- 29 Aralık 2014
- 663
- 355
- 33
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım bizim lste aynen devam zaten. Yeni katılan arkadaşları ekleyecegm sadece.çıkmak isteyen olmazsa bzden liste bu şekilde devamBende yeni listeye katilmak isterim cnm @tkglcn
Tamm canim cok sagol..Tabi canım bizim lste aynen devam zaten. Yeni katılan arkadaşları ekleyecegm sadece.çıkmak isteyen olmazsa bzden liste bu şekilde devam
Elbette cnm.hosgeldn çarşamba liste kapanacak perşembe baslayacagiz cnm.etiketleyecegim seni deBende listeye katilmak isterim mümkün mü @tkglcn
Tabi çok sevndm.çarşamba liste yerleştikten snra perşembe başlıyoruz.hosgeldin@tkglcn bende katılmak isterim arkadaşım adım Sema
Allah kabul etsin bidanesifatma ve songulum icin okundu yaz bana kusum @tkglcn
Hooşbuldum canım çok sevindim teşekürlerTabi çok sevndm.çarşamba liste yerleştikten snra perşembe başlıyoruz.hosgeldin
Yok bitanesi unutmadm.daha başlamadı yeni lste.çarşamba tamamlanacak perşembe başlanacak hayatm.regly iken olunabiliyor dye biliyorm@tkglcn bak yine unutmuş beni bu arada adet olursak ne olcak
Birinci sayfaya bak lstedesn kuzum.@tkglcn bak yine unutmuş beni bu arada adet olursak ne olcak
he tamam canimm hasta olcam alinganlik da başladı kiskandimYok bitanesi unutmadm.daha başlamadı yeni lste.çarşamba tamamlanacak perşembe başlanacak hayatm.regly iken olunabiliyor dye biliyorm
Anamm ben çekerim nazini kuzummmmmhe tamam canimm hasta olcam alinganlik da başladı kiskandim
Sev beni bu arada adım özge etiketin yanınaAnamm ben çekerim nazini kuzummmmm