• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişi unutamamak

yinene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
368
157
33
28
Geçmişimde yaşadığım hiç bir kötü anı unutamıyorum ve gün içinde mutlaka bir kötü anım aklıma gelip modum hemen düşüyor o günüm çöp oluyor resmen ,domino etksi yaratıyo resmen her günüm bu şekilde geçiyor,duş alırken yemek yaparken hiç fark etmiyor,pişmanlıklar keşke şunu öyle yapmasaydımlar beni çok ağır etkiliyor, ilkokulda öğretmenimin arkadaşlarımın bana karşı yapılan tüm haksızlıklara cevabını veremediğim şeylerden pişmanlık duyuyorum .gençliğimde aynı şekilde devam ediyor,bunu nasıl yenebilirim ben

" Sana bir şey olsa , haberi olmayacak insanları taşıyorsun içinde,sana bir şey olmasın diye içi titreyenler varken...Başka evlerin ışıklarına dalmışsın,karanlığın bundan...Birilerine özenirken,senin güzelliğin kırılıyor aynada..!!!"

Aklıma geçmişle alakalı bir durum geldiğinde bu sözü aklıma getiriyorum...Git ilkokul öğretmenine bak...Umrundamısın şuan onun? Kendi hayatını yaşıyor yaşıyorsa şayet..Gülüyor,eğleniyor,geziyor belki de...

Sana haksızlık yapan arkadaşlarını bul sosyal medyadan bak bakalım hayatlarına sence umurlarındamısın? Herkes kendi derdini yaşıyor,o an ki mutluluğunu yaşıyor...Kendi acını senin acın gibi annen bile hissedemez...Bugün üzülür yarın gülerler...Ütopik bir düşünce içine girmişsin arkadaşım...Bir an önce çık ordan...Ve hayatını yaşamaya başla...Bu hayatta bize bizden başka kimseden fayda yok...

Mutluluk içimizde...:KK200:

Geçmişimde yaşadığım hiç bir kötü anı unutamıyorum ve gün içinde mutlaka bir kötü anım aklıma gelip modum hemen düşüyor o günüm çöp oluyor resmen ,domino etksi yaratıyo resmen her günüm bu şekilde geçiyor,duş alırken yemek yaparken hiç fark etmiyor,pişmanlıklar keşke şunu öyle yapmasaydımlar beni çok ağır etkiliyor, ilkokulda öğretmenimin arkadaşlarımın bana karşı yapılan tüm haksızlıklara cevabını veremediğim şeylerden pişmanlık duyuyorum .gençliğimde aynı şekilde devam ediyor,bunu nasıl yenebilirim ben
Bazi insanların laneti unutamamak oluyor.Oyle ki 3lü yaşlarımı hatırlıyorum.(Utanmasam doğumumu hatırlayacam)Trajik,travmatik bir olay yaşanmışsa bunu bin türlü senaryoyla kafada kurup deli gibi yatakta dönme cabasi.Kelin ilacı olsa başına sürer amaa ben yine düşünmeye başlayip boğuldugum zaman şarkı açıyorum ya da iş yaparken bir video izliyorum hemen o an kafamı dağıtmaya çalışıyorum evden markete çıkıyorum.Olan oldu yaşananlar yaşandı geri dönduremeyiz.Kabullenip sonra ki zamanlarda o pişmanlıklara izin vermeme konusunda kendimizi ikna edersek belki kendimizi artık azıcık rahat bırakırız.Bu arada böyle düşünüp kafana takmaya devam edersen yakın geçmişi unutmaya başlarsın.Ben de öyle oldu fena unutkanim

Back