- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.291
- 28
- Konu Sahibi Bigjetplane
Birikmiştiler yüzünden kocanıza çok ters davranıyorsunuz bence . Önce biraz sakinleşin erkekler bağırıp çağırılınca çok ters tepki veriyorlar bişey yaptırmak istiyorsanız tatlı dille olmalı , siz bi terapiye gidin kendiniz bi toplanın sonra da eşinizi işleyin . Yani hatta bi borca sokun onu , yani ev parasını siz biriktirin . Ona buna ıphone alıyorsa siz de her bilezik alın arkadaşıma hediye ettim deyin ya da kendiniz takın .
Yani eşiniz biraz enayi bu yaptıkları yaşamak değil aptallık sadece . Yarın bir gün hastalansa be olacak ? Ya da ticaret bu işler kötü giderse ? Yine pandemi gibi bişey patlarsa ? Yani insanlar hiç mi ders almıyor anlamıyorum . Nasıl ev almaz , nasıl çocuğu için yatırım yapmaz? Elti ne alaka ?
Hayır boşanmak da çözğm değil bu sefer ne var ne yok herkese yedirecek . Aslında eşiniz zor bi duruma düşse kimse ona yardım etmeyecek o zaman kafaya dank eder de işte.
Yani eşiniz biraz enayi bu yaptıkları yaşamak değil aptallık sadece . Yarın bir gün hastalansa be olacak ? Ya da ticaret bu işler kötü giderse ? Yine pandemi gibi bişey patlarsa ? Yani insanlar hiç mi ders almıyor anlamıyorum . Nasıl ev almaz , nasıl çocuğu için yatırım yapmaz? Elti ne alaka ?
Hayır boşanmak da çözğm değil bu sefer ne var ne yok herkese yedirecek . Aslında eşiniz zor bi duruma düşse kimse ona yardım etmeyecek o zaman kafaya dank eder de işte.