- 11 Haziran 2015
- 386
- 273
-
- Konu Sahibi blackwitch7
Ah bir de düzgün yazabilseniz ne güzel olacak. Belki o zaman anlaşırız.
Aksine insanın kendini tanıması çok kolaydır. Aklı başında, sağlıklı düşünebilen insanlar iyi ve kötü özlliklerinin neler olduğunu bilir, bunlarla başa çıkabilirler. Ama herkeste bu yetenek olmaz tabi.
Gece gece bu kadar polemik yeter. İyi geceler.
Ah bir de düzgün yazabilseniz ne güzel olacak. Belki o zaman anlaşırız.
Aksine insanın kendini tanıması çok kolaydır. Aklı başında, sağlıklı düşünebilen insanlar iyi ve kötü özlliklerinin neler olduğunu bilir, bunlarla başa çıkabilirler. Ama herkeste bu yetenek olmaz tabi.
Gece gece bu kadar polemik yeter. İyi geceler.
Evet cok cahilce sacma.insallah soylediginiz gibi ihlasli biri olur hayatimda tabi oyle biri de bunu anlatinca kosarak uzaklasmazsa.ah be canım o nasıl intikam öyle
hayır çok cahilce ama olan olmuş artık
ancak kendine hayatı zehir etme elbet bir çıkar yol bulunur
şu saatten sonra hayatı kendine zindan etmenin bi manası yok
ki pişman olarak tövbede ediyorsun bir de üstüne duayı ekle ve sınır koyma duana
inşallah kalbini gönlünü onaracak ihlaslı bir insan çıkar karşına
ve lütfen artık sakın kimseye güvenme adımlarını dikkatli at
herşeyini kaybetmiş gibi davranma bundan sonra adımlarını dikkatli at önce ALLAH ın rızasını sonra mutluluğunu gözet
sonuçta bi çok insan gibi yaşadım isteyerek yaptım pişman değilim deyip
sonradan işin gerçeğini görünce afallama değil seninki farklı bi durum
Iste benim takildigim mesele tam olarak bu..emin olamiyorum karsimdaki insan beni sevse bile vazgecer bunu hazmedemez gibi gelio.ama en yakin ornegim ablam da sanirim ayni seyi yasamis enisteme anlatmis bana anlatmio hatta kotu ornek olmamak icin cok karsiymis gbi davranio..ama ablam enisteme bu konuyu anlatmya calisirken enistem ne olduysa birak ben duymak istemiyorum gecmisinle ilgili hicbisey demis..yani bi yandan sizin gbi dusunuyorum bi yandan karsimdaki adami hakli goruyorum ben erkek olsaydim o da agir bi durum..Tamam evlilik oncesi iliskiye karsiyim. Ama olduysada yapcak bsey yok. Rabbm karsina bndzn sonra iyi insanlar cikarsin. Seni gercekten seven biri ciktimi gecmisinle ugrasmaz merak etme.. ama bundzn sonra bekaretim yok die her gelenle birseyler yasama ki iyice gururun incinmesn iyi geceler
Iste benim takildigim mesele tam olarak bu..emin olamiyorum karsimdaki insan beni sevse bile vazgecer bunu hazmedemez gibi gelio.ama en yakin ornegim ablam da sanirim ayni seyi yasamis enisteme anlatmis bana anlatmio hatta kotu ornek olmamak icin cok karsiymis gbi davranio..ama ablam enisteme bu konuyu anlatmya calisirken enistem ne olduysa birak ben duymak istemiyorum gecmisinle ilgili hicbisey demis..yani bi yandan sizin gbi dusunuyorum bi yandan karsimdaki adami hakli goruyorum ben erkek olsaydim o da agir bi durum..[/QUjOTE] neden erkek olsaydin agir bi durum olsun ki? Sanki erkekler ak kasik hwr turlu seyu yasayip geliolar ben artik evlencem diesonra biz kadinlar susup kuzu kuzu seviorum napiiiim okuruz. Yok ole bi dünya yapilmussa yapilmistir kimseyi de ilgilendirmez hem artik erkekler ole cok takintili degil sende bu saatten sonra amaan nasilsa yasadim biseler bolcak deyip her injne gelenle birlikte olmazsan bi sikinti cikmaz rahat ol ve yasaminin tadini cikar
Kesinlikle oyle..babasi erkek cocuguna deger veren bi adam.sirf oglunun keyfi icin insan aile avukatina bakire kizlarla beraber olsa dava acsalar kaznma durumu fln olurmu diye sormus uni ye baslarken.igreniyorum iste dunyada boyle pisliklerin yasamasini hazmedemiyorum.Erkek yapar deyip,kadın yapınca vah vah diyen insanlar oldukça erkeklerin bir kısmı hep bunu dert edecek,yetiştirilmeden kaynaklı
Sen konulari saptirmayi cok seviyorsun. Cumlede bile mantik yok kendi ana dilini ogrenemeden Turkce ogrendiysen ana dilin gibi konusman gerekliydi bu dili. Tabi en erken 15 yasinda okumaya yazmaya baslamadiysan. Marstan mi katiliyorsun aramiza hep boyle garipsin.Malesef ırkçı yönetim sistemi sayesinde kendi öz dilimi öğrenemeden Türkçe öğrettiler sonuç bu malesef
(İki arada bir derede misali)
Tekrar söyliyim siz öyle sanın :)
Kendinizi ancak arkadaşlarınıza bakarak anlayabilirsiniz .
Evet kimse bilmio benden baska..zaten biraz da icime attigim icin doluyum.normal bi iliski bile yurumesi cok zorken bu olay temelini hep sarsmaz insallah.yiprandim cunku artik ciksin dogru insan.Birde sunu ekleyeyim, etrafindakilerin bilmemesi herzaman iyi olur, o esinle senin aranda sir olarak kalir, bazi erkekler kabul ediyor ama baskalarinin bu durumu bilmesini kaldiramiyorlar ona göre davranislari ilerki zamanlarda degisim gösterebilir.
Malesef ırkçı yönetim sistemi sayesinde kendi öz dilimi öğrenemeden Türkçe öğrettiler sonuç bu malesef
(İki arada bir derede misali)
Tekrar söyliyim siz öyle sanın :)
Kendinizi ancak arkadaşlarınıza bakarak anlayabilirsiniz .
Ben boyle dusunenler olabilir derken ben bunun hata olmadigini iddia etmiyorum pisman degilim demiyorum anlaminda dedim.olumsuz yorum yapmaniza gerek yok ben zaten kendim yazdim ayni cumleleri en basta.onemli olan bundan sonrasi. hata yapmamak icin ne yapmam gerekio bunu cikarmaya calistim sadece yorumlardan.dedigim gibi insan kinadigini yasamadan ölmezmis bence bu kadar net konusmayin yinede siz bilirsiniz.tekrar ediyoru. Hatam buyuk uzgunum.evlenmeden önce ilişkiye giren kızlardan , kime sorsan herkez böyle olmasını istemezdi, bence bu sizin tercihinizdi simdide sonuclarına katlanıyorsunuz.
sonucta bu sızın yarattıgınız bır durum