara her organi tahrip ediyor kaldı ki yumurta ilar çok hassas stresten bile etkileniyor sigara kim bilir ne kadar etkiliyordur ağzına bile sürmemen gerekiyor
Çok haklısınız yarın gerçekten hiç icmemeyi deniycem 🙏

Kızlar ben çıkıyorum yarin konuşuruz yine inşallah Allah rahatlık versin size de iyi geceler 🙏🙏🤗🤗

Hayrlı Kandiller herkese şimdiden kızlar Fit mutlu anne Fit mutlu anne kuzm iyice büyümüşsnnz MaşaAllah size Duanda unutma bugünde bizi Tabki herks burda olan Herkese gebelern duaaa etmesi şartt demi kızlar 😊😊😊😊😊😊💋💋💋❤️❤️❤️:anneadayı::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Hayrlı Kandiller herkese şimdiden kızlar Fit mutlu anne Fit mutlu anne kuzm iyice büyümüşsnnz MaşaAllah size Duanda unutma bugünde bizi Tabki herks burda olan Herkese gebelern duaaa etmesi şartt demi kızlar 😊😊😊😊😊😊💋💋💋❤❤❤:anneadayı::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
canım benim saolasin Allah razı olsun 🤗🤲 etmez miyim hiç Rabbim hepimize sağlıkla nasip edecek insAllah senin de kandilin mübarek, ettiğin tüm dualar kabul olsun inşAllah😍
2 senedir bekliyorum bende olmuyor ama😟
Rabbim bı mübarek günlerin güneyine nasip eder insAllah artık canım 🤲🤗

Merhaba yeni gördüm tüm yazıları yeni topiğiniz hayırlı olsun Kandiliniz mübarek olsun
RAbbim isteyen herkese evlat kokusunu tattırsın bende ikinci çocuğu isteyenlerdenim bir kızım var çok şükür 12 yıl sonra geldi mucizem

Merhaba yeni gördüm tüm yazıları yeni topiğiniz hayırlı olsun Kandiliniz mübarek olsun
RAbbim isteyen herkese evlat kokusunu tattırsın bende ikinci çocuğu isteyenlerdenim bir kızım var çok şükür 12 yıl sonra geldi mucizem
Mrb hg canım amin insAllah sana da sağlıkla yeniden nasıl eder Rabb'im insAllah 🤲🤗
Kandilimiz mübarek olsun canım 🤗

Canım kullanan çok vardı buralarda. Hamile kalanlar da olmuştu. Spermleri besleyip, hızını arttırıyormuş bildiğim kadarıyla. Ben kullanmadım ama kullanan vardı canım. ☺
Bizdede speem sorunu var alsam mı diye düşünüyorm ama spermleri öldürür diyede korkuyorum vallahi

O neee yeniyomuuu içiliyor muu 🤣
Kuzum vajinal jel ama spermin hızlıca girmesini sağlıyormuş

X