beni bu kadınla daha boşanma mevzumuz yokken aldattı ve bu kadını da aldattı. şuan yüzük taktı aynı evde yaşıyorlar. yani ilişkileri ciddi takılmalık değil. yani ben eski eşiyle sürekli tartışmaya çalışan biri olsa hayatımda ben cidden sorgularım hayırdır neyi tartışıyorsun sen diye. bide niye sinirleniyosun kadın birşey demedi derdim.Tabi canım ama aralarındaki ilişki boyutu ciddi değil sanırım, gündelik takılıyorsa bu konuya müdahil olmak istemiyor olabilir belki. Kendimi o kadının yerine de koymak istemem ama düşünüyorum böyle bir ilişkiye nasıl başlar insan bir cocuk var ortada eski esle hırgür sürekli bir huzursuzluk, ne ara sevgililik yasayabilirsin, garip ya.
ay çok güldüm yaSenın bu esınden cektıgın bıtmez. Sülük gıbı amip gıbı adam. Kan emici.
Kadına hıc sasırma it iti, bok boku bulur. Evli adamla içi almıs kadını cokta sey etme. Cıkarı bıtınce oda kor tekmeyı. Sneın ex te de ne cesaret ne feraset varmıs. Cocugu bıle duunmuyor. Tek derdı uçkuru
Evelenemz ooo. Müzmin bekar bi hakan altun bır beyazıt bır de senın ki kaldı..ay çok güldüm yaevet sülüğün teki. bide demez mı benden uzak dur jameya diye. Allahın cezası evlense artık şu kızla
Brad pitt olsa beckham olsa sevılmez cıbılıyetsız.Eski eşinle imtihanın ne zaman bitecek merak ediyorum ya adam kene gibi resmen, bide aşırı doyumsuz hepsi beni sevsin istiyor herhalde işe yaramaz herif
bana bulaşmasın da ne yapıyosa yapsın.Evelenemz ooo. Müzmin bekar bi hakan altun bır beyazıt bır de senın ki kaldı..
Lafa bak düş yakamdan demiş. Aman sakın gelme yanıma namusuna zeval gelır deseydın. Şaplara gelesıcee
hahahahahahahahah evlat olsa sevilmez evlattBrad pitt olsa beckham olsa sevılmez cıbılıyetsız.
Sen bu ıhtımale ınanıyor musun. Forum olarak artık bız bıle çözdukbana bulaşmasın da ne yapıyosa yapsın.
hahahahahahahahah evlat olsa sevilmez evlatt
yemin ederim bende bilmiyorum bitsin bu çile artık.Eski eşinle imtihanın ne zaman bitecek merak ediyorum ya adam kene gibi resmen, bide aşırı doyumsuz hepsi beni sevsin istiyor herhalde işe yaramaz herif
evet hep annesi ablası yüzünden bu halde diye düşünüyorum. ay ilk nikahımız kıyıldığında sabah odamıza geldi ablası kardeşinin yanına yatmak içinAnasına danasına sorsan altın ç. Klüm dıye sevıyodur. Kaldırıyorlar ogullarının dikini arşa çıkarıyılar. Bız ugrasıyoz sonra
valla evlensin diye dua ediyorum belki öyle sakinleşir ne diyim ya.Sen bu ıhtımale ınanıyor musun. Forum olarak artık bız bıle çözduk
Gece için kısa bır sunumda geceydınız altın d. şşaklı, sadrazam tohumlu oguları için.. Gereksizler surusu.evet hep annesi ablası yüzünden bu halde diye düşünüyorum. ay ilk nikahımız kıyıldığında sabah odamıza geldi ablası kardeşinin yanına yatmak içinçok garip bir ailesi vardı. annesi vefat etti.ondan sonra daha da kafayı yedi zaten
anladım, o zaman aralarındaki gerilim tam da bu konu olabilir ama yansıtmak istemiyordur belkibeni bu kadınla daha boşanma mevzumuz yokken aldattı ve bu kadını da aldattı. şuan yüzük taktı aynı evde yaşıyorlar. yani ilişkileri ciddi takılmalık değil. yani ben eski eşiyle sürekli tartışmaya çalışan biri olsa hayatımda ben cidden sorgularım hayırdır neyi tartışıyorsun sen diye. bide niye sinirleniyosun kadın birşey demedi derdim.
Ay kabusevet hep annesi ablası yüzünden bu halde diye düşünüyorum. ay ilk nikahımız kıyıldığında sabah odamıza geldi ablası kardeşinin yanına yatmak içinçok garip bir ailesi vardı. annesi vefat etti.ondan sonra daha da kafayı yedi zaten
of daha neler neler. kurtuldum çok şükürAy kabus
bilmiyorum olabilir belki de.anladım, o zaman aralarındaki gerilim tam da bu konu olabilir ama yansıtmak istemiyordur belki
Boşandım. Ohh iyi yaptım. Aldattı neler yaşattı. Narsist ruh hastasının tekiydi. Aldattığı kadını da oyalıyor hala. Mutluluk yüzü görmesin çok dua ettim. Ne yapsa mutlu değil. Bu bana yeter.boşandınız mı sizde? amin inşallah. biz mutlu huzurlu oldukça onlar huzursuz mutsuz olsun. yaptıkları yanına kalmasın