- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
-
- Konu Sahibi blackwitch7
Bu durum bu kadar önemliyse neden yaşarsınız anlamam. İntihar edecek, kendini çürük, defolu hissedeceksen, yaşadığın şeyin arkasında duramayacaksan neden?
İnan erkekler kadınlar kadar umursamıyor bu durumu. Karşına bir tane toy herif çıkmış diye bütün erkeklerin öyle olacağını düşünme sakın. Her hayatına giren adama da bakire olmadığını yumurtlama. Bu çok küçük düşürücü bişey. Yaşamışsın, olmuş bitmiş. Bunun açıklamasını kimseye yapmak zorunda değilsin. Dik durur, yaşadığın şeyin arkasında durup sorumluluk alırsan kimse sana bunu sormaya ya da seni bunun için yargılama cesaret edemez.
Sen öyle san .
Evet herkez hata yapar ama herkez dönemez,
Erkek beyni düzdür duygudan yoksun çalışır
Çoğunlukla evet kendiside evlilik dışı ilişki yaşayıp bekarete önem vermeyen erkekler var ama bu kişilerle yola çıkmak riskli değil mi?
Tekrar olmayacağının garatisi yok.
Sen öyle san .
Evet herkez hata yapar ama herkez dönemez,
Erkek beyni düzdür duygudan yoksun çalışır
Çoğunlukla evet kendiside evlilik dışı ilişki yaşayıp bekarete önem vermeyen erkekler var ama bu kişilerle yola çıkmak riskli değil mi?
Tekrar olmayacağının garatisi yok.
Önceklikle herkez değil herkes...
Yazdıklarınıza gelecek olursak hiç bişey anlamadım. Ne riski?
Hey allahım ya. Anlamam mümkün değilse neden beni alıntılayıp yazıyorsunuz arkadaşım? Gece gece sayıyla mı veriyorlar sizi bana?Anlamam mümkün değil zaten
Hey allahım ya. Anlamam mümkün değilse neden beni alıntılayıp yazıyorsunuz arkadaşım? Gece gece sayıyla mı veriyorlar sizi bana?
Hey allahım ya. Anlamam mümkün değilse neden beni alıntılayıp yazıyorsunuz arkadaşım? Gece gece sayıyla mı veriyorlar sizi bana?
Deli midir nedir anlamadım ki...He de geç niyet belli
He de geç niyet belli
Toptan bence de. Tek tek olsa duramazdım.Toptan veriyorlar anlayamasınız dedim çünkü bakış açınız buna engel
Toptan bence de. Tek tek olsa duramazdım.
Bakış açımın da neye engel olduğunu bilmiyorum. Aslında o kadar geniş bir bakış açım vardır ki hiç bir şeyi görmeme engel olmaz.
Ah bir de düzgün yazabilseniz ne güzel olacak. Belki o zaman anlaşırız.İnsanin kendini yanimasi cok zordur