Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır şu an için birlikteliğimiz olmadı. Ama benim de geçmişte başka insanlarla ilişkilerim oldu yüzeysel seviyede yani bakireyim fakat bende bu virüs mevcut değil. Düzenli kontrollerini de yaptıran biriyimSizin beraberliğiniz oldu mu peki partnerinle? Karakteri duzgunse evlenirim hpv aşılarımi da olurum. Hpv yuzde yüz önlenebilir
İşte ben de çok kararsızım. Bazı doktorlar çok üzerinde durmuyor fakat virüsün kimi türlerinin kanser yaptığı da bir gerçek.Hpv kadınlarda rahim ağzı kanserine sebep olabiliyor, böyle bir riski göze alabilir misiniz?
Kendisi zaten bakir olmadığını söylemedi yani cinsel birleşme olmamış bir önceki ilişkisinde sürtünme yoluyla birkaç defa ilişki yaşamışlar. Hpv bu şekilde de yayılabiliyormuşBi de kaç erkek kadında bu hastalığın olduğunu bile bile onunla evlenir? Konu sahibi geçmiş ilişkilerini sorun etmedim dediğine göre ilki olacak. Adam da ne hikmetse gitmiş bakire bi kadına aşık olmuş bak sen şu işe.
Evet dürüst olduğunu düşünüyorum zaten kendisi bu süreçlerde şeffaf davrandı. Ayrılmak istersem de hakkım olduğunu belirttiBu kisinin HPV oldugunu yeni ogrendigine emin misiniz? Size bilmiyormus numarasi yapiyor olabilir.
HPV asinizi olun oncelikle, bu kisi ile de devam etmek istiyor musunuz iyice dusunup karar verin.
bakiresiniz ama düzenli kontrol mü yaptırıyorsunuz?Hayır şu an için birlikteliğimiz olmadı. Ama benim de geçmişte başka insanlarla ilişkilerim oldu yüzeysel seviyede yani bakireyim fakat bende bu virüs mevcut değil. Düzenli kontrollerini de yaptıran biriyim
Evet dürüst olduğunu düşünüyorum zaten kendisi bu süreçlerde şeffaf davrandı. Ayrılmak istersem de hakkım olduğunu belirtti
Ben de şu an aynı durumdayım. 5 senedir ilişkimiz ve 2 senedir de beraberliğimiz var. Kendisi siğil çıkarttı. 5 sene önce bulaştığınu iddia ediyor bilmiyorum yarın ben de gideceğim doktora, ama aldatılma ihtimalini asla çıkaramıyorum kafamdan
Kesinlikle hayır, emin olun siz hpv olsanız arkasına bakmadan kaçardı, bu kadınların saflığı beni güldürüyor...