- 25 Kasım 2014
- 2.881
- 2.227
- 448
- 33
Aaaa çok üzülürüm inşallah bzmle olursunHatmi Tehlile katılmayı çok istiyorum fakat üyelik iptali yaptırabilirim, eğer yapmazsam ben de katılırım inşallah @tkglcn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa çok üzülürüm inşallah bzmle olursunHatmi Tehlile katılmayı çok istiyorum fakat üyelik iptali yaptırabilirim, eğer yapmazsam ben de katılırım inşallah @tkglcn
amin btanem@tkglcn meltem için okudum Rabbim kabul etsin
BİLDİRİ:HANIMLAR AŞAĞIDA LİNKİNİ PAYLAŞTIĞIM TOPİK bal10cukk arkadaşımıza ait. PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) İÇİN 1 MİLYON SALAVAT GETİRİLİYOR.LİSTE YOK,BELİRLİ BİR SAYI DA YOK KİŞİ BAŞINA DÜŞEN.HERKES UFAK UFAKTA OLSA OKUYUP OKUDUĞU SAYIYI BİLDİRİYOR.BEN BUGÜN 100 TANE OKUYARAK KATILDIM.SİZLERDE İLGİLENİRSİNİZ DİYE DÜŞÜNDÜM.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-milyon-salavat-3.865097/page-81
tabi cnm.bzm liste sabit zaten yeni katılmak isteyenler var onları ekleyeceğm sadece.
canım yeni liste yarn paylaşılacak.ama arkadaşın duasını bitirenler bi sonra ki arkadaşın duasına geçiyorlar.sen kmdeysen en son ona oku bildir btanem.kafanı karıştıracak birşey yok zaten liste paylaştığımda sıra kmde ise onun adını yazıyorum üste .Ya arkadaşlar Toprak89 için okudum ben.Ama sayfaya giriyorum biri Meltem için diyor biri Ayşe için diyor benim kafam karışıyor. .Buna bir çare bulun lütfen..bir tek benimmmi kafam karışıyor. Listeyi takip ediyorum ama liste çorba gibi geliyor bazen..sıra kimde anlayamıyorum. Toprak için okudum.Bir girdim ya dedim yanlış kisiyemi okudum ben herkes başka isim yazmış. Kusuruma bakmayın nolur..
Cümlemizden.Allah razı olsun kuzum çok az kaldi :)
Tabi cnm.ekleyecegim perşembe günü başlayacağı bilgin olsun hayatm.hosgeldn@tkglcn canım benide yeni dua listenize ekleyebilirmisin
Hoşgeldin hayatm.listeye ekleyecegim perşembe günü de Allah ın izni ile baslayacagiz@tkglcn yeni listede olmak isterim.
Tamamdır çok teşekkür ederim.Hoşgeldin hayatm.listeye ekleyecegim perşembe günü de Allah ın izni ile baslayacagiz