Geçmiş ilişkisinden dolayı hpv taşıyıcısı olduğunu bildiğiniz biriyle evlilik düşünür müydünüz?

Geçmiş ilişkisinden dolayı hpv taşıyıcısı olduğunu bildiğiniz biriyle evlilik düşünür müydünüz?

• evet

OY: 14 9,2%
  • hayır

OY: 139 90,8%

• Ankete Katılan
    153
Hpv kadınlarda rahim ağzı kanserine sebep olabiliyor, böyle bir riski göze alabilir misiniz?

yok evlenmem geçti mi geçeçek soru işaretleriyle yaşayamam ben hem kanser olmanda olası başkasını bulurum hemen adam dolu

Sizin beraberliğiniz oldu mu peki partnerinle? Karakteri duzgunse evlenirim hpv aşılarımi da olurum. Hpv yuzde yüz önlenebilir
Hayır şu an için birlikteliğimiz olmadı. Ama benim de geçmişte başka insanlarla ilişkilerim oldu yüzeysel seviyede yani bakireyim fakat bende bu virüs mevcut değil. Düzenli kontrollerini de yaptıran biriyim

Bi de kaç erkek kadında bu hastalığın olduğunu bile bile onunla evlenir? Konu sahibi geçmiş ilişkilerini sorun etmedim dediğine göre ilki olacak. Adam da ne hikmetse gitmiş bakire bi kadına aşık olmuş bak sen şu işe.
Kendisi zaten bakir olmadığını söylemedi yani cinsel birleşme olmamış bir önceki ilişkisinde sürtünme yoluyla birkaç defa ilişki yaşamışlar. Hpv bu şekilde de yayılabiliyormuş

Bu kisinin HPV oldugunu yeni ogrendigine emin misiniz? Size bilmiyormus numarasi yapiyor olabilir.
HPV asinizi olun oncelikle, bu kisi ile de devam etmek istiyor musunuz iyice dusunup karar verin.
Evet dürüst olduğunu düşünüyorum zaten kendisi bu süreçlerde şeffaf davrandı. Ayrılmak istersem de hakkım olduğunu belirtti

Hayır şu an için birlikteliğimiz olmadı. Ama benim de geçmişte başka insanlarla ilişkilerim oldu yüzeysel seviyede yani bakireyim fakat bende bu virüs mevcut değil. Düzenli kontrollerini de yaptıran biriyim
bakiresiniz ama düzenli kontrol mü yaptırıyorsunuz?
hangi doktor bakireyken smear alıyor?

Sürekli partner değiştirerek mi kaptı yoksa hijyenik sandığı birinden mi kaptı bilemeyiz. Ben ilk saydığım gibi bir durumdan bunu kaptığını varsayarak böyle biriyle devam etmezdim. Önyargılıyım evet ama kendi sağlığımı da düşünmek zorundayım.

Ben de şu an aynı durumdayım. 5 senedir ilişkimiz ve 2 senedir de beraberliğimiz var. Kendisi siğil çıkarttı. 5 sene önce bulaştığınu iddia ediyor bilmiyorum yarın ben de gideceğim doktora, ama aldatılma ihtimalini asla çıkaramıyorum kafamdan

Evet dürüst olduğunu düşünüyorum zaten kendisi bu süreçlerde şeffaf davrandı. Ayrılmak istersem de hakkım olduğunu belirtti

Hpv nin ortaya çıkması 3 hafta- 8 ay arası...Senle birlikteyken yaşamış olabilir o cinselliği ya da 8 ayda ortaya çıkmış olsa bile cinsellik yaşadıktan hemen sonra senle cıkmaya başlamış..Genelde de 8 ay sürmüyor 5-6 ayda ortaya cıkıyor siğiller....Kısaca ya senleyken yaşamış ya da tek gecelik veya hayat kadını biriyle olmuş hemen ardından senle tanışmış ya da aynı zamanlarda...Tüm ihtimaller kabul edilemez...

Sadece sürtünme de değil yalan söylüyor. Karşıdakinde hpv varsa bakire değildir büyük ihtimal, neden sürtünsün ya..

Bu adam seni evlensen de aldatır bence hiç masum gelmedi

Dürüst falan değil, siğil çıkınca söyledi ayrıca nasıl bunu kabul edip evlenip yatacaksın adamla anlamıyorum

Son düzenleme:
Ben de şu an aynı durumdayım. 5 senedir ilişkimiz ve 2 senedir de beraberliğimiz var. Kendisi siğil çıkarttı. 5 sene önce bulaştığınu iddia ediyor bilmiyorum yarın ben de gideceğim doktora, ama aldatılma ihtimalini asla çıkaramıyorum kafamdan

Siğil, hpv'li biriyle ilişki yasadıktan 3hafta ila 8 ay arasında ortaya çıkıyor..1 senede atılıyor. 5 sene imkansız. Aldatılmışsın net

X