- 25 Kasım 2014
- 2.881
- 2.227
- 448
- 33
Sana murat kekilliden gel opem seni şarkısını armağan ediyorum .Sev beni bu arada adım özge etiketin yanına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana murat kekilliden gel opem seni şarkısını armağan ediyorum .Sev beni bu arada adım özge etiketin yanına
Hahaha gece gece çok iyi oldu buSana murat kekilliden gel opem seni şarkısını armağan ediyorum .
Perşembe basliyacamisiz allah nasip ederse canimBende katilmak isterim. Ismim canan. Yarindan itibarenmi basliyoruz okumaya
Hoşgeldin hayatm.çarşamba liste alıma kapanacak perşembe basliyoruzBende katilmak isterim. Ismim canan. Yarindan itibarenmi basliyoruz okumaya
Belki bu bir işarettir buyur gel aramizaÇok pardon yanlış bildirim yaptım
Katılsam mı diye bakmıştım unutup buraya bildirim yapmışım canım ama bu ay kendime uzun bi ibadet listesi yaptım çok fazla zikirim var yetiştiremeye bilirim diye vazgeçtim geri ama inşallah bi dahaki listeye katılırım nasip olursaBelki bu bir işarettir buyur gel aramiza
Canım bu arada adım Tuğçehoşgeldn cnm.lste salı tamamlanıyor Allah ın iznyle.çarşamba yeni listeyi paylaşacağım.etiketleyeceğim seni de
Allah yar ve yardmcn olsun canm.hosgeldn perşembe günü hayirlisiyla başlıyoruz.Yeni listeye dahil olmak isterim.
15 yillik evlat hasretimiz var esim tedavideher gun okuyirum duzen li
Amin canım cumlemizden.perşembe günü Hatm-i Tehlile geçiyoruz bizimlesn değil mi?canım ben kalan arkadaşların hepsine okudum listeyi tamamlamış oldum. okuyan vesile olan bütün arkadaşlardan Rabbim razı olsun
inşaallah canım katılmayı isterimAmin canım cumlemizden.perşembe günü Hatm-i Tehlile geçiyoruz bizimlesn değil mi?
tatlım bende devam ediyorum yeni listeyeAmin canım cumlemizden.perşembe günü Hatm-i Tehlile geçiyoruz bizimlesn değil mi?
bi önceki nick neydi btanem.sıran değişmesn?@tkglcn cnm daha önce katılmak istediğimi yazmıştım isim değişikliği yaptım haberin olsun istedim