- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
-
- Konu Sahibi blackwitch7
Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz en azindan yasanabildigini duymak guzel..beni de yillardir seven biri var o da takilmz bu meseleye biliyorum ama onunla da hic uyusmuyo yasayis tarzimiz karakterimiz.sirf beni kabullencek biri olsun diye hata yapmak da istemiyorum..insallah arkadasiniz gibi olur sonum.bence inan önemsemeyen erkekler de çok, bak çok yakın bi arkadaşım 4 yıllık ilişkisinde kaybetti ve sonradan ailevi nedenler falan kavga gürültü ayrıldılar.. o da senin gibi çok kafasına takıyordu, kimseyle olmaz,kabullenemrzler diye.. onun üstüne 2 kişiyle görüştü.. ve en son görüştüğü kişiyle şuan evli ve bi bebek bekliyorlar.. çocuğa en baştan söyledi çünkü evlilikten dönülen bi ilişkiydi.. tabi ilk zamanlar problemler çıktı, çocuk çok sevmesine trağmen arada kıskançlık krizlerine falan giriyormuş, düşününce dayanamıyorum diye.. ama sonradan arkadaşıma olan sevgisi her şeyin üstesinden geldi.. çünkü en güzel direniş kalbi temiz tutabilmekte, oraları değil.. ve arkadaşımın insanlığı, iyi niyeti, sevgisi kısaca her şeyi ona aşık etti ve dediğim gibi bi ay sonra bi bebişleri olacak ,maşallah çok mutlular..
21 yasindayim..evet zaten o kadar pismanimki..insallah cikar dediginiz gibi..bu durumu her erkek önemsemeyebilir cnm. kaç yaşındasın sen? yaşın küçük gibi geliyor. keşke özgür davranmak için daha yaşaının büyümesini bekleseydin. Umutsuz olma. Belki erkek arkadaşınla başka bir nedenle de ayrılabilirdin. Hepimiz çeşitli nedenlerle ayrılıklar yaşadık, üzme kendini bu kadar. emin ol karşına seni sen old.için kabul edecek biri çıkacaktır
elbette sırf bu durumunu kabullenecek diye biriyle evlenmen çok saçma olur, hata üstüne hata doğurur ve bunun telafisi de olmayabilir. seni uzun yıllardır seven birine de kalbin ısınmıyorsa onla bi yola girme bence.. iyi insan çok, ama demin bi arkadaşın dediği gibi hani görüştüğün kişilerle de bunu bidaha yaşama ..Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz en azindan yasanabildigini duymak guzel..beni de yillardir seven biri var o da takilmz bu meseleye biliyorum ama onunla da hic uyusmuyo yasayis tarzimiz karakterimiz.sirf beni kabullencek biri olsun diye hata yapmak da istemiyorum..insallah arkadasiniz gibi olur sonum.
Nedeni sadece bunu istemendi, baba kısmı, toplumsal olarak kabul görmeyen bir duruma bahane üretmek... böyle psikolojik sonuçları nedenleri uzmanlar bile zor buluyor o nedenle diyorum. Çevremde çok var bakire olmamasına rağmen evlenen insan, bunlardan birisi de sen olabilirsin, umutsuzluğa kapılma.bunu yasamamin nedeni babamin annemi aldatmasi ve benim babamdan intikam almak istemem..biliyorumcok sacma ama bu aldatmayi ogrendgmde babami uzcek bisey yapmaya karar vermistim kac yil once..